Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu ana kadar onun için hep çabaladım koşturdum Ne diktatörlüğü aksine hiç sözüm dinlenmedi. O kadar sözümü dinlemiyorslar şimdi hangi üniversite daha iyidir falan diye tavsiye istiyorlar buna sinir oluyorum İşleirne gelen cevabı vereceksem varım ben burdaÖyle ya da böyle 2 yıl üniversite okumuş. Yani çocuk değil kardeşiniz. Yok şehir dışına gitmesin, okumaz, yapmaz bık bık.. Kardeşiniz bile olsa kimsenin hayatında böyle doğrudan söz hakkınız olamaz, olmamalı. Kardeşinizin kendi hayatı. Batarsa da, çıkarsa da ona kalmış. Diktatör abla rolü kasacağınıza destekleyici abla olup, kararlarına saygı duymayı ve iyi günde kötü günde yanında olmayı deneseniz mesela?
Şu ana kadar onun için hep çabaladım koşturdum Ne diktatörlüğü aksine hiç sözüm dinlenmedi. O kadar sözümü dinlemiyorslar şimdi hangi üniversite daha iyidir falan diye tavsiye istiyorlar buna sinir oluyorum İşleirne gelen cevabı vereceksem varım ben burda
Bana kalsa zaten bu kadar şeyden sonra hiç karışmam. Annem bile tavır alıyor ben karışmıyorum artık diyor, kardeşim anneme bağırır anne saymaz takmaz annem bile bıkmış, ki kardeşimin bana da yapmadığı kalmıyor ama ben koşturacakmışım Babam pişman olacak, bunu söylemeye korkuyorum, bu seer tutayım çenemi ne halleri varsa görsünler diyorum, ama babama da yazık. Arkadaşlarıyla konuşurken bile çocuk "yemişim okulunu, okula mı gidicem de benim derdim bu evden kurtulmak, ben zaten kabin memuru olmak istiyorum lise mezunu bile alıyolar, okuldan banane " diyor. Bunu açıkça söylüyor, sonra da size ne canım okumak istiyor diyor alay eder gibiBelki de problem oradadır. Sizde ablalıktan ziyade ebeveyn tavırları sezdim. Bu durumda da sözünüzün dinlenmemesi çok normal. Fikirlerinizi söz dinletmek için değil, yönlendirmek için söyleyin. Farkı göreceksiniz.
Benim de kardeşim var. Doğru ya da yanlış bir çok şey yapıyor. Başında zaten sözünü dinlemesini isteyen bir çift anne ve baba var. Ben de onlar gibi olursam, kim onun yanında olacak? Elbette ablası olarak kızdığım şeyleri çok oluyor. Ama daha çok arkadaşı gibi yaklaşıyorum ona ki, bana daha çok güvensin ve fikirlerime daha çok saygi duysun. Ablalık dominantlık olmamalı..
Açıkçası anneme babama vereceği zarardan korkamsan gitsin istiyorum zaten Kurtuluruz da Evde en büyük huzursuzluk kaynağı kendisiEn az sizin kadar kardeşinizin de ailenizden destek görmeye hakkı var.