Kariyer Planı...

dumanseda122

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
315
149
48
38
kızlar merhaba,
Kurumsal bir firmada üst düzey yönetici asistanlığı yapıyorum, maaşım ortalamaının üzerinde şartlarıda güzel işimi seviyorum.. amma kariyer yapmak istiyorum yani bir yönetici asistanı nasıl kariyer yapar açıktan ünv okuyorum girişimciyim algılarım açık söylenmeden yapıyorum herşeyi.. amma velakin ünv mezunu değilim diye bir eziklik var üstümde.. illa ünv mezunumu olmak mı gerekli inşallah açıktan onuda halledicem .. şu ezikliği napsam bilemedim... aranızda ünv mezunu olmadan kariyer yapan var mı?

Ben biraz gerçekçi yaklaşıyorum olaya ama üni mezunu da olmadığınız halde iyi bir yerde ortalamanın üstünde maaşla çalışıyorsanız bence şükredin böyle işiniz olduğu için. Çünkü asgari ücretle bile iş bulamayan o kadar üni mezunu var ki çevremde.

Not : biri de ben.

Son düzenleme:
Ben biraz gerçekçi yaklaşıyorum olaya ama üni mezunu da olmadığınız halde iyi bir yerde ortalamanın üstünde maaşla çalışıyorsanız bence şükredin böyle işiniz olduğu için. Çünkü asgari ücretle bile iş bulamayan o kadar üni mezunu var ki çevremde.
valla öyle hemde yorucu değil sadece bende çok çalışma hırsı var nedense seviyorum çalışmayı.. bu hırsımı bari kariyer yapmaya harcayayım diyorum..

Lise mezunusunuz. Ortalamanın üstünde bi maaşla calisiyorsunuz ve kariyer plani yapmak istiyorsunuz. Üniversite mezunuyum. İleri düzeyde yabancı dilim var. İssizim. Umarim birgün sizin kadar ozguvenli olabilirim.
umarım istediğiniz işi bulursunuz.. benimde ingilizcem var.. dış ticeret yapsanız 2 dil varsa rusça ve çincem olsa ilk yapacağım iş olurdu..

Size dememiştim. Bende sizle aynı işi yapıyorum şartlarımda aynı sanırsam ama benimde gelecek kaygılarım olmuyo değil
yani sonuçta üst düzey yönetici asistanı diyorum sekreter diyorlar.. burda kaç kişinin bağlı olduğu yöneticiyi asiste ediyorum ama insanların gözünde hep düşük seviyede oluyorsunuz yinede.. beni siz anlarsınız..

. Alakasi yok. Üniversite mezunu birçok issize yapistirilan yaftadan başka birşey değil bu.

bence sınırları zorlamalısın bilemiyorum iş için neler yaptın ama türkiye gibi bir yerde aslında az zekayla çok öne geçebiliyorsunuz.. Madem ingilizceniz çok iyi yeni teknolojiler ülkeye getirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz bence.. yada iyi birinin yanında az ücrete çevre yapabilirsiniz.. üst düzey yönetici asistanlarına iş arayışınızı mail atabilirsiniz bu mailde istelkli olduğunuzu belirtebilirsiniz.. daha bi sürü iş bulabileceğiniz örnekler verebilirmm

Lise mezunusunuz. Ortalamanın üstünde bi maaşla calisiyorsunuz ve kariyer plani yapmak istiyorsunuz. Üniversite mezunuyum. İleri düzeyde yabancı dilim var. İssizim. Umarim birgün sizin kadar ozguvenli olabilirim.
Al benden de o kadar.
Bir de bu iş beğenmiyor olabilirsiniz diyenleri bıçaklamak istiyorum bazen.

Al benden de o kadar.
Bir de bu iş beğenmiyor olabilirsiniz diyenleri bıçaklamak istiyorum bazen.
Daha önce başka bir konuda da konuşulmuştu bu uzun uzun. Yaşamayan bilmiyor gerçekten. O yüzden ben artık kızmıyorum. Diplomayla hiçbir şey olmuyor bu ülkede. Bende iki tane var ordan biliyorum. :KK53:

kızlar merhaba,
Kurumsal bir firmada üst düzey yönetici asistanlığı yapıyorum, maaşım ortalamaının üzerinde şartlarıda güzel işimi seviyorum.. amma kariyer yapmak istiyorum yani bir yönetici asistanı nasıl kariyer yapar açıktan ünv okuyorum girişimciyim algılarım açık söylenmeden yapıyorum herşeyi.. amma velakin ünv mezunu değilim diye bir eziklik var üstümde.. illa ünv mezunumu olmak mı gerekli inşallah açıktan onuda halledicem .. şu ezikliği napsam bilemedim... aranızda ünv mezunu olmadan kariyer yapan var mı?
şimdi çok çok zor herkes üni mezunu. Bir şekilde fark yaratman lazım kendinde.
Buradan hasbel kader ayrılsan bile bir başka yerde başlaman için bence en azından AÖF oku.

Back
X