Kariyer derdi.Polislik mi İşletme mi? Fikirlerinizi önemsiyrm lütfen yardm

Aysemnk

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
237
49
298
İstanbul
Selam kızlar benim bir derdim var. Ben ÇkurovaÜni. işltme okuyorum4 senelik şuan2. snfa geçtim ama çok kararsızım bölümüm konusunda biraz sıkıntılı ve riskli bir bölüm her şey de olabilrsin hiç bir şeyde bölümümü seviyorum ama iş bulma sıkıntısı ve gelecegim ile ilgili endişeliyim tekrar sınava girip Polisligi mi tercih etsem diyorum.Polisliigde istyrm kazanırsam polis meslek yükseokulunu 2 sene sonra mezun olunca 2500 tl maaşla başlıyorsun sizce polislik bir bayan için zor ve sıkıntılı mı ? Devam etmelimiyim işletmeye derslerimde iyi şuan için ne dersinz çevrenzde polis bayanlar var mı nasıl Düşüncelerinizi bekliyorum çok kararsızım .. :/

Canım işletmede iş olanağı çok az(çünkü mezun çok),polislikte ise şartlar zor..bence 3.bi alternatifin de olsun(örnek:çevre mühendisliği)

merhaba benim tek hayalim polislikti çok uğraştım hatta üniversiteye hazırlanmadım hhiç sadece polisliğe hazırlandım ama olmadı kısmet değilmiş sonra dedim böyle olmayacak üni tercihi yaptım şuan 4. sınıf işletmedeyimm çok şükür iyi ki polislik olmamış diyorum inan
çevremde çok polis vardı işlerinden çoğu memnundu ama şehir değiştirmek sürekli sorun ve avantajı az mesleğin sadece maaş konusu gözönüne alma derim. aynı bölümü okuyoruz ve birçok avantajı var kariyer hedefini yüksek tutmanı tavsiye ederim ben öyle yapıyorum
bölümümü çok seviyorum sende bu fırsatı iyi değerlendir derim sadece bir tavsiye benden sana

polislik günümüzde olanaklı gayet iyi olabn mesleklerden birisi.boyum müsait olsaydı hiç düşünmez tercihim polislik olurdu ve bu alanda kariyer yapmak kadınlara ünforma cok yakışıyor:))

polislik günümüzde olanaklı gayet iyi olabn mesleklerden birisi.boyum müsait olsaydı hiç düşünmez tercihim polislik olurdu ve bu alanda kariyer yapmak kadınlara ünforma cok yakışıyor:))

ayrıca son bi tavsiye sana bölümle ilgili bütün olanakları değerlendir bankacılık hariç

polislik maddi açıdan çok iyi ama bi okadarda zor bir meslek polisligi sevdigini söylüyosun insanın sevdigi meslegi yaptıktan sonra sıkıntı yaşamıcanı düşünenlerdenim ben

polislik kazanması bile zor olan bir meslek. bayan alımları da az. sakın işletmeyi bırakıpta deneme koskoca 2 yıl geçirmişsin. Eğer memnun değilsen bölüm değiştir aöfden bir şeyler yaz. Ama polisliğe bel bağlama ben ve arkadaşım bu yıl denedik maalesef süreci de zor

Neden bankacılık hariç dediniz merak ettim?
iş açısından dedim çok araştırdım ve çalışan çok kişiyle görüştüm çok yorucu bi meslek diyorlar sorun dışarıda çalışan hamal gibi çalışıp yorulmak değil beyin olarak daha çok yorulduklarını söylüyorlar hele bayan açısından daha yorucu imiş staj yapan arkadaşlardan da biliyorum yani hiç tavsiye etmiyorlar tabi herkesin kişisel tercihi...

Benimdebütün ailem bankacıdır da ondan merak ettim. Gişeyi vs. Bilemem ama yabancı dil ve bazı ekstra finans eğitimleri varsa (kambiyo vs gibi) primlerle çoğu sektörden daha iyi para kazandıracağını ve daha hızlı yükselme ihtimali olduğunu biliyorum.

Buarada konu sahibi bence hangisini seçersen seç mutlaka iyi seviye ingilizce ya da almanca öğrenmeye yanında bir de ülkemizde o kadar çok bilinmeyen bir dil daha öğrenmeye çalış (diğer avrupa dilleri, uzakdoğu dilleri hatta arapça ya da farsça bile olur) dil alanda böyle bir niteliğin olursa mit'e dahi girebilirsin. Özel sektörde de talep görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…