• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kariyer Sahibi Hanımlar?

Ben olsam siyasal okurdum
Kadın kaymakam
Kadın müfettiş
Kadın vali
Oldukça havalı bence
Ama mimarlik da yakışıyor kadına estetik bir meslek
Ha ben gittim mühendis oldum o da ayrı mesele :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hehe muhendislik dusunmuyorum mimarlik aklimda iktisatida mufettislik icin dusunuyorum siyasalinda
Onu bu konuda cok acik:)
sanirim siyasali istememin bir nedenide kadinlarin da basarili birer vali kaymakam mufettis olabilecegini gostermek istiyorum. Kadinin bu ulkede degerini arttirmK biz genclere dusunuyor :)

26 yaşındayım.Kendime ait büromda serbest avukatlık yapıyorum.İş yoğunluğuna göre aylık 5.000-12.000 arası kazanıyorum.Çok şükür.Avukat olmasam ne olurdum bilmiyorum.Liseden beri istediğim işti.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Sevdiğin işi yapmak gibisi yok..:nazar::nazar::nazar:
masallaaahh avukat olup da boyle iyi paralar kazanan pek olmuyor tebrik ederm:) allah bereketini arttirsin

25 Yaşındayım Mühendisim Marmara üni.Tekstil Mühendisliğini bitirdim Büyük bir tekstil firmasında laboratuvar da mesleğimi yapıyorum maaşım 3250 tl. Bu arada kendini ne güzel ifade etmişsin umarım hayatın boyunca başarılı bir kariyere imza atarsın başarılar :16:
ah tesekkur ederin umarin:) sizede bol sans kolay gelsinn

kesinlikle iktisat işletme kamu yönetimi seçme sakın. ben hata yaptım sen o hataya düşme.
adnan menderes muhasebe mezunuyum açıktan işletme bitirdim. bir şirkette muhasebe sorumlusu olarak çalışıyorum. burdaki arkadaşların arasında çok gülünç bir rakam alıyorum 900 tl. eşek gibi akşama kadar da çalışıyorum. bu sene kpss hazırlanıyorum inşallah olur canım. bence sağlık sektörünü seç asla pişman olmazsın. :31:

Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği bölümü yeni mezunum. Özel sektör düşünmüyorum, kısmetse kpssye hazırlanacağım
Fikir vermesi açısından tanıdıklarımın mesleklerini ve maaşlarını yazayım
Kuzenim 9 eylül üniversitesi hukuk mezunu. Gelir İdaresine yeni atandı kpss ve kurumiçi sınav sonuçlarıyla. İlk maaşını aldı. 3 bin küsür. 24 yaşında.
Ağbimse İstanbulda bir devlet üniversitesinde yardımcı doçent. Yeni sayılır. Maaşı 2.600. Ama ek işler de yapıyor maaşından ayrı olarak.
Sana önceden de tavsiye etmişler, işletme, iktisat vs okuma, okuyacaksan da odtü, boğaziçi ya da galatasarayda oku. Yoksa iş bulamazsın.

Back
X