• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karışığım

daisysun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
485
170
53
Allah a şükür iyi bir işim ve başımı soktuğu m ufak bir evim ayağımo yerden kesen küçük bir arabam var. Bu devirde bunlar için çok şükür bin şükür
ama insanım yok. Ailemden akrabalarımdan iş yerimden bi şekilde bi sebeple bi problemle iletişim bozuluyor bozuluyor ve sonuç ben yapayalnızım hakikaten canımdan başka bi canı değilim kimsenin.
işyerindkilerle bi iyi bi kötü bi normal bi anormal geçiyor vakit. Bana kimse laf sokmaz adam yerine koymamazlık yapmaz ıyyyh gibi üffff gibi kaprisli şımarık sesler edilmezse günüm iyi sakin geçti diyorum kardan sayıyorum. Eskidn böyle ıyyyh laflarına pek ses edemezdim şimdi kendimelaf söyletmemek için hakkım için uğraşıyorum.
Arkadasım yok iş yerinde diye üzülürdüm şimdi dediğim gibi saygı çerçevesinde kısıtlı bi iletişime razıyım.
ailem de yok. Sevincimi üzüntümü paylaşabileceğim bi aile kalmadı. Erkek kardeşler evlendi eşleriyle limoni olduğum için onlar da bana limoni bi ara kavgalar laflar vs vs de oldu. Bi erkek kardeşim yeni evlendi 2 ay oldu. Onun eşi de bizm bu diğer gelinlerle tartışmamı bildiği ve taraf olarak onları tuttuğu için bana karşı sınırları zorladı zorladı sonunda bi şekilde onunla da iletişim bozuldu ve dolayısıyla çok sevdiğim erkek katdeşimle de.
Bi abla var başka sehirde ancak o hiç yoj gibiydi zaten hayatımızda ve dolayısıyla adı var ama candanlığı sevgisi yok.
akrabalar derseniz herkes birbirini arar sorar da niyeuse bana uzaklar. Teyzelerime halalarıma çok kırgınım ki anamı babamı yeni kaybetmiş biri olarak bu zor dönemde onların hatırına iletişim halinde olmalıydılar benimle.
okurken bnm hakkımda amma da kötü bi insanmışssınki yalnız kalıyorsun diye geçirebilirsiniz ama kötü biri değilim işte. Biliyorum kendimi. Yalnız kaldım kimi bnmbazen iletişim beceriksizliğimdn kaynaklandı kimi de bnm garibanlığımdan. Garibansan da iyilik kâr etmiyor.
bnm şimdi karışıklığı m şu ben bu hâller içinde o kadar çok öfke doluyum ki kendime teyzeme .... özellikle yeni evlenen erkek kardeşimi affedemiyorum beni eşiyle ego yarışından kaynaklanan bi iki sürtüşemizden dolayı benimle buz oldu resmen. Ne arıyor ne soruyor 2 aydır ki düğünden önce biz onunla hrrgün nerdeysr 2 3 defa telde görüşür mesajlaşırdık kısa da olsa nbr nasılsın tarzında bi dönem6 aylığına iş icabı il dışına gittiğinde. İyiydik yani onunla. Bana abla demezdi o kadar samimi bi yakınlığımız vardı.
Uzattığım için çok özür dilerim. Sorum şu : içim öfke, moral bozukluğu üzüntü dolu. yaş 33ü geçti. Ben bu kalitesiz kötü hayatımla dışarıdan garibanlık olarak da görünen bu yalnızlığımla içimdeki öfkr sinir harbiyle baş etmek için antidepresan psikiyatri st başvurmalı mıyım?
Cipralex ilaç bu sorunlar a uygun mudur bilen varsa?
Cipralexen küçük mg uykusuzluk için kullandım bi dönem o yüzden soruyorum başka ilaca başlayıp bünyemi iyice allak bullak etmeyeyim diye..

Doktor dışında kimse sana ilaç öneremez
Psikiyatriye gitmek istiyorsa git
Psikolog da olur
Arkadaş edin kendine ya
Ne bileyim bazı kulüplere filan üye ol
Mümkünse işini değiştir
Yeni kurslara filan katıl
Arkadaşın olsa bu kadar aramazsın ...

Sizin konularınızda bu dert hep var.
Daha önce uzman yardımı almış mıydınız ?
Eğer şansınız varsa ortamınızı tümden değiştirin yoksa şimdikilerle ilişkinizi yavaştan değiştirmeye çalışın.Ama yavaştan,her şey bir anda olmaz.
Ve uzman konusunu ihmal etmeyin.

Allah a şükür iyi bir işim ve başımı soktuğu m ufak bir evim ayağımo yerden kesen küçük bir arabam var. Bu devirde bunlar için çok şükür bin şükür
ama insanım yok. Ailemden akrabalarımdan iş yerimden bi şekilde bi sebeple bi problemle iletişim bozuluyor bozuluyor ve sonuç ben yapayalnızım hakikaten canımdan başka bi canı değilim kimsenin.
işyerindkilerle bi iyi bi kötü bi normal bi anormal geçiyor vakit. Bana kimse laf sokmaz adam yerine koymamazlık yapmaz ıyyyh gibi üffff gibi kaprisli şımarık sesler edilmezse günüm iyi sakin geçti diyorum kardan sayıyorum. Eskidn böyle ıyyyh laflarına pek ses edemezdim şimdi kendimelaf söyletmemek için hakkım için uğraşıyorum.
Arkadasım yok iş yerinde diye üzülürdüm şimdi dediğim gibi saygı çerçevesinde kısıtlı bi iletişime razıyım.
ailem de yok. Sevincimi üzüntümü paylaşabileceğim bi aile kalmadı. Erkek kardeşler evlendi eşleriyle limoni olduğum için onlar da bana limoni bi ara kavgalar laflar vs vs de oldu. Bi erkek kardeşim yeni evlendi 2 ay oldu. Onun eşi de bizm bu diğer gelinlerle tartışmamı bildiği ve taraf olarak onları tuttuğu için bana karşı sınırları zorladı zorladı sonunda bi şekilde onunla da iletişim bozuldu ve dolayısıyla çok sevdiğim erkek katdeşimle de.
Bi abla var başka sehirde ancak o hiç yoj gibiydi zaten hayatımızda ve dolayısıyla adı var ama candanlığı sevgisi yok.
akrabalar derseniz herkes birbirini arar sorar da niyeuse bana uzaklar. Teyzelerime halalarıma çok kırgınım ki anamı babamı yeni kaybetmiş biri olarak bu zor dönemde onların hatırına iletişim halinde olmalıydılar benimle.
okurken bnm hakkımda amma da kötü bi insanmışssınki yalnız kalıyorsun diye geçirebilirsiniz ama kötü biri değilim işte. Biliyorum kendimi. Yalnız kaldım kimi bnmbazen iletişim beceriksizliğimdn kaynaklandı kimi de bnm garibanlığımdan. Garibansan da iyilik kâr etmiyor.
bnm şimdi karışıklığı m şu ben bu hâller içinde o kadar çok öfke doluyum ki kendime teyzeme .... özellikle yeni evlenen erkek kardeşimi affedemiyorum beni eşiyle ego yarışından kaynaklanan bi iki sürtüşemizden dolayı benimle buz oldu resmen. Ne arıyor ne soruyor 2 aydır ki düğünden önce biz onunla hrrgün nerdeysr 2 3 defa telde görüşür mesajlaşırdık kısa da olsa nbr nasılsın tarzında bi dönem6 aylığına iş icabı il dışına gittiğinde. İyiydik yani onunla. Bana abla demezdi o kadar samimi bi yakınlığımız vardı.
Uzattığım için çok özür dilerim. Sorum şu : içim öfke, moral bozukluğu üzüntü dolu. yaş 33ü geçti. Ben bu kalitesiz kötü hayatımla dışarıdan garibanlık olarak da görünen bu yalnızlığımla içimdeki öfkr sinir harbiyle baş etmek için antidepresan psikiyatri st başvurmalı mıyım?
Cipralexen küçük mg uykusuzluk için kullandım bi dönem o yüzden soruyorum başka ilaca başlayıp bünyemi iyice allak bullak etmeyeyim diye..
Mutlu olmak için birilerine ihtiyacın yok.Eğer vicdanın rahat elinden geleni yaptıysan salla gitsin.Olduğu kadar olmadığı kader der yoluna devam edersin.Eğer bir kardeş karısı yada her hangi biri için kardeşiyle arasına mesafe koyuyorsa zaten değmezmiş derim.Hayatında olumsuzluklar var özellikle anne baba olmayınca aile diye birşey kalmıyor. Ama güzel olan taraflarda var evinin arabanın iyi bir işinin olması. Her şey maddiyat değil sevgi ihtiyacı büyük eksiklik.Ama yalnız da mutlu olmaya çalışmalısın. Bunu kendin için yapmalısın. O beynini uyuşturur ilaçlar seni mutlu yapmaz.Tek çocuk olduğunu düşün. O zaman ne yapacaktın. Kimseye ihtiyacın yok.Onlar sensiz yapabiliyorsa sen de yapabilirsiniz. Çok samimi söylüyorum. Yazdıklarımı iki kere oku ve boş yere üzüldüğünü anla

akrabalardan kim ne fayda görmüş ki? yoklukları daha hayırlı gerçekten. yalnızlık allaha mahsus, bunu da biliyorum. sana iyi gelebilecek şey seni çok sevecek bir eş.. yok mu aday adayı? inşallah karşına seni çook seven biri çıkar ve bu günlerini unutturur..

canım benim ya anne ve babana Allah rahmet eylesin öncelikle.
işyerinde derinden arkadaşı olan insan sayısı zaten çok yoktur. ama iş dışında en azından bir tane dertleşebileceğin bir arkadaşın olsa iyi olur. var mı bilmiyorum. anladığım kadarıyla yok.
içindeki kin ve nefreti azaltmak için kendi hatalarını düşün derim. o zaman karşındakilere olan kinin azalıyor.
umarım karşına iyi insanlar çıkar

Basiniz sag olsun. Umarim yakinda sizi anlayan , destekleyen insanlarin oldugu bir cevreye girebilirsiniz.
Yalnizligi bir tabletle gidereciginizi sanmayin.Profesyonel bir kadin yalnizligini gidermek icin aktiviteler duzenlemeli, cunku ruh sagliginiz sizin sorumlulugunuz. Akraba ve tanidiklar sizden uzaklar cunku kendi ayaklari uzerinde duran kadin sevilmez. Hele turkiye'de hic sevilmez. Kadin toplumun temeli ve kurucusudur ama 21. yuzyilin cok tuhaf bir zaman dilimindeyiz. Kadinlarin cok fazla siddete ve asagilamaya ve emeklerinin goz ardi edildigi bir donem bu. 50 yil sonra boyle olmayacak, ne yazik ki biz boyle berbat bir doneme denk gelmisiz. Elimizden geldigince hareketli ve sosyal olmaliyiz, bu da hap degil akil kullanmakla mumkundur.

Canım üzüldüm anne babaniz vefat etmiş keske kardeşler olarak birbirinize sıkı sıkı baglansaydiniz.aile ve dostlar bir insanın herseyidir.insallah iyi bir insan çıkar karşına mutlu bir yuva kurar harika bir ailen olur.hemen ilaçlara bağlanma.arkadas edineceği başka yerler de olabilir.baska ortamlara da gir.

Doktor dışında kimse sana ilaç öneremez
Psikiyatriye gitmek istiyorsa git
Psikolog da olur
Arkadaş edin kendine ya
Ne bileyim bazı kulüplere filan üye ol
Mümkünse işini değiştir
Yeni kurslara filan katıl
Arkadaşın olsa bu kadar aramazsın ...

Psikiyatriste gidip ilaçlar kullanmak istemiyorum ama içim öfke üzüntü dolu. Hep gerginim bu hislerimden kurtulmak rahat olmak istiyorum. Anladım ki olaylar sevgisiz kaldığım samimiyetsiz kaldığım bu aile akrabailişkileri düzelmedikçe ben hep öfkeli kalacağım. Düzelmeyeceği de belli zaten o zaman hep ilaçlara mı bağlı kalacağım karışıklığım bu...

Psikiyatriste gidip ilaçlar kullanmak istemiyorum ama içim öfke üzüntü dolu. Hep gerginim bu hislerimden kurtulmak rahat olmak istiyorum. Anladım ki olaylar sevgisiz kaldığım samimiyetsiz kaldığım bu aile akrabailişkileri düzelmedikçe ben hep öfkeli kalacağım. Düzelmeyeceği de belli zaten o zaman hep ilaçlara mı bağlı kalacağım karışıklığım bu...

Her şeyin ilacı zaman
Fazla düşünmek insanı yorar
Gerekeni yapıp akışına bırakacaksın
:KK66:

Hem psikiyatris sen düzeldikçe seni
Psikolga yönlendirir onunla da terapi yaparsın
İlaç kullanmak istemiyorsan
Psikologla terapiye başla

Sizin konularınızda bu dert hep var.
Daha önce uzman yardımı almış mıydınız ?
Eğer şansınız varsa ortamınızı tümden değiştirin yoksa şimdikilerle ilişkinizi yavaştan değiştirmeye çalışın.Ama yavaştan,her şey bir anda olmaz.
Ve uzman konusunu ihmal etmeyin.

Daha önce arkadaşlık kuramamak adına özel gittim bi kaç defa. Son gittiğimde resmen dolandırıldım.
şuan ise gitmek istiyorum çünkü içimden öfke göxümden yaş eksik olmuyor ancak şartlar düzelmefikçe hep ilaçla mı yaşayacağım? Karışıklığım bundan.
ilişki yavaştan nasıl değiştirilir nasıl mesela?

Dertler ,sıkıntılar da 3 günlük dünyada kalıyor .boşver.

Yalnızlık da “bazen” güzel. Ama hayırlı bir eş bir yol arkadaşı nasip olur inşallah ..

Daha önce arkadaşlık kuramamak adına özel gittim bi kaç defa. Son gittiğimde resmen dolandırıldım.
şuan ise gitmek istiyorum çünkü içimden öfke göxümden yaş eksik olmuyor ancak şartlar düzelmefikçe hep ilaçla mı yaşayacağım? Karışıklığım bundan.
ilişki yavaştan nasıl değiştirilir nasıl mesela?

Adım adım her gün bir önceki güne göre daha fazla iletişim kurmaya çalışarak.
Bir gün sadece merhaba,ikinci gün nasılsın,üçüncü gün nasıl gidiyor gibi...Tabi bu bir örnek normal konuşmalarınıza uyarlayın.Bir şekilde samimiyet olmasa bile bir bağ kurulabilir.
Ama arada nefret derecesinde bir şey varsa bilemeyeceğim.

Mutlu olmak için birilerine ihtiyacın yok.Eğer vicdanın rahat elinden geleni yaptıysan salla gitsin.Olduğu kadar olmadığı kader der yoluna devam edersin.Eğer bir kardeş karısı yada her hangi biri için kardeşiyle arasına mesafe koyuyorsa zaten değmezmiş derim.Hayatında olumsuzluklar var özellikle anne baba olmayınca aile diye birşey kalmıyor. Ama güzel olan taraflarda var evinin arabanın iyi bir işinin olması. Her şey maddiyat değil sevgi ihtiyacı büyük eksiklik.Ama yalnız da mutlu olmaya çalışmalısın. Bunu kendin için yapmalısın. O beynini uyuşturur ilaçlar seni mutlu yapmaz.Tek çocuk olduğunu düşün. O zaman ne yapacaktın. Kimseye ihtiyacın yok.Onlar sensiz yapabiliyorsa sen de yapabilirsiniz. Çok samimi söylüyorum. Yazdıklarımı iki kere oku ve boş yere üzüldüğünü anla

çok güzel yazmışşınız teşekkür ederim. Aslında yalnızlığımla bi taraftan huzur duyuyorum. Kendi kendime işime gidiyorum eve geliyorum yatıyorum kalkoyorum öyle kendimle kendi kendime takılıyorum biraz huzur verici
Tek kardeş olsaydım mecburum diye kabullenirdim yalnızlığı ama durum tam öyle değil. Bnm kardeşlerim var. Ve en küçük kardeşim yeri geldi bnm dostum sırdasım dert ortağım oldu bekarken ve şimdi tek hamlede biz koptu k. Eminim ki eşi onu çok etkiliyor ama aklını kullanıp vicdanını kullanıp beni bırakmamalıydı bıraktı kabullenemiyorum hazmedemiyprum unutamıyorum. İçim savaş alanı gibi karmaşığım

akrabalardan kim ne fayda görmüş ki? yoklukları daha hayırlı gerçekten. yalnızlık allaha mahsus, bunu da biliyorum. sana iyi gelebilecek şey seni çok sevecek bir eş.. yok mu aday adayı? inşallah karşına seni çook seven biri çıkar ve bu günlerini unutturur..

Bu devirde akraba ilişkileri de bozuk çok üzücü. Bizim az çok annm babam zamanında akrabalık geliş gidiş olurdu şimdi kimse arayıp sormuyor beni. Kırgınım kızgınım hazmedemiyorum.
beni çok sevecek olan biri çıkar mı karşıma umutsuzum. Zaten beni ya çok sevmesi lazım ya da ciddi ciddi bana merhamet duyması lazım yoksa gönlümde ki kırıklarla evliliği yürütümem ben

İster misiniz bilmiyorum ama eğer hayvanları seviyorsanız bir kedi veya köpek sahiplenmeyi düşünür müsünüz? İnanın evde onunla beraber koltukta oturup tv izlemek, akşam eve geldiğinizde sizi karşılaması, gösterdiği karşılıksız sevgi sizi rahatlatabilir, içinizdeki kırgınlıkları zamanla yok edebilir. Eğer köpek sahiplenirseniz, akşamları yürüyüşe çıkardığınızda başka köpek gezdirenlerle zamanla sohbet bile doğabilir, hayvan seven insanlar birbirleriyle çok çabuk yakınlaşabiliyor arkadaşlık anlamında :)

çok güzel yazmışşınız teşekkür ederim. Aslında yalnızlığımla bi taraftan huzur duyuyorum. Kendi kendime işime gidiyorum eve geliyorum yatıyorum kalkoyorum öyle kendimle kendi kendime takılıyorum biraz huzur verici
Tek kardeş olsaydım mecburum diye kabullenirdim yalnızlığı ama durum tam öyle değil. Bnm kardeşlerim var. Ve en küçük kardeşim yeri geldi bnm dostum sırdasım dert ortağım oldu bekarken ve şimdi tek hamlede biz koptu k. Eminim ki eşi onu çok etkiliyor ama aklını kullanıp vicdanını kullanıp beni bırakmamalıydı bıraktı kabullenemiyorum hazmedemiyprum unutamıyorum. İçim savaş alanı gibi karmaşığım
Seni çok iyi anlıyorum varlığın için yokluk.Ama onlar tercihini yapmış. Senden çok kardeşlerinin düşünmesi lazım. Biz evlendik o yalnız kaldı diye sana daha çok destek olmaları lazım. Sen kendine yeni bir hayat kurmalıyız. Bunun için her şeyin var.işin evin.İnşallah sağlığında iyidir.O halde silinip üstünden şu ölü toprağını at.Sabah kalkınca aynada kendine günaydın de ve gülümse. Her şey güzel olacak diye düşün. İnsanlar şu hayatta en zor şey evlat acısıdır. ona bile alınıyorlar. Unut demiyorum ama hayat devam ediyor ve sen güzel günler göreceksin. Bunu sadece kendin için yap.Güzel haberlerini bekliyoruz.psikiyatrist gidip beynini uyuşturma.hafta sonları eve kapanma . hiç bir şey yapmasan bile uzun uzun yürü. Güzel şarkılar dinle.İyi bir kitap oku.

anne-baba gidince akrabalardan hiçbir şey bekleme.Tecrübemle sabit, arayıp sormazlar, kızım iyi misin diye bile...Kardeşler de maalesef bir yere kadar.Bu hayatta tek başınayız.Ben yine kardeşlerim için elimden geleni yapıyorum, bir gün sırt döneceklerini bile bile...Evcil bir hayvanım var, o çok daha iyi geliyor bana insanlardan.İşin evin araban var şükür sebeplerin. Bak Rabbim bana iyi bir eş ve ardından nasipse bir de bebek veriyor.Belki daha güzelleşir, içimin tenhalığı kalabalıklaşır ama tek başımayken de iyiyim güzelim ben :)

Herkesin size karşı olması mümkün değil eğer öyleyse kendinizi tartin. Bazıları var hakkımı arıyorum diye iyiyede kotuyede Laf söyler acaba öyle misiniz? Bırakın birisi size laf etsin her defasinda hakkını aramak zorunda değilsin. Bazen salaga yat. Bazen duymamazlıktan gel. bazı n al karşına konuş. Emin ol çok şey kazanırsın. insanlar zamanla kiymetini anlar. Yanlız da mutlu olunur lafina inanmıyorum ben. İnsanın arkasını yaslayabileceği birkaç kişi olmalı etrafında. Tabi size onlar için öyle olabilmelisiniz.

Back
X