• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karışııkkk.

hlyaa45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
37
0
36
İstanbul
2senelik bi ilişkim var. Son zamanlarda sürekli ayrılıp barışıyoruuzz. Onun kız arkadaşları yüzündeen. Ben erkekle konuşamıyoruum ama onun kız arkdşları var. Ses çkarmıodum güveniyodm ama kzlara güvenmyrm kskanıyorm yani elmde değil. Arkdşlryla bluştğnda hep haber verirdi. İlk defa bu perşmbe hbr vermedi ve bende bittii dedim geldi ynıma arkdşlrının ynında azarladm falan. Cuma gnü bluştuk barştk . Dün gece yine ayrıldıkk ayrılmadan bi saat önce falan seni seviyorm bırakma beni demşti . Ayrılalm dediğnde birimi var ddm evet bb dedi. noluyo anlamıyorum. birinin olcağını da sanmıyorum gerçi pek :dilcikar:

bencede başlıkta dediğin gibi çok karışık...
sen erkeklerle nasıl konuşmana izin vermiyorsa sende ona izin vermicektin
istediğin kadar güven sevgiline ama sen konuşma o konuşsun olmaz!
ama sen bana göre büyük bir hata yapmışsın arkadaşlarının yanında azarlamışsın:olmaz:
bence hayatında başkası yok ama sen hiç bir şey yapma.....

Bekliyim mi sadece? Mesaj atarmı ki tekrardan.. Gururmu yapıyo yada benm yptğmı ödetmeyemi çlışıyo mrk ediyorm. Yada cidden başkası varr :(

Bekliyim mi sadece? Mesaj atarmı ki tekrardan.. Gururmu yapıyo yada benm yptğmı ödetmeyemi çlışıyo mrk ediyorm. Yada cidden başkası varr :(

mesaj atar mı atmaz mı bilemem
ama sana başkası var diyor sen bunun üzerine bir şey yaparsan olan sana ve gururuna olur...
o yüzden bırak bekle demiyorum ama çok dengesiz hareketleri var...

Bence de karısık gercekten sana neden karısmasına izin veriyorsun resmen yaptıgı cifte standart. Böyle bir insan benim mantıgıma cookk cook ters malesef kii..
:delphin:

bence karışık değil .
başkasımı var demişsiniz evet demiş , dürüst davranmış.
son raddeye gelmiş sölemiş bence.
bi de sürekli böyle ayrılıp barışmalar başlıyorsa ilişkide sona gelinmiş oluyor , malesef...
umarım çabuk toparlanırsın.

Burnuma hafiften intikam kokuLarı geldi ama nyse.. :delphin:
Ayrılık, brışmalar bşladıysaa İlişki sarsıntıda demektir.
Sonuç da malum..
Boşverr takma.. Naparsa yapsın..şakkıdı

Back
X