bunun cevabını sadece o verebılır..
herkesın dusuncesı farklıdır unutmayın..
bana gore arkasında bırını bırakmak ıstemıyo gerı donmucem hesabı yapıyo olabılır..vakıt gecırmek olsa nıye aılesı ıle tanıstırsın..askerlık yaptıgı yerde bı gonul eglencesı bulabılır ..
ama sızıde sevıyo olsa gerekı devamlı arayıp sorması takıp etmesı..
sızınde ınat yapıp aramam yerıne arayıpda madem arkadaşsınız arkadasca arada arayıpda hatrını sorabılırsınız..
biraz daha bekle, senin için uğraşıyorsa sana değer verdiğini hissettiriyorsa o zaman düşünürsün..
asker adamın mantığı cidden çok değişik oluyor.kendilerini (Allah gecinden versin ama) ölüme motive edip de gidiyorlar.bu yüzden aklı karışmış ve saçmalamış sanki.Allah sabır versin sana,asker psikolojisi cidden çekilmez çiledir.
Dengesiz biraz galiba
Asker psikolojisi de olabilir bekle bakalım..
amaan bu erkeklerin derdi bitmez yahu .valla koca derdi çekmek erkek arkadaş derdi çekmekten daha kolay.yok aradı,yok aramadı,yok ciddi,yok değil.evlilik ilişkiden daha kolay söyliyeyim.kafanız rahat olur en azından.adam dizinizin dibinde ooohh.
Asker psikolojisi desem... gitmeden önce de böyleymiş... değildir bence.
Ben de olsam farklı davranmazdım. Hatta hiç görüşmezdim.
Hem bitti deyip hem de sonra üstelemeler, ısrarlar falan hiç bana göre değil mesela.
Bir şey ya vardır ya yoktur.Ya sevgili olunur ya da olunmaz.
Aralarda derelerde kalmak hoş değil.
Öyle karşısındakinin beyniyle, duygularıyla böyle oynamak çok ama çok yanlış, ayıp ediyor arkadaşınız.
Sana şunu yap bunu yap diyemem, ilişkini en iyi sen bilir tartarsın, ama ben olsam restimi çekerdim.
muhattap olmaya gerek yok
Bence seninle birlikte olmak istiyor ama sorumluluk almak istemiyor..
O istediğinde buluşup konuşacaksınız sana karışacak kıskanacak ama adı sevgili olmayacak..
Arkadaş olacak..
Böylece yarın gitmek istediğinde sorumlu olmayacak..
Zaten arkadaştık diyecek..
Bu nasıl bir kafa rahatlığıdır anlayamadım açıkçası.
Şimdi o yokken sen başkalarıyla çıksan, gezsen, tozsan.. hakkın mıdır? Paşalar gibi hakkındır. Ayrıldık bitti demiş adam. Ee dönünce ne olacak? Bu sefer sorun çıkmayacak mı bu konu yüzünden, kıskançlıklar, kavgalar baş göstermeyecek mi? Oysa ki külliyen haksız. Kendisi demiş bitsin aklım rahat olsun, ne demekse. Senlik bir şey yok ki... istesen her gün başkasıyla gezersin keyif senin değil mi??
Sor bakalım ona... madem bitti başkalarıyla çıkmamda bir mahsur yok di mi diye.... nasıl bir mantık bu ya...
Halen iyi niyetle düşünmeye çalışıyorum, işte askerdir, psikolojidir... orda başıma bişey gelir, kıza da söz vermiş olmayalım mantığı.... türk filmi gibi, sanki öyle bir şey olsa allah korusun sen üzülmeyeceksin, nasılsa ayrılmıştık diye....
Ya aslında kısır döngü, bu erkekleri 10 fırın ekmek yesek anlayamayız da çözemeyiz de.
O istediğinde buluşup konuşacaksınız sana karışacak kıskanacak ama adı sevgili olmayacak..
Arkadaş olacak..
Arkadaş olacak..
ablayı kuzeni geç. ablasını da dahil etmiştir bu çok kolay. ben de ablayım. :)
anne babayla tanıştın mı? bu önemli.
bir de işi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?