geçen gün kocamın face hesabına bakım dedim arkadaşmın facesinden benım yok bi baktım ne durumu evlı ne düğün fotoları var nede benden bi iz resmen tanımayan biri bekar sancak bide baktım tanımadıgı kızları eklems resmlerini beğenms fln neyse ben rahatsız olduğumu ama taRTISma cıkmasını ıstemedıgımı benı uzmek ıstemıyosa kendıne çeki düzen vermesi gerektıgını soyledım kendısıne. belki değişmiştr diye bugunde baktım hala aynı bende bi mesaj çektm üzüyosun beni değiş o medenı durumunu resmlerimizi koy kızları sil gibi seyler yazdm ama inanın kı yinede tatlı dille uyardım.. onun bana attığı mesaj aynen şu o bılgısayarı eve gelim senin müsait biyerine sokcam cvp vermedim snra ıkı kurusluk mutluluk çok geldi sana sen kaşınıyosun aksamı bekle gibi birsürü mesaj hiçbirine cvp vemredim ağlıyorum sabahdan beri akşam kıyamet kopcak anlıcagınızı ve ben eğer çok üstüme gelirse evi terketmeyı dusunuyorum haketmedğim birsürü şey yasattı bana yaşatmayada dvm ediyo
fikir verin bana kızlar napim ben şimdi nasıl davranım eminimki sucunu bastırmak için bağırcak çağırcak her zaman yaptıgı gbi

Son düzenleyen: Moderatör: