merhaba arkadaslar kendimi cok kotu hiss ediyorum. kendimi sucl hiss ediyorum birisine asikim hemde cok asik onu ne zaman gorsem yanaklarim kizariyor kalbim yerinden cikacak gibi oluyor . hele onunla konusunca heyecanlaniyorum. ama benim onu sevdigimi bilmiyor. ben ona hep abi diyorum oda bana kizkardesim gibisin diyor. ayni universitede hatta ayni sinifta okuyoruz ama yuzunu cok az gore biliyorum.okula cok az geliyor geldigindede bana takiliyor. beni sinirlendiren sakalar yapiyor. cocukmusum gibi davraniyor aramizda ama 1 yas var sadece. ama beni sevmiyeceginide cok iyi biliyorum hem onun boyu 1.88 benim 166 cok kucuk duruyorum onun yaninda. . unutdum unutacagim diyorum ama onun tekrar gorunce .....
gecen sene onunla cok kotu kusmustuk. herkesin icinde onu rezil etmsdim.
ozamanlar onu sevmiyordum ama sonralar ondan ozur diledim sevmeye baslayinca. oda ben sana kizamam dedi kizmadimda fakat beni taniyordun niye boyle yapdin dedi. neyseki yine arkadasiz. ama ben ona asikim hemde cok offfffffffff bazen agliyorum bu yuzden cok kotu hiss ediyorum. hatta bazen dusunuyorumki nisanlanip evlenip onu unutayim . bana en iyi cozum bu geliyor .ne yapmaliyim sizce . unutamiyorumda onu sizcede en iyisi evlenmek dimi
gecen sene onunla cok kotu kusmustuk. herkesin icinde onu rezil etmsdim.
ozamanlar onu sevmiyordum ama sonralar ondan ozur diledim sevmeye baslayinca. oda ben sana kizamam dedi kizmadimda fakat beni taniyordun niye boyle yapdin dedi. neyseki yine arkadasiz. ama ben ona asikim hemde cok offfffffffff bazen agliyorum bu yuzden cok kotu hiss ediyorum. hatta bazen dusunuyorumki nisanlanip evlenip onu unutayim . bana en iyi cozum bu geliyor .ne yapmaliyim sizce . unutamiyorumda onu sizcede en iyisi evlenmek dimi
Son düzenleyen: Moderatör: