Kariyer mı ? Çocuk mu ? Çok çaresizim

Bu bahsettiğim şeyler çalışma araç gereci değil ki
Çalışma araç gereci denilen sey fotokopi makinesi bilgisayar vs neyse anlamadım ne iş yapıyorsunuz evrak vs olmadan
Eskidendi o evrak vs. Artik cogu sirket online calisiyor. Yani kagit isi yok ekrandan yapiliyor.

Semtiniz 2 katı pahaliysa, haftasonlari ucuz olan yerden yapin alisverisinizi.
Kira ve fatura yokmuş, bu devirde büyük lüks.
Isiniz de masa başı. Bence şanslısınız. Belki bir ögrenciye ekmek kapısı olabilirsiniz. Yarim gun okuldan çıkınca bebeğinizle ilgilenir. Siz zaten evdesiniz, guven sorunu yok. Siz masa basi isinizi yaparken, birisi de cocugunuzla oynar aktivite yapar. Tum gun bakıcı ucreti kadar da maliyeti olmaz size

Arkadaşlar merhaba, homeofis yani evden calisabildigim bir isim var ve maaşı günümüz şartları ile iyi sayılabilecek bir rakam. 1 yaşını yeni dolduran bir kızım var. Evden cocukla çalışmak dusundugum kadar kolay olmadı çok zorlanıyorum. Kızım bana çok duskun. Yaşadığım yerde yakın kimsemiz yok. İsten dolayi hep eve bagimliyim. Kizim ben çalışırken çok agresif hiç durmuyor. Çok vicdan yapiyorum çocuğumla ilgilenemedigim için. Hamile olduğum dönemde şuan bulunduğumuz yere taşındık. Kapıcı olarak çalışıyor esim. Kira ve faturamiz yok. Ama oldugumuz semt çok pahalı. buraya tasinirken benim çalışmam gibi bir durum yoktu. Kızım 3 aylıkken çıktı bu iş. Yani biz esimin aldığı maaşla gecinmek zorundaydık. Patronumda bir o kadar anlayissiz. Kafam çok karışık. Siz olsaydiniz ne yapardınız? İse devam Edip stresli ve çocukla az ilgilenmek mı yoksa maddi anlamda sıkıntı çekeyim ama çocuk mu derdiniz ?
eşin ne güzel apartman görevlisi...kiran yok, fatura yok.ücret asgari ücretse geçnirsinirsiniz.çocuğa kim bakıyor bu ardaa

Arkadaşlar merhaba, homeofis yani evden calisabildigim bir isim var ve maaşı günümüz şartları ile iyi sayılabilecek bir rakam. 1 yaşını yeni dolduran bir kızım var. Evden cocukla çalışmak dusundugum kadar kolay olmadı çok zorlanıyorum. Kızım bana çok duskun. Yaşadığım yerde yakın kimsemiz yok. İsten dolayi hep eve bagimliyim. Kizim ben çalışırken çok agresif hiç durmuyor. Çok vicdan yapiyorum çocuğumla ilgilenemedigim için. Hamile olduğum dönemde şuan bulunduğumuz yere taşındık. Kapıcı olarak çalışıyor esim. Kira ve faturamiz yok. Ama oldugumuz semt çok pahalı. buraya tasinirken benim çalışmam gibi bir durum yoktu. Kızım 3 aylıkken çıktı bu iş. Yani biz esimin aldığı maaşla gecinmek zorundaydık. Patronumda bir o kadar anlayissiz. Kafam çok karışık. Siz olsaydiniz ne yapardınız? İse devam Edip stresli ve çocukla az ilgilenmek mı yoksa maddi anlamda sıkıntı çekeyim ama çocuk mu derdiniz ?
Evde çalışıyorsunuz anladigim ne güzel işte hem çocuk yanınızda. Apartman görevlisi demissiniz eşinizi o eve vakit ayırabilir

Siz çalışmazsanız ciddi zora düşecekseniz çalışmamak gibi bir alternatifiniz yok gibi. Eve öğrenci alma fikri bana da çok mantıklı geldi.
İşi bırakın, bir daha çocuğunuzun bu yaşlarını görmeyeceksiniz diyen üyeler bir zahmet aylık mutfak masrafınıza katkıda bulunsun

Benimki 3 yaşında inanın hiçbir iş yaptırmıyor hep oyun istiyor. Kreşe başlamadan kendi kendine çok oyun oynardı orada mı alıştı nedir hep beraber oynayalım istiyor. Evde çalışmak çok zor bu açıdan. Ama yine de işi bırakmayın. Bu zamanda hele de çocuk varsa eldeki iş bırakılmaz. Para çok önemli birkaç saatliğine bir abla tutabilirsiniz. İki yaşına gelince oyun grubu ya da yarım günlük kreş mantıklı olabilir. Çocuk var diye hemen işi bırakın denilmesini anlamıyorum iş kolay bulunmuyor dünyanın bin türlü hali var. Para yoksa iyi bir gelecek de yok. Hayat çok acımasız.

Benim ilk seçimin çocuklarimdi 7 sene evde onlara baktım sonra biri okula diğeri kreşe başlayınca tekrar eski iş yerime döndüm yani parasız izin kullandım

Back
X