• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kariyer Sahibi Hanımlar?

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Merhabalarr:)

Kafamdaki yerler gelmezse diye alternatifler dusunmeye basladim.
Kafamda iktisat var bu aralar. Hacettepe odtu yildirim beyazit istanbul universitesi gibi yerler var. Veya yine ankarada iyi bi okulda siyaset bilimi ve kamu yonetimi.
Yahut koklu universitelerden birinde sehir ve bolge planlama okuyup, itu ytu mimar sinan gibi, cift anadal ve yani sira gereken her turlu egitimle mimarliga gecmek.

Yani iyi bir egitim, kendimi gelistirme firsatlari istiyorum okullari vurgulamam bu yuzden.

İmkanlarim var yurtdisi deneyimi dil egitimi herseyi severek ve isteyerek yapabilirm.
Kendimi gelistirmeye bayilirim deli gibi kitap okur film izlerim tiyatroya merakliyim.
Yani okudugum bolumle kalmayip kendimi cok ilerilere tasiyabilirim.

Acaba yasinizi bitirdiginiz okul ve bolumu suan ne is yaptiginizi ve ayip olmazsa aldiginiz maasinizi ogrenebilir miyim? :))
cok oldum belki ama biseyleri kavramam gerek:)

Bunun nedeni cevremde hep klasik ya doktor ya dis hekimi ogretmen bankaci vs. Var. Ve insanlarin bunlar disinda neler yaptigini, yapabilecegini gormek istiyorum.

Guclu kadinlara bayiliyorum. Ve bende ayaklari ustune basan kimseye muhtac olmayan, ekonomik bagimsizligi olan bir kadin olmak istiyorum.

Ahh ah
Okuyun kizlar okuyun..

(alintilamadan cevaplarsaniz sevinirim:)

Son düzenleme:
27 yim, muhendislik mezunuyum , muhendislik yapiyorum, maasimi soylemem :1: Teknik universite mezunuyum.

Son düzenleme:
27 yim muhasebe mezunuyum.
özel bir şirkette muhasebecilik yapıyorum,
maaşımı söylemek istemiyorum çünkü çok komik bir rakam
asla iktisat ,işletme,muhasebe okumanı tavsiye etmem.

Merhabalarr:)

Kafamdaki yerler gelmezse diye alternatifler dusunmeye basladim.
Kafamda iktisat var bu aralar. Hacettepe odtu yildirim beyazit istanbul universitesi gibi yerler var. Veya yine ankarada iyi bi okulda siyaset bilimi ve kamu yonetimi.
Yahut koklu universitelerden birinde sehir ve bolge planlama okuyup, itu ytu mimar sinan gibi, cift anadal ve yani sira gereken her turlu egitimle mimarliga gecmek.

Yani iyi bir egitim, kendimi gelistirme firsatlari istiyorum okullari vurgulamam bu yuzden.

İmkanlarim var yurtdisi deneyimi dil egitimi herseyi severek ve isteyerek yapabilirm.
Kendimi gelistirmeye bayilirim deli gibi kitap okur film izlerim tiyatroya merakliyim.
Yani okudugum bolumle kalmayip kendimi cok ilerilere tasiyabilirim.

Acaba yasinizi bitirdiginiz okul ve bolumu suan ne is yaptiginizi ve ayip olmazsa aldiginiz maasinizi ogrenebilir miyim? :))
cok oldum belki ama biseyleri kavramam gerek:)

Bunun nedeni cevremde hep klasik ya doktor ya dis hekimi ogretmen bankaci vs. Var. Ve insanlarin bunlar disinda neler yaptigini, yapabilecegini gormek istiyorum.

Guclu kadinlara bayiliyorum. Ve bende ayaklari ustune basan kimseye muhtac olmayan, ekonomik bagimsizligi olan bir kadin olmak istiyorum.

Ahh ah
Okuyun kizlar okuyun..
ne guzel yazmissiniz bende mimarim sizin gibi egitime bilgiye deger koyan insanlari gordugumde cok seviniyorum insallah yolunuz acik olur istediyiniz bolumu kazanirsiniz

ytü mimarlık :) bir ofiste çalışıyorum ama daha öğrenciyim ama maaşım mezun bi işletmeciden bankacıdan daha yüksek.Mezun olan arkadaşlarım en az 3 binle başlıyorlar işe.Darısı başıma:52::52:

28 Yaşındayım Yüzüncü Yıl Üniversitesinde Ziraat Mühendisliği okudum. 1.5 yıllık devlet memuruyum kendi mesleğimi yapıyorum. Maaşım 3000 tl. Allah bereket versin sana daha iyi işleri nasip etsin.

27 yim, muhendislik mezunuyum , muhendislik yapiyorum, maasimi soylemem :1: Teknik universite mezunuyum.
hmm masallah kolay gelsin o zaman size:) e soylemeyin o zaman :1:

27 yim muhasebe mezunuyum.
özel bir şirkette muhasebecilik yapıyorum,
maaşımı söylemek istemiyorum çünkü çok komik bir rakam
asla iktisat ,işletme,muhasebe okumanı tavsiye etmem.

hmm keske herkes emeginin karsiligini alabilse bu hayatta..

ne guzel yazmissiniz bende mimarim sizin gibi egitime bilgiye deger koyan insanlari gordugumde cok seviniyorum insallah yolunuz acik olur istediyiniz bolumu kazanirsiniz
ayy tesekkur ederim ne mutlu size mesleginizi elinize almissiniz:) cok tesekkur ederim

ytü mimarlık :) bir ofiste çalışıyorum ama daha öğrenciyim ama maaşım mezun bi işletmeciden bankacıdan daha yüksek.Mezun olan arkadaşlarım en az 3 binle başlıyorlar işe.Darısı başıma:52::52:
oo masalalh:) ins guzek guzel paralar kazanirsin mezun oluncada:)

28 Yaşındayım Yüzüncü Yıl Üniversitesinde Ziraat Mühendisliği okudum. 1.5 yıllık devlet memuruyum kendi mesleğimi yapıyorum. Maaşım 3000 tl. Allah bereket versin sana daha iyi işleri nasip etsin.

Masallah guzel bir meslek ve maas
allah bereketini arttirsin tesekkur ederim:)

mimarım tatlım şehir plancılık ya da restorasyon falan okuyup dgs ile geçiş daha mantıklı olur çift anadal çok zor mimarlıkta .. maaşım söylemiyim ama çok çok iyi bunun yanında istanbuldaki büyük firmaların modelleme işlerini yapıyorum mesleği tavsiye ederim :ssz:

27 yim 2 yıllık muhasebe okudum 5 yıldır devlet memuruyum 2250 tl maaşım var dışardan da işletmeyi bitirdim...

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletme mezunuyum asla tavsiye etmiyorum işletmeden mezun olunca bir mesleğin olsun diye öğrenmen gereken şeyler bitmiyor
önce sap öğrendim , matrix öğrendim hala daha spk lisans sınavlarına giriyorum ingilizce mecburi karne sınavları tam bir ömür törpüsü
maaşım rezalet ayrılıp yeni iş arasam başlangıç asgari ücret olur işletmenin dezavantajlarını saymakla bitiremem

mimarım tatlım şehir plancılık ya da restorasyon falan okuyup dgs ile geçiş daha mantıklı olur çift anadal çok zor mimarlıkta .. maaşım söylemiyim ama çok çok iyi bunun yanında istanbuldaki büyük firmaların modelleme işlerini yapıyorum mesleği tavsiye ederim :ssz:
himm masallah ay soylesenize merak ettim :)) sehir planlama dusunuyorum tabi isin icine girince ogrwnirim dgsyi falan:) bu arada nere mezunusunuz?

İşletme mezunuyum asla tavsiye etmiyorum işletmeden mezun olunca bir mesleğin olsun diye öğrenmen gereken şeyler bitmiyor
önce sap öğrendim , matrix öğrendim hala daha spk lisans sınavlarına giriyorum ingilizce mecburi karne sınavları tam bir ömür törpüsü
maaşım rezalet ayrılıp yeni iş arasam başlangıç asgari ücret olur işletmenin dezavantajlarını saymakla bitiremem
oyle tabi okumakla bitmiyorrr

Merhaba
Hacettepe İng. Öğret. mezunuyum.
2 sene MEB'de çalıştım öğretmen olarak
1 senedir bir devlet üniversitesinde Araş. Görevlisi olarak çalışıyorum.
Yüksek Lisans'a devam ediyorum.
Maaşım 2600 tl
sınavlar, ek gelir vs. oluyor. 2600- 3000 arası değişiyor diyebilirim.
Allah gönlüne göre versin..

himm masallah ay soylesenize merak ettim :)) sehir planlama dusunuyorum tabi isin icine girince ogrwnirim dgsyi falan:) bu arada nere mezunusunuz?

oyle tabi okumakla bitmiyorrr

maltepeden mezunum şu kadarını söyliyim modelleme en küçük projesini bile 1.5 2.000 tlye yapıyorum bunlar proje başı yani maaş falan değil:17:

istanbul üniversitesi iktisat fakültesi mezunuyum 26 yaşına giricem
2 yıllık bankacıyım maaşım 2.800 :36:

26 yaşındayım. 10aylık memurum. 2yıllık bilgisayar programcılığı okudum. açıktan işletme okuyorum 4.sınıftayım. seneyede mühendislik için uğraşıcam :27: maaşım 2000 değil :27:

sizin atama puanları nekadar merak ettim :26:

27 yim 2 yıllık muhasebe okudum 5 yıldır devlet memuruyum 2250 tl maaşım var dışardan da işletmeyi bitirdim...

maaşınız normal standarttan fazla geldi bana :27: neden 2250 :27:

26 yaşındayım. 10aylık memurum. 2yıllık bilgisayar programcılığı okudum. açıktan işletme okuyorum 4.sınıftayım. seneyede mühendislik için uğraşıcam :27: maaşım 2000 değil :27:

sizin atama puanları nekadar merak ettim :26:

maaşınız normal standarttan fazla geldi bana :27: neden 2250 :27:

2249 aslında:27: 5 yıldır çalışıyorum ilk başladığım yıl 1243 liraydı devlet zamlarıyla 2014 de 2249 oldu

Sdü Gıda mezunuyum ama işimi yapmıyorum memur oldum ehh memurlukta da isletme iktisat gibi bölümler istenildiğinden, 2. üniversiteyi de açık öğretimden bitirdim.
7 yıllık memurum 2.100 tl alıyorum. Yabancı dılım var yüksek lisans için lazım olacak.

Back
X