hemen hemen 3 senedir süren bi ilişkim var çok sorun yaşadık ama hiç ayrılmadık.sorunların sebebleri de bnm erkeklerle konuşmam yada ona SAÇMA gelen isteklerim bu zmna kadar hepsine boyun eğdim..bnm hiç bi kararımı önemsemiyo askerde şuan gelince evlenicez diyo tmm diyorum şu olsun bu olsun hpsine tmm dedim hiç üzmedim kırmadım hep kırılan bn oldum. off anlatamıyorum yaaa sıkıldım artık heryerden kısmasından şununla konuşma bununla konuşma yeter yaa bnde insanım şuan staj yapıyorum ve ordaki stajyerlerle bile konuşmayorum erkekler ddiye okuldakilerde öyle tbi..şimdi şimdi aklım başıma geliyo bu zmna kdr boyun eğdim tmm dedim 3 senenin hatrına sustm ama evlencez diyorz ve evlendiktn snrada böyle dvm ederse??
ünv. okuycm dedim ve itiraz etti ikna ettim ama surat beş karış soğuk konuşmalar falan dayanamadm vazgeçtim kararmdan tmm okumycm dedim neşesi yerine geldi beyimizn.
dün tartışmıştk biraz önce aradı naber nasılsn erkklerle konuştun mu?? Allah ım bumu yaaa ne bu her aradığında bu soru evt konuştm dedim tbi dün kavga ettk ya bugun dünki soğukluktn faydalanıp konuşursn erkeklerle dedi.. ya ayrılmak istiyorum ama askerde diye sabrediyrm sadece...
ünv. konusunu aÇTM hayatımdn vazgeçtm senin için ddm git oku kızım ünv. senin hayatın tbi ilerde ünv.le evlenirsin dedi bnde evlenmk mi hayat dedim oda tbi ünv. diplması hayat dedi
ünv. okuycm dedim ve itiraz etti ikna ettim ama surat beş karış soğuk konuşmalar falan dayanamadm vazgeçtim kararmdan tmm okumycm dedim neşesi yerine geldi beyimizn.
dün tartışmıştk biraz önce aradı naber nasılsn erkklerle konuştun mu?? Allah ım bumu yaaa ne bu her aradığında bu soru evt konuştm dedim tbi dün kavga ettk ya bugun dünki soğukluktn faydalanıp konuşursn erkeklerle dedi.. ya ayrılmak istiyorum ama askerde diye sabrediyrm sadece...
ünv. konusunu aÇTM hayatımdn vazgeçtm senin için ddm git oku kızım ünv. senin hayatın tbi ilerde ünv.le evlenirsin dedi bnde evlenmk mi hayat dedim oda tbi ünv. diplması hayat dedi
Son düzenleme: