Selam kızlar benim bir derdim var. Ben ÇkurovaÜni. işltme okuyorum4 senelik şuan2. snfa geçtim ama çok kararsızım bölümüm konusunda biraz sıkıntılı ve riskli bir bölüm her şey de olabilrsin hiç bir şeyde bölümümü seviyorum ama iş bulma sıkıntısı ve gelecegim ile ilgili endişeliyim tekrar sınava girip Polisligi mi tercih etsem diyorum.Polisliigde istyrm kazanırsam polis meslek yükseokulunu 2 sene sonra mezun olunca 2500 tl maaşla başlıyorsun sizce polislik bir bayan için zor ve sıkıntılı mı ? Devam etmelimiyim işletmeye derslerimde iyi şuan için ne dersinz çevrenzde polis bayanlar var mı nasıl Düşüncelerinizi bekliyorum çok kararsızım .. :/
Selam kızlar benim bir derdim var. Ben ÇkurovaÜni. işltme okuyorum4 senelik şuan2. snfa geçtim ama çok kararsızım bölümüm konusunda biraz sıkıntılı ve riskli bir bölüm her şey de olabilrsin hiç bir şeyde bölümümü seviyorum ama iş bulma sıkıntısı ve gelecegim ile ilgili endişeliyim tekrar sınava girip Polisligi mi tercih etsem diyorum.Polisliigde istyrm kazanırsam polis meslek yükseokulunu 2 sene sonra mezun olunca 2500 tl maaşla başlıyorsun sizce polislik bir bayan için zor ve sıkıntılı mı ? Devam etmelimiyim işletmeye derslerimde iyi şuan için ne dersinz çevrenzde polis bayanlar var mı nasıl Düşüncelerinizi bekliyorum çok kararsızım .. :/ [/QUOTE
bir bayan polis olarak sana tavsiyem polislik dışında başka bir şey düşün derim canım.bayanlara göre değil bu meslek..
polislik günümüzde olanaklı gayet iyi olabn mesleklerden birisi.boyum müsait olsaydı hiç düşünmez tercihim polislik olurdu ve bu alanda kariyer yapmak kadınlara ünforma cok yakışıyor:))
ayrıca son bi tavsiye sana bölümle ilgili bütün olanakları değerlendir bankacılık hariç
Selam kızlar benim bir derdim var. Ben ÇkurovaÜni. işltme okuyorum4 senelik şuan2. snfa geçtim ama çok kararsızım bölümüm konusunda biraz sıkıntılı ve riskli bir bölüm her şey de olabilrsin hiç bir şeyde bölümümü seviyorum ama iş bulma sıkıntısı ve gelecegim ile ilgili endişeliyim tekrar sınava girip Polisligi mi tercih etsem diyorum.Polisliigde istyrm kazanırsam polis meslek yükseokulunu 2 sene sonra mezun olunca 2500 tl maaşla başlıyorsun sizce polislik bir bayan için zor ve sıkıntılı mı ? Devam etmelimiyim işletmeye derslerimde iyi şuan için ne dersinz çevrenzde polis bayanlar var mı nasıl Düşüncelerinizi bekliyorum çok kararsızım .. :/ [/QUOTE
bir bayan polis olarak sana tavsiyem polislik dışında başka bir şey düşün derim canım.bayanlara göre değil bu meslek..
Byanlara daha çok masa başı iş veriyorlarmış ve doğu tarafnda yaşadgm içn şark görevi pek sıkıntı vermez diye düşündüm . şuanki bölümümü seviyorum zaten hep aklmda işletme ve polislk vardı ama çok mezun var polislik daha kolay olur diye düşünüyordum
Canım işletmede iş olanağı çok az(çünkü mezun çok),polislikte ise şartlar zor..bence 3.bi alternatifin de olsun(örnek:çevre mühendisliği)
Byanlara daha çok masa başı iş veriyorlarmış ve doğu tarafnda yaşadgm içn şark görevi pek sıkıntı vermez diye düşündüm . şuanki bölümümü seviyorum zaten hep aklmda işletme ve polislk vardı ama çok mezun var polislik daha kolay olur diye düşünüyordum
mutlu olacağını düşünüyorsan o meslekte elbette yapmanı tavsiye ederim ama sırf iişim olsun hemen diye böyle bi tercih yapma bence çok iyi değerlendir hiçte sanıldığı kadar kolay değil bende komşularımızdan biliyorum çünkü
mutlu olacağını düşünüyorsan o meslekte elbette yapmanı tavsiye ederim ama sırf iişim olsun hemen diye böyle bi tercih yapma bence çok iyi değerlendir hiçte sanıldığı kadar kolay değil bende komşularımızdan biliyorum çünkü
Ne gibi sıkıntılar oluyor ? .s
Ne gibi sıkıntılar oluyor ? .s
yani eş durumu kıskançlık sonra çocuk olunca sıkıntı bu tür şeyler
ayrıca son bi tavsiye sana bölümle ilgili bütün olanakları değerlendir bankacılık hariç
iş açısından dedim çok araştırdım ve çalışan çok kişiyle görüştüm çok yorucu bi meslek diyorlar sorun dışarıda çalışan hamal gibi çalışıp yorulmak değil beyin olarak daha çok yorulduklarını söylüyorlar hele bayan açısından daha yorucu imiş staj yapan arkadaşlardan da biliyorum yani hiç tavsiye etmiyorlar tabi herkesin kişisel tercihi...Neden bankacılık hariç dediniz merak ettim?
iş açısından dedim çok araştırdım ve çalışan çok kişiyle görüştüm çok yorucu bi meslek diyorlar sorun dışarıda çalışan hamal gibi çalışıp yorulmak değil beyin olarak daha çok yorulduklarını söylüyorlar hele bayan açısından daha yorucu imiş staj yapan arkadaşlardan da biliyorum yani hiç tavsiye etmiyorlar tabi herkesin kişisel tercihi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?