- 10 Ağustos 2018
- 129
- 39
- 28
- 40
- Konu Sahibi Ferdane3834
-
Kesinlikle yerden göğe kadar haklısınBir zamanlar eski sevgilim benle görüşurken eski sevgilisiyle evlilik görüşmesi yapmıştı vakti zamanında. Sonra tabi yine inkarlar yalanlar dolanlar. Bıraktım. Çok aşık olduğum için kolay unutamam hallerimden de eser kalmadı zamanla. Tek pişmanlığım yüzüne tükürüp iki ağır laf edememek oldu. O anın şoku ve hala o dönem aşık olmamın etkisiyle tabi.
Ne hediyesi Allah aşkına bırakın lutfen. Ileride cok pisman olursun. Bırak karakerde insanlardan hiç bir hayır gelmez sana yazık olur. Hediyeyide çöpe at daha iyi gondereceğine. Ortada tek sorun hediyeymis gibi bir tavir icindesin ama kendinizi ziyan ettigini gormuyosun. Icinde bulundugun vahim durumu zaman gecince goreceksin umarim cok gec olmaz.
Asla yollamayın büyük hata olur çöpe atın gitsinSevgilim benimleyken, eski sevgilisiyle buluştugunu öğrendim gençlik aşkı oluyor kendisi.O günden sonra toparlayamadım kendimi.Görüşmeye devam etsemde onunda burnundan getirdim kendimi de maffettim.1 haftadır tamamen bitirdim çok canım canıyor ya benim hanimlar o kadını ben çok takinti haline getirdim hala gorusuyolarmi falan filan derken baya bunaliyorum birde gorusurken sevgilimin cocuklari icin hediye hazirlamistim soylemistimde ona ben geldigimde alirim demisti simdi kargoya veriyim gonderiyim diyorum sonucta isme ozel hediyelerdi atnayada kiyamiyorum ne dusunur acaba kargoyla yollasam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?