• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Karışık durumlar Yardımınınıza ihtiyacım var.. (Bebek düşünüyoruz)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ikoscan

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2023
3
0
16
28
Herkese Merhabalar;
Ben evlendiğimden beri 3 yıl doğum kontrol hapı kullanıyordum ve bırakalı doktor kontrolüyle 5 aydır simdiden folik asit kullanıyorum.
Neyse konuya gelelim. 4ncü ayda erken regl olurken pıhtıyla beraber baya bir kanama geçirdim.
Şimdi 5nci aydayım regl olmadım sadece
Şöyle anlatıyım (03.11.2025) 1nci günde kahverengi akıntı oldu. 2nci günde olmadım. 3 ve 4ncü günde sadece idrar yaparken peçeteyle silindiğinde peçeteyle az kahverengi akıntı vardı. Sizce ne olabilir arkadaşlar kafam cok karısık herkes yerleşme kanı diyor. Ne zamn test yapmam lazım? Bilgi verir misiniz..

anladığım kadarıyla adet gecikmiş zaten yarın sabah ilk idrarla bir test alıp yapabilirsiniz güvenilir marka bir test alın freely days doctor artımed gibi markalar almayın yalancı pozitif çıkarabiliyor.

anladığım kadarıyla adet gecikmiş zaten yarın sabah ilk idrarla bir test alıp yapabilirsiniz güvenilir marka bir test alın freely days doctor artımed gibi markalar almayın yalancı pozitif çıkarabiliyor.
adet gecikmedi olmam gerekiyordu onu yerine kahverengi akıntı geldi

yani gebelik test yaptım ve kan testi de verdim negatif ve 1.20 çıktı
bana söylenilen erken test yapıyorsun bir 10-11 gün bekle diyorlar yani bekleyelim mi yoksa ciddi anlamda ben hamile değil miyim yoksa 1 ay daha mı beklim regl günüme.. :(

Şimdi adet tarihinizde kahverengi sulu akıntı veya pıhtısız bir akıntıysa yerleşme olabilir. Yerleşme oluyorsa zaten 10 gün filan beklemenize gerek olacağınınsanmıyorum. Ama adet gecikmenizi bence beklemeniz mantıklı. Benşm daha önceki gebeliğimde adet gecikmemin 5. Günü 90larda çıkmıştı geç döllenmeydş sanırm. 90 filanda düşğk değerin diyorlardı o zaman bana

Şimdi adet tarihinizde kahverengi sulu akıntı veya pıhtısız bir akıntıysa yerleşme olabilir. Yerleşme oluyorsa zaten 10 gün filan beklemenize gerek olacağınınsanmıyorum. Ama adet gecikmenizi bence beklemeniz mantıklı. Benşm daha önceki gebeliğimde adet gecikmemin 5. Günü 90larda çıkmıştı geç döllenmeydş sanırm. 90 filanda düşğk değerin diyorlardı o zaman bana
olabilir sizin dediğiniz doğrudur ama yüzümde hiç çıkmayan sivilce cıktı fazla, bel agrısı kasık agrısı hatta meme de renk değişme büyüme var ve bu sabah sabah mide bulantısı basladı düşünün o derece insan ister istemez panikliğe kapıyor bunlar olmasaydı diyecem dediğin gibi ama belirtiler hepsi hamilelikle alakalı durm ve bu yüzden kaldım ortada

Back
X