Karisini parkta olduresiye doven cani!

Emin ol yine dövecek,senin söylediklerinden etkilendiğini falan mı sandın..bi erkek karısını ya döver ,yada dövmez...iki seçenek vardır.arası yoktur.sizin polis falan çağırma ihtimalimizi düşünmüştür.ayrıca ,karısı rahatsız olsa kendisi gider şikayet eder.biz eşimle bikere karısına vuran adama söylenmeye kalktık,kadın bize kocamdır şimdi kavga ederiz birazdan barışırız dedi...hiiç karışmama taraftarıyım

Emin ol yine dövecek,senin söylediklerinden etkilendiğini falan mı sandın..bi erkek karısını ya döver ,yada dövmez...iki seçenek vardır.arası yoktur.sizin polis falan çağırma ihtimalimizi düşünmüştür.ayrıca ,karısı rahatsız olsa kendisi gider şikayet eder.biz eşimle bikere karısına vuran adama söylenmeye kalktık,kadın bize kocamdır şimdi kavga ederiz birazdan barışırız dedi...hiiç karışmama taraftarıyım
Yine döneceğini cok iyi biliyorum canim bunlar bunu ilk defada yaşamıyordur zaten cunkuu kavgadan sonra adam kadinin ayagina kapandi kadinda daha cok agladi biz kadinlar oyle erkekleri ayaga kapanmis görünce kotu hissediyoruz diye buda moda oldu malesef. Onune gelen ayaga kapanıyor ama ozru kabahatinden buyuk oluyor. Şaban gibi once tokat sonra öpücük gibi bsi oldu boyle aptalca ayaga kapanmalarada inanan var bu kadin gibi. Esini seviyor neyini seviyor bilmiyorum ama o en ufak bsi yapsa affediyor belliki. Kendi düşen cinsinden biri sanki. Ama hayırlısı olsun o kadincaz hakkinda da ne diim bu hayati yasayan o. Kadini kamelyadan ayrilmaya ikna ederken bile tehditle götürdü sanki. Oda gitti! Ben de dayak yedim ama ben polise msj attım kasla göz arasinda cok zor durumda kaldim ama kendimi ne dovdurdum nede onun yaninda kaldim şaşırıyorum boyle olan kadinlarimisa dayak yiyip oturanlara

Myrah iyi ki mudahele etmissin ama keske polisi de arasaydin, kayitlari olurdu hic degilse. Erkekler sadece fiziksel degil, eslerine psikolojik, ve sozlu siddette uyguluyorlar. Yasanilan baskilar sonucunda ise kendine guvensiz, butun kararlari erkeklerin aldigi, kendisinin ise ona cizilen sinirlar dahilinde hayatini idame ettirdikleri bir alanda yasamaya calisdan kadinlar kaliyor. Buna bir de egitimsizlik ve ekonomik ozgurlukten yoksun olmak da eklenince, kadinlara baska cikis yollari kalmiyor ne yazik ki. Sevgili Aysel Gurel'in yazidigi enfes dizeler aklima geliyor ne zaman kadina siddet ve cocuk gelinler ile ilgili seyler duysam.

yagmuru kim dokuyor
unzile kac koyun ediyor
dayaktan uslanali
hic birsey sormuyor....

korkar durur gitmez
koyun en son citine
inanir o sinirda dunyanin bittigine.

Caresiz kalmis bir kadin ne soru sorabiliyor, ne de baska alternatiflerin oldugunu biliyor, uzucu hem de cok.

Son düzenleme:
Arkadaslar bugun oglumu parka götürmüştüm, birşeyler aldim cocuk yesin diye bi kamelyada oturuyorduk bi anda pata kute sesler duydum arkama dondugumde aman Allah'im bi genç adam genc bi bayani dövüyor, kadin imdat diye bagirirken kafasini kamelyanin icindeki demir masaya vuruyordu. Gorunce elim ayagim titredi bi kadin olarak etrafa baktim kimse yok gitsem mudahale etsem adam delirmis ama oglumda var. Bismillah dedim cocuga bekle annecim dedim koştum yanina dur bakalim sen ne yaptığını sanıyorsun o kadina bir tokat daha attigini gorursem yada onu rahatsız edecek bi hareketini polis cagiririm dokunma ona dedim. Kadin zaten kendinden geçmişti şokta gibiydi adamin cevabi ne dersinz o benim karım ona karisamazsin! Dedim ki evet o yuzden onu korumak kollamak yerine perisan ediyorsun degilmi dedim bana karisma dedi karisirim en ufak bi hareketini daha gormeyim bak karim.diyorsun o bi kadin ve insan hayvana dahi böyle yapilmaz sana yapildigni düşün dedim boynunu büktü sonra ben ayrıldım o dayagi bırakınca onlarda kalkti ileri yolda kadinin ayağına kapandığını gördüm. Arkadaslar o kadinin imdat diye bagirisi kendini kaybedisi hala gozlerimin önünde ne olur sizde böyle kisiler görürseniz zarar görmekten korkmayin gidin ayirin polislik bi durum varsa polis gelene kdr nasil insanlar var bu dunyada yaa kadin icin çok uzuldum o benim.karim döverim de severimde diyen bi adamla evli
Egitimsizlik böyle bir şey işte. Kadınlar mal sanki. Kitabımızda bile kadın övülüyor. İnsanlar cahil anneden babadan böyle gördüyse nerden düsüncek karısının rezil olmanı, karısının psikolojisini çok zor bir durum Allah korusun Allah böyle insanların yardımcısı olsun.

Böyle hayvanlarda erkeğiz insanız diye geçiniyorlar işte boynu altında kalasıcalar...

Myrah iyi ki mudahele etmissin ama keske polisi de arasaydin, kayitlari olurdu hic degilse. Erkekler sadece fiziksel degil, eslerine psikolojik, ve sozlu siddette uyguluyorlar. Yasanilan baskilar sonucunda ise kendine guvensiz, butun kararlari erkeklerin aldigi, kendisinin ise ona cizilen sinirlar dahilinde hayatini idame ettirdikleri bir alanda yasamaya calisdan kadinlar kaliyor. Buna bir de egitimsizlik ve ekonomik ozgurlukten yoksun olmak da eklenince, kadinlara baska cikis yollari kalmiyor ne yazik ki. Sevgili Aysel Gurel'in yazidigi enfes dizeler aklima geliyor ne zaman kadina siddet ve cocuk gelinler ile ilgili seyler duysam.

yagmuru kim dokuyor
unzile kac koyun ediyor
dayaktan uslanali
hic birsey sormuyor....

korkar durur gitmez
koyun en son citine
inanir o sinirda dunyanin bittigine.

Caresiz kalmis bir kadin ne soru sorabiliyor, ne de baska alternatiflerin oldugunu biliyor, uzucu hem de cok.
Unzile koyun etmese dahi bu devirde cok farkli seyler ifade ediyor canim :( bu millette kadın bu kadar pasif gorundukce bunlar devam edecek. Ulen kadinlar olmasa bunlar kendi coraplarini dahi yikayacak insanlar değil kadınlar toplumun herseyi yaaa onlar anne ve anne adaylari toplumu yetistiren onlar bi kere bu hayvan muamelesi neden

Egitimsizlik böyle bir şey işte. Kadınlar mal sanki. Kitabımızda bile kadın övülüyor. İnsanlar cahil anneden babadan böyle gördüyse nerden düsüncek karısının rezil olmanı, karısının psikolojisini çok zor bir durum Allah korusun Allah böyle insanların yardımcısı olsun.
Anne baba dedinde aklima geldi benim.kaynanam in 4 oğlu var ucu evli kaynanam.karısına Askim diyen ogluna oğlum kadinlara yuz vermeye gelmez onları azarlayacaksin güler yuz gösterme kendinden korkut yoksa yoldan cikar gerekirse döveceksin diyen bi kadin! Suanda oğlunu boşuyorum izin vermedim beni oyle mal gib görmelerine

Arkadaslar bugun oglumu parka götürmüştüm, birşeyler aldim cocuk yesin diye bi kamelyada oturuyorduk bi anda pata kute sesler duydum arkama dondugumde aman Allah'im bi genç adam genc bi bayani dövüyor, kadin imdat diye bagirirken kafasini kamelyanin icindeki demir masaya vuruyordu. Gorunce elim ayagim titredi bi kadin olarak etrafa baktim kimse yok gitsem mudahale etsem adam delirmis ama oglumda var. Bismillah dedim cocuga bekle annecim dedim koştum yanina dur bakalim sen ne yaptığını sanıyorsun o kadina bir tokat daha attigini gorursem yada onu rahatsız edecek bi hareketini polis cagiririm dokunma ona dedim. Kadin zaten kendinden geçmişti şokta gibiydi adamin cevabi ne dersinz o benim karım ona karisamazsin! Dedim ki evet o yuzden onu korumak kollamak yerine perisan ediyorsun degilmi dedim bana karisma dedi karisirim en ufak bi hareketini daha gormeyim bak karim.diyorsun o bi kadin ve insan hayvana dahi böyle yapilmaz sana yapildigni düşün dedim boynunu büktü sonra ben ayrıldım o dayagi bırakınca onlarda kalkti ileri yolda kadinin ayağına kapandığını gördüm. Arkadaslar o kadinin imdat diye bagirisi kendini kaybedisi hala gozlerimin önünde ne olur sizde böyle kisiler görürseniz zarar görmekten korkmayin gidin ayirin polislik bi durum varsa polis gelene kdr nasil insanlar var bu dunyada yaa kadin icin çok uzuldum o benim.karim döverim de severimde diyen bi adamla evli

ALLAH bildiği gibi yapsın böylelerini
Acaba böyle yaptıklarında ERKEK olduklarını mı sanıyorlar !!!!

Keske dediginiz gibi sadece egitimle olsa... o zaman egitim verince duzelme ihtimali var durumun ama yetmiyor maalesef... Egitimli olup dayak yiyen cok bayan var ama utandigi icin cevresine soyleyemiyor ancak bosanirken cikiyor ortaya. Boyle cok ornekler gordum. Su an iyi bir ozel universitede tanidigim kari koca profesor bir cift var. Genc de degiller, yetiskin cocuklari var ve bayan kocasindan siddet goruyor. Yine de egitim cok onemli bir faktor ve anne babalara cok is dusuyor. Simdiye kadar kiz ve erkek cocuklara verilen rol egitiminde cok ciddi problemler var bence.

Aaah ahhh izin vermeyeceksin diycem ama kadinlar icin izin vermemk bosanmak ayrilmak demek. Bunu istemeyenleer bosanmayi kaldiramayanlar dayagi kaldırıyor bak kuzu kuzu gitti kocasiyla yapacak bsi yok anlik olarak ben tepki gosterdim tamam ama her zaman onu kim kurtarir

Senin ayirman guzel bir hareket.
Ama ne fayda evine gidince yine dover kadini.
Maalesef evlerine g8remiyorsun kimsenin.
O sadce senin gordugun bir tane ya gormediklerimiz?
Allah merhametli insanlarla karsilastirsin..

Kadin yardim icin çığlık atti o beni mahfetti zaten imdat nolur yardim edin öldürüyor diye icim gitti yaa kiz benden küçüktü belkide ama o hayvan 25 vardi
Belkide sevgilidir bakma karim dedigine.
Ben bizzat sahit oldum iki genc belliki sevgili.yirdun onunde erkekle tartistilar kiskanclik mevzusu .
Oglan yanimda iza bir tokat atti inanin sok gecordim .
Bu devirde sadece evliler dayak yemiyor.
Kendini kaybetmis genc kizlarda dayak yiyor sevgililerinden.

Simdiki erkekleri anlamak cok zor zaten neden huzur mutluluk varken kaos ortami yaratirlar. Kadinlar huzur arar oldu. Bu olaydaki sorunlu sahis yine bi erkek malesef
Arkadaslar o bu degilde cidden artik 8nsanlik cok bozuldu .
Artik kimseye laf soylenmiyor.
Daha dun benim yasadigim yerde pideci.
Adam odunlarini ordan al dedigi icin sirf.odunlari basks yerde .inanirmisiniz?
Tam 15 kisiyi bicaklamis adam.
15 kisi ne demek ya.
O yuzden cok dikkatli olalim ben birisu kavga ederken korkudan titriyorum ya .
Birbirlerini bicaklayacaklar diye..
Ne gunlere kaldik ya rabbbiii.
Insanlik cokdan öldü...

Ya böyle durumlarda çözüm ne o an insan bulamıyor.
Başına kötü şeyler gelebilirdi şükür ki gelmemiş
Bak sana yaşadığım olayı anlatayım

kızımı parka götürdüm adam oğlu ile gelmiş parkın orda kafede oturuyor birden çocuğa ye şunu gerizekalı diye bağırdı. Çocuk korkudan sesini bile çıkaramadi. Yemedi de haliyle. Adam çocuğu cenesinden tutup ağzını Kırarım yemezsen dedi Yan masada başka bir kadın ve 2 çocuğu var. Kadın da seyrediyor benim gibi.
Neyse bir iki dakika sonra adam çocuğa bir vurdu suratına hala aklıma geldikçe aglayasim geliyor çocuk hickira hickira ağlamaya başladı babası çocuğun saçını çekiyor. Kadın çok yakındı zaten adama. Ne yapıyorsunuz siz deminden beri çocuğa eziyet ediyorsunuz falan demeye başladı hakliydi da. Adamın çocuğa bagirmalarindan benim çocuğum bile korkup zipliyordu.
Kadın soylenirken adam kadının üstüne bir yürüdü. Kadın masasına geri oturdu çocukları korkup kadınıa sarıldı hele o küçük kızı hiç çıkmıyor aklımdan gözlerini sıkı sıkı yummus annesine sarılıyor, ..
Kucağımda bebeğim var yaklasamadim kadının çocuklarına seslendim gelin buraya diye aklıma birşey gelmedi bende şok oldum. Çocuklar annelerine nasıl yapismislar korkuyla
Adam hala kadının üstüne doğru egilmis bir eli hava da, kimsin lan sen diye bağırıyor.
Etrafta yardım edecek insan yok cafenin içine doğru gidip Garsonlardan yardım almak için kalktım kimse yok mu yardım edin diye bagiriyordum adam anladı birazdan birileri gelecek diye çocuğunu kolundan sürükleyip götürdü. Masadaki kadının bacakları titriyordu çocukları şoka girmişti anne sana bir şey oldu mu anne babamı çağır anne diye agliyorlardi. Öyle korkmuslar ki gözlerini acamamislar. Gidene kadar ağladı o çocuklar orada. . Peki ya diğer çocuk o ne oldu kim bilir. . Allah o çocuğun yanında olsun onu korusun. .
Bir gerizekalı yüzünden o adamın çocuğu kadının çocukları o kadın ve ben orada resmen tramva geçirdik.

O adam orada o kadını öldürürdü de vardı o potansiyel .
Sokaklar psikopat dolu artık insan birine uzun süre bakmaya bile korkuyor. . İyi siz ucuz atlatmissiniz. .

Back
X