• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kariyer mi bebek mi?

tikitak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
150
281
103
merhabalar kafam öyle karışık ki lütfen yargılamadan fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız?

Evleneli bir yıl oldu, evlenmeden önce kariyerim için güzel bir yoldaydım, terfimi alıp yöneticiliğe adım atmıştım, daha sonra evledim ve kendi isteğimle tesettüre girdim, bulunduğum şirket bunu kabul etmeyeceği için istifamı verdim yoğun tempolu ve seyehatlari olan aktif bir iş koluydu, daha sonra bu bir yıl içinde yüksek lisansımı tamamlamak için tez yazmaya koyuldum, ama hala kariyerimi devam ettirmekten vazgeçmek istemiyorum, yani bu benim hayalim. Evlendiğim ilk zamanlar bebek konusunda önyargılarım vardı,evimizi sadece eşim geçindiriyor, benimde önümüzdeki nisan da istediğim işe girmem söz konusu, yani bu isteğime göre bir kaç ay ertelenebilinir.
Geleyim esas danışmak istediiğm şeye şuan öyle bebek istiyorum ki, (sahip olabileceğim konusunda endişelerim var ) ama aklımdada hep kariyer duygusu acaba cocuk engel olacakmı, eşi. Tek başına maddi olarak kaldıracakmı, bana deneyimlerinizi anlatabilir misiniz? Bu arada eşim bebek sahibi olmak istiyor benim hazır olmamı bekliyor!

Neden engel olsun ki bir sürü kadın var çocuğuyla kariyeri bir arada yürüten bi bebeğiniz olsun hayatınız zaten ona göre kendiliğinden şekillenir

Valla bikere her cocuk kendi nasibiyle gelir kesinlikle bu sozun dogruluguna inaniyorum.. cocuk berekettir bikere evin bereketi rizki artar.. hele bi cocugun olsun al kucagina hayatin oyle guzel degisiyorki mevlam herseyi yoluna koyuyor hic merak etme butun hayatiniz planiniz bi duzene giriyor.. o yuzden sorunun cevabi ikiside diyorum ben cocukta yaparim kariyerde..

Valla bikere her cocuk kendi nasibiyle gelir kesinlikle bu sozun dogruluguna inaniyorum.. cocuk berekettir bikere evin bereketi rizki artar.. hele bi cocugun olsun al kucagina hayatin oyle guzel degisiyorki mevlam herseyi yoluna koyuyor hic merak etme butun hayatiniz planiniz bi duzene giriyor.. o yuzden sorunun cevabi ikiside diyorum ben cocukta yaparim kariyerde..
Aslında çok haklısın nefis işte rızkı veren Allah!

Kariyerinin altını değiştirirken minnoş ayaklarından bi ısırık alıp ağzının akan sularına bir ömrü gözünü kırpmadan feda edemeyeceğine göre sence hangisi canım:21::KK66::KK9:

İkisi bir arada fevkalade olur canını sıkma oluruna bırak böyle şeyler plan proje ile olmuyor

Neden tesetture girdiniz diye isten ciktiniz ne bicim bi is hala var mi boyle dayatmalar. Bebek dunyanin en guzel seyi istiyorsaniz yapin ama olmaz mi filan diye olumsuz seyelri sakin akliniza getirmeyin. Bebekle kariyer de olur merak etmetin. Hakkinizda hayirlisi olsun

Back
X