• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karışığım.. Yardım..

mmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
12
0
86
Ankara
mrhaba kızlar..

sizden bir konuda yardım istiyorum..:utangac:

çok karışığım..

neyse konuma geleyim..

bir erkek arkadaşım vardı.. askerliği gelince askerliğini bahane ederek benden ayrıldı.. ki askere gitmesine baya bir süre varken..
ama benden hiç kopmadı.. sürekli aradı.. kıskançlıklar görüşmek istemeler.. ailesiyle tanıştırmak istedi vs.. ama biz sevgili değildik :D yani ayrıyız :D uzak olmaya çalıştım bende hep.. ben bu konuyu ne zaman açsam askerliğim var askerdeyken arkamda birini bırakamam diye seylerde bulundu..
irtibatı kestim.. araya ortak arkadaşlarımızı soktu tekrar konuşmak için.. ama yne sevgili olarak değil tabi..
neyse..
askere gitti.. ordanda sürekli aradı beni.. ama ben inatla hiç aramadım onu.. belki yaptığım ordayken kötü birseydi ama yaptım.. onu sevdiğimi bekleyeceğimi bildiğ halde bunları yapığı için..
daha sonra izine geldi ve görüşmek istedi..çok üsteledi ve görştük bana çok kızgınmş aramadığım için :D
sizce ne anlam vermeliyim ne yapmalıyım :D
anlayabilmiş değilim :D
amacı sadece vakit geçirmekmi.. ordaykende canları sıkılırmış ya :S yoksa gerçekten sevdiği içinmi..anlayamıyorum.. çok karışığım..

bunun cevabını sadece o verebılır..
herkesın dusuncesı farklıdır unutmayın..
bana gore arkasında bırını bırakmak ıstemıyo gerı donmucem hesabı yapıyo olabılır..vakıt gecırmek olsa nıye aılesı ıle tanıstırsın..askerlık yaptıgı yerde bı gonul eglencesı bulabılır ..
ama sızıde sevıyo olsa gerekı devamlı arayıp sorması takıp etmesı..
sızınde ınat yapıp aramam yerıne arayıpda madem arkadaşsınız arkadasca arada arayıpda hatrını sorabılırsınız..

biraz daha bekle, senin için uğraşıyorsa sana değer verdiğini hissettiriyorsa o zaman düşünürsün..

asker adamın mantığı cidden çok değişik oluyor.kendilerini (Allah gecinden versin ama) ölüme motive edip de gidiyorlar.bu yüzden aklı karışmış ve saçmalamış sanki.Allah sabır versin sana,asker psikolojisi cidden çekilmez çiledir.

amaan bu erkeklerin derdi bitmez yahu .valla koca derdi çekmek erkek arkadaş derdi çekmekten daha kolay.yok aradı,yok aramadı,yok ciddi,yok değil.evlilik ilişkiden daha kolay söyliyeyim.kafanız rahat olur en azından.adam dizinizin dibinde ooohh.

bunun cevabını sadece o verebılır..
herkesın dusuncesı farklıdır unutmayın..
bana gore arkasında bırını bırakmak ıstemıyo gerı donmucem hesabı yapıyo olabılır..vakıt gecırmek olsa nıye aılesı ıle tanıstırsın..askerlık yaptıgı yerde bı gonul eglencesı bulabılır ..
ama sızıde sevıyo olsa gerekı devamlı arayıp sorması takıp etmesı..
sızınde ınat yapıp aramam yerıne arayıpda madem arkadaşsınız arkadasca arada arayıpda hatrını sorabılırsınız..

sevio belki ama seven arkada sevildğini bildiği halde nasıl birini bırakabilrki.. nasıl ayrılablir..bunu aklım almıyor.. orda düşünmek istemiyormus.. peki böyle hiçmi düşünmüyor..
demek düşünmüyor ama..

biraz daha bekle, senin için uğraşıyorsa sana değer verdiğini hissettiriyorsa o zaman düşünürsün..

arıyor işte suan yapabileceği tek sey o.. bakalım.. nereye kadar gidecek..

asker adamın mantığı cidden çok değişik oluyor.kendilerini (Allah gecinden versin ama) ölüme motive edip de gidiyorlar.bu yüzden aklı karışmış ve saçmalamış sanki.Allah sabır versin sana,asker psikolojisi cidden çekilmez çiledir.

evet hep düşüncesi dönemessem gibi şeyler.. ama saçmalık.. üzülmemizi istemezmis sanki böyle hiçmi üzülmüyoruz.. yada üzülmüyorum diyeyim..

Dengesiz biraz galiba :D
Asker psikolojisi de olabilir bekle bakalım..

dengesiz hemde nasıl :D

amaan bu erkeklerin derdi bitmez yahu .valla koca derdi çekmek erkek arkadaş derdi çekmekten daha kolay.yok aradı,yok aramadı,yok ciddi,yok değil.evlilik ilişkiden daha kolay söyliyeyim.kafanız rahat olur en azından.adam dizinizin dibinde ooohh.

ahahah :D evet en iyisi nikah masasına oturtmak :D ama böle şeylerle anlıyor insanda acaba karşısındaki gerçek evlenebileceği insamı diye.. böyle şeyleri atlatıyorsunki evlenmeye karar veriyorsun.. sonrasında böle sorunlar olmuyor..

Asker psikolojisi desem... gitmeden önce de böyleymiş... değildir bence.
Ben de olsam farklı davranmazdım. Hatta hiç görüşmezdim.
Hem bitti deyip hem de sonra üstelemeler, ısrarlar falan hiç bana göre değil mesela.
Bir şey ya vardır ya yoktur.Ya sevgili olunur ya da olunmaz.
Aralarda derelerde kalmak hoş değil.
Öyle karşısındakinin beyniyle, duygularıyla böyle oynamak çok ama çok yanlış, ayıp ediyor arkadaşınız.
Sana şunu yap bunu yap diyemem, ilişkini en iyi sen bilir tartarsın, ama ben olsam restimi çekerdim.

Bence seninle birlikte olmak istiyor ama sorumluluk almak istemiyor..
O istediğinde buluşup konuşacaksınız sana karışacak kıskanacak ama adı sevgili olmayacak..
Arkadaş olacak..
Böylece yarın gitmek istediğinde sorumlu olmayacak..
Zaten arkadaştık diyecek..

Asker psikolojisi desem... gitmeden önce de böyleymiş... değildir bence.
Ben de olsam farklı davranmazdım. Hatta hiç görüşmezdim.
Hem bitti deyip hem de sonra üstelemeler, ısrarlar falan hiç bana göre değil mesela.
Bir şey ya vardır ya yoktur.Ya sevgili olunur ya da olunmaz.
Aralarda derelerde kalmak hoş değil.
Öyle karşısındakinin beyniyle, duygularıyla böyle oynamak çok ama çok yanlış, ayıp ediyor arkadaşınız.
Sana şunu yap bunu yap diyemem, ilişkini en iyi sen bilir tartarsın, ama ben olsam restimi çekerdim.

evet arada kalmak hiç hoş değil..askerlik konusu çıkınca böyle b,rşey oldu kesninleşince.. şimdiye kadar kopmadı koparmak istemedi.. şimdi diyorum kopsun ama askerdeyken böyle olmasınada üzülüyorum :S çünkü ordayken çok etkiliyor onları en ufak birşey bile.. ama böylede kendim üzülüyorum.. :S

muhattap olmaya gerek yok

aslında en iyisi bu ama oda olmuyor :S hata bendede var sanırım biraz :S

O istediğinde buluşup konuşacaksınız sana karışacak kıskanacak ama adı sevgili olmayacak..
Arkadaş olacak..

bende böyle düşünmedim değil. hatta tartıştık bile kaç kere bu konuda..
dediği şey sabret gelince herşey düzelecek :S ama madem düzelecek madem beklememi istiyor neden bu ayrılık anlamış değilim..
kafası rahat olsunmuş hem onun için hem benim için..
rahattır umarım suan kafası.

Bu nasıl bir kafa rahatlığıdır anlayamadım açıkçası.

Şimdi o yokken sen başkalarıyla çıksan, gezsen, tozsan.. hakkın mıdır? Paşalar gibi hakkındır. Ayrıldık bitti demiş adam. Ee dönünce ne olacak? Bu sefer sorun çıkmayacak mı bu konu yüzünden, kıskançlıklar, kavgalar baş göstermeyecek mi? Oysa ki külliyen haksız. Kendisi demiş bitsin aklım rahat olsun, ne demekse. Senlik bir şey yok ki... istesen her gün başkasıyla gezersin keyif senin değil mi??

Sor bakalım ona... madem bitti başkalarıyla çıkmamda bir mahsur yok di mi diye.... nasıl bir mantık bu ya...

Halen iyi niyetle düşünmeye çalışıyorum, işte askerdir, psikolojidir... orda başıma bişey gelir, kıza da söz vermiş olmayalım mantığı.... türk filmi gibi, sanki öyle bir şey olsa allah korusun sen üzülmeyeceksin, nasılsa ayrılmıştık diye....

Ya aslında kısır döngü, bu erkekleri 10 fırın ekmek yesek anlayamayız da çözemeyiz de.

Bu nasıl bir kafa rahatlığıdır anlayamadım açıkçası.

Şimdi o yokken sen başkalarıyla çıksan, gezsen, tozsan.. hakkın mıdır? Paşalar gibi hakkındır. Ayrıldık bitti demiş adam. Ee dönünce ne olacak? Bu sefer sorun çıkmayacak mı bu konu yüzünden, kıskançlıklar, kavgalar baş göstermeyecek mi? Oysa ki külliyen haksız. Kendisi demiş bitsin aklım rahat olsun, ne demekse. Senlik bir şey yok ki... istesen her gün başkasıyla gezersin keyif senin değil mi??

Sor bakalım ona... madem bitti başkalarıyla çıkmamda bir mahsur yok di mi diye.... nasıl bir mantık bu ya...

Halen iyi niyetle düşünmeye çalışıyorum, işte askerdir, psikolojidir... orda başıma bişey gelir, kıza da söz vermiş olmayalım mantığı.... türk filmi gibi, sanki öyle bir şey olsa allah korusun sen üzülmeyeceksin, nasılsa ayrılmıştık diye....

Ya aslında kısır döngü, bu erkekleri 10 fırın ekmek yesek anlayamayız da çözemeyiz de.

bu başkası olayınıda sokmadım değil aslında :) belki ne bileyim yaptığım kötü bişi olabilir ama ayrıldıktan sonra bir başkasıyla sevgili olmak değilde konuştum. kıskançlıktan deliye döndü ve bir daha konuşmamam için baskılara başladı.. bende çok kızdım uzak dur neyimsin tarzında konuştum çok tartıştık.. ama nafile dedği tek şey var ' ne seninle oluyor ne sensiz' nasılıl bir mantıksızlık çözemedim.
herşeyi benimle yapmak ister her yere beraber gidelim.. hayatında ne olacaksa beraber olsun.. ama gel gelelimki arkadaşız :D
benimde hayatıma kimseyi sokmamı istemiyor kendide kimseyi sokmuyor(yada ben öyle biliyorum.)
inanın kafam çok karışık..
sonuçta o kadar yaşanmışlık ve 2 senenin hatrıda var..
aslında yapmam gereken belli belkide..
bilemiyorum..

Arkadaş olacak..

:umursamaz::umursamaz:

Arkadaş olacak..

vereliniortak

can sıkıntısından arıyor. askerdeki arkadaşlarına karşı sevgilim var psikolojisiyle rahatlıyor. gelince de ailesinin istediği biriyle evlenir tamam. kes at, ne üzülmesi yaa.

erkeklerde üzülme diye bi duygu mu var sanıyorsunuz?!!!

askerdeyken aldatilmak erkeklerin en buyuk kabusu. sanki normal zamanda aldatilmak daha iyi birseymis gibi, ama iste ne yaparsin, boyle dusunuyorlar. cevresinden boyle hikayeler ya da telkinler duyduysa, erkenden bu psikolojiye girmis ve iliskiyi bitirmis olabilir. ama seviyor da sonucta. buradan cikaracagimiz sonuc, fazla olgun olmadigi. askerligin onu biraz daha olgunlastiracagini dusunuyorum. o donmeden iyi ya da kotu bir karar vermemeye calis, su an onun akli fazla yerinde degilmis gibi dusun =)

haklısın fiyonk_.. ama sylede birşey.. eğer başka biriyle evlenme nieyetinde olsa ailesini neden soksunki işe.. anlayamıyorum.. askerdeyken ben aramadığımda ondan çok ablası demişti ara keske arasaydın böyle yapmasaydın vs diye..:S askerdeki arkadaş çok üzülmüş..

chocholatestar;

bilmiyorum belkide gerçekten seviyor.. ama bilemiyorum bu kafamı çok kurcalıyor.. askerdeyken hep sevigilisi olanların gerçekten zorda olduklarından bahsederdi :S hatta evli olanların çocukları olanları vs vs çok zor olduğunu anlatırdı. aslında konuştuklarımızdan onun tarafından baktığımda bilmiuorum haklı gibi :s yani üzülmemek istememesinden çokk kafasını kurcalayan birşey olsun istememesinden ama böyle olmuyormu sanki :S anlamıyorum :S
çok seviyorum onu.. belkide bunu bildğinden sadece vakit geçirmek amaçlı gibide geliyor off :S

Dou_You_Wanna

evet belki o yüzden ama madem öyle bir düşünce olsa yani ilerde başkası olur vs gibi beni neden ailesiyle tanıştırmak istesin..?
sadece aileside değil kuzenleri yiğenleri bütün arkadaşları kısaca yakın çoğu akrabasını arkadaşını tanıyorum.. özellkle tanıştırdı :S
işin içine bunlarda girince çok kurcalanıyor kafam..

peki bir erkek öylesinede olsa ailesiyle tanıştırırmı yakın çevresine sokarmı bir kızı..? onların yanındadaa gayet rahat.. arkadaştan çok sevigilisiymişim gibi davranıyor..

ablayı kuzeni geç. ablasını da dahil etmiştir bu çok kolay. ben de ablayım. :)
anne babayla tanıştın mı? bu önemli.
bir de işi var mı?

ablayı kuzeni geç. ablasını da dahil etmiştir bu çok kolay. ben de ablayım. :)
anne babayla tanıştın mı? bu önemli.
bir de işi var mı?

annesiyle tam tanışamadım.. aslında ben pek istemedim.madem ortadayız tanışmanında tam bi anlamı yok kararını ver öyle gel dedim :D annesiyle şöyle benden haberi var telefonda webcamda konuşmuşuğumuz mevcut..:) yüzyüze görüşmeyi çok istediler ama görüşmedim bahaneler ürettim tam oturtmadan istemedim.. babası vefat etmiş zaten..
evet işi var_dı yani askerlik nedeniyle çıktı. gelincede işi hazır başka bir yerde başlayacak..

Back
X