• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karmakarışığım

95duran

***Hayata Bakakaldım Öylece Geçip Giderken***
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
191
38
38
Kızlar yeni gelinlere hep genç kızlar özenir erkek tarafnn akrabaları falan ben nişanlyken benim için ölüp biten yengecim diyerek dolananlar 2 gün görmeyip özledim diye öperlerdi esimle aramda olan sorunlar vesaire artk tabi yeni gelinliğimde kalmadi. Ne gelirler ne konusurlar içim daraliyo
şimdi eltim için aynisi söz konusu olsun sevsinler bende seviyorum kızn kötülüğnü görmedim ama kıskanmamak da elde.deil çünki benim evime.adm.atmayanlar onun icin can atiyolar biraz kalbim.kırılıyo
banane diyorum banane kapat kapını ama.ister istemez etkileniyorum malesef......

Bu kıskançlık ne menem bişey yaaa. Arkadaş bi bizmi mantıklı düşünüoruz da saçma kıskançlıklar yapmıoruz. Bırakın herkes nasıl istiorsa öyle davransın

O3dGZ3.jpg

Bu kıskançlık ne menem bişey yaaa. Arkadaş bi bizmi mantıklı düşünüoruz da saçma kıskançlıklar yapmıoruz. Bırakın herkes nasıl istiorsa öyle davransın
Kıskanmiyorum ama.biraz zoruma gidiyo zaten onada belli zaman sonra olucak olan o

Boşver , eşimle aran güzel olsun , mutlu olun gerisi boş .
Böyle düşüncelere kapılıp yok yere kendini germe , evinin huzurunu bozma yazık .

Seven sever sevmeyen de sevmez...
Bunu mu takacağım?
Derdim mi yok?
Gibi cümleler geçerdi kafamdan yerinizde olsam...

Boşver , eşimle aran güzel olsun , mutlu olun gerisi boş .
Böyle düşüncelere kapılıp yok yere kendini germe , evinin huzurunu bozma yazık .
Evet onlar olsada.olmasada olur ama bir ortam içinde falan olduğum durumu hayel etmek bile istemiyorum eltimle aram iyidir çok şükr arar ararrm muhabbet falan ama bunlarda olmasa

Evet onlar olsada.olmasada olur ama bir ortam içinde falan olduğum durumu hayel etmek bile istemiyorum eltimle aram iyidir çok şükr arar ararrm muhabbet falan ama bunlarda olmasa
Henüz yeni olduğu için ilginin eltinde daha çok olması normal . Sıkıntı yapacak durum yok emin ol . Biraz zaman tanı , sonra herşey normale dönecek .
Ayrıca aynı ortamda olduğunuzda da normal davranın , bu düşüncelerle hareket etmeyin . Kimse iki geline olan davranışı kıyaslamaz merak etmeyin .

kocanla mutluysan evinde huzur bereket mutluluk varsa gerisi hiççç önemli değil....

Back
X