• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Karmadan yağlıya dönük cilt sorunsalı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

pisiforme

Kıyıda köşede..
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
108
121
18
Herkese merhabalar :KK36:

Kızlar cildimle başım dertte :işsiz: Benim cildim karmadan yağlıya dönük ve ters t bölgemde yağlanma var. Çenemde de beyaz kabarcıklar var sadece çok yakından bakınca anlaşılıyor. Akne problemi de yaşıyorum zaman zaman artıyorlar baya. Bunun için zaten dermatologa gittim. Akne lekelerim de çok uzun zamanda geçiyor maalesef:mad: Anlayacağınız epey sıkıntı içerisindeyim. Cildimin temizliğine çok dikkat etmeme rağmen bu sorunları aşamıyorum. Kullandığım ürünleri değiştirmeye karar verdim. Şu sıralar sürekli olarak ürün araştırması yapıyorum. Temizleyici, tonik, maske, peeling, nemlendirici, güneş kremi, bb krem... Daha çok kullanıcı yorumlarına önem veriyorum. Sizin bu gibi ürünlerden kullanıp da çok memnun kaldıklarınız var mı? Her türlü tavsiyeye açığım:süslü:

Merhaba, öncelikle sorunsalı değil, sorunu. Sorunsal problematik demektir, sıfat görevinde kullanılır.

Bu tarz cilt problemleri için La Roche Possay Effaclar Duo ürünü var, onları denerseniz yardımcı olacaktır.

Merhaba, öncelikle sorunsalı değil, sorunu. Sorunsal problematik demektir, sıfat görevinde kullanılır.

Bu tarz cilt problemleri için La Roche Possay Effaclar Duo ürünü var, onları denerseniz yardımcı olacaktır.
Ben sayısalcıyım yazım hatalarım affola :sus:

Teşekkür ederim o da listelediklerim arasında :)

Aktif sivilceleriniz varken peeling yapmayın. Sivilce oluşumunu tetikler.Bioder acne clean pore refining mask ı haftada iki kez kullanabilirsiniz. Nem vermesi için de avene in maskesini kullanabilirsiniz. Himalaya peel off,estheticians formula scrub, estheticians formula cleanses gibi ürünler temiz içerikli olmadığından cildinize zarar verebilir.
Cildinizi çok sık yıkamayın. Günde iki kez cilt bakımınızı yapmanız yeterli olur.
Çene bölgenizde çıkan sivilceler için test yaptırdınız mı? Stres veya tiroit kaynaklı da olabilir. İçten kesici ilaç verebilir.

Aktif sivilceleriniz varken peeling yapmayın. Sivilce oluşumunu tetikler.Bioder acne clean pore refining mask ı haftada iki kez kullanabilirsiniz. Nem vermesi için de avene in maskesini kullanabilirsiniz. Himalaya peel off,estheticians formula scrub, estheticians formula cleanses gibi ürünler temiz içerikli olmadığından cildinize zarar verebilir.
Cildinizi çok sık yıkamayın. Günde iki kez cilt bakımınızı yapmanız yeterli olur.
Çene bölgenizde çıkan sivilceler için test yaptırdınız mı? Stres veya tiroit kaynaklı da olabilir. İçten kesici ilaç verebilir.
Doktorum ilaç verdi onu kullanıyorum şuan sivilcelerim için. Bi ürünün temiz içerikli olması da önemli haklısınız kaş yaparken göz çıkarmayalım :süslü: Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :KK68:

Rica ederimm umarım cildiniz kısa sürede tertemiz ve pürüzsüz olur :KK54:sağlıkla kalmanız dileğiylee:KK73:

Back
X