Karıştım ne yapacağımı bılmıyorum :(

Şükür
Biz de sana bişey oldu sandık
Deli deliyi görünce değneğini saklamış, iyi de olmuş

çok iyi tepki vermişsin tebrik ederim :) sonucun böyle olmasına çok sevindim.

selam kızlar sizi merakda bıraktım k.bakmayın :16:

eve geldiğinde bilg elimde onu karşıladım agzını açmasına fırsat vermedım al bilg. sok bakım sokabılcekmısın dedım ses cıkarmadı alsana yapamıcaksın madem neden söyledın dedım uzatma dedı uzatırım ben ıkı krsluk mutluluğu çok görmüşüm Allah razı olsun ıkı kurusluk mutluluk vermışşın bana senı cok yanlış tanımışım dedım tehdit ettın okadar noldu laftamıydı hepsı dedım uzatma nolur sınırlydım dedı bilg hala elimde ama aldı bılg elimden kenara koydu sarılmaya kalktı sebeklık yapıyo bıde güleym diye gülmedim sarılmadımda açtım bılg aç hesabını dedim açtı açarkende utancaksın senı aldattıgımı dusunuyosun ama ben senı sevıyorum aldatmadımda dedı neyse mesajlara girdim hemen bi kız çoook yakın ark. sevgili aralarını duzeltmek ıcın konuşmuş hatta çoğunu ben degıl arkadaşım yazmış benım adıma konuşmuş dedı dıgerıde unvden arkadaşı noldu utandınmı dedı utanması gerekeın bırı varsa oda sensın dedım bunları anlatabılırdın kufur edıcegne dedım tamam özr dılerım dedı kalktım bılgsyrı fırlattım duvara yazıklar olsun sana nasıl evlenmısım senınle hazmedeyırum o sozlerı dedım gittim yattım oturdu sessız sessız orda ne dusundu bılmem. konuşmadım hiç 2 yabancı gıbıydık o konuşmaya çalışıyo ben kısa kesıyorum cvp vermıyorum falan. c.tesi akşam yenı bılg almış (onu tamır ettırseydı ya nyse :9: ) neden aldın onu sokamadın bunumu sokcaksın dedım uzatmayalım aşkım nolur özür dilerim böyle küs kalmayalım dedı kalalım sen daha beterini hakedıysun dedim gittim başka odaya

pazar sabahı bi kahvaltı hazırlamış şok oldum:53: sonra geldi yine özür diledi falan barıştık

şimdi mi ? gözümün içine bakıyo senı kaybetmekden çok korktum falan dedı bu sabah

demekki böyle davranmak lazımmış arada :47:

süpersin çok iyi yapmışsın, :46::46: arada böyle tırnakları çıkarmak gerekiyor erkeklere :66::66:, bizde çok merak etmiştik forumcak :kkk:, iyi olduğuna sevindim

Back
X