karmakarışık bi durumdayım

Seelengut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2013
52
17
38
35
blogunuzu takip ediyordum ama en sonunda bende yazmaya karar verdım. saat'dan iki önceki adetim 7 ekimdi daha sonra 4 Kasım son olarakda 29 kasımda adet oldum 25-26sı gibi gelmesini bekliyodum gelmedi oley hamileyim derken gebelık testleri negatif cıktı daha hcg yükselmemiştir dedim sonra bugun adettim geldi içimden hep belki implatasyon kanamasıdır diyorum ama sanırım kendimi kandırıyorum bebeğimin olmasını hem istiyorum hem suan içinde bulundugumuz ülkeden dolayıda ısteyemıyorum kan tahlılı yaptırmayı dusundum ama kuzey ıraktayız duhok şehrinde burda hastahaneye gıden saglıklı bıle olsa bı mıkrop kapar mutlaka Alman hastahanesı var onada guvenemıyorum yanı burda hamıle kalmak istemıyorum aslında doktor kontrol acısından ama aynı zamanda cokcada istiyoruz bebeğimiz olsun yani içimi döktüm sanırım suan inş implatasyon kanamasıdır inş hamileyimdir yorumlarınızı bekliyorum beni yanlız bırakmayın burda zaten yanlızım.

Gercekten cok zor bi durum sizin icin Allah kolaylik versin. Hamile olmadigim ve hic kalmadigim icin bi yorum yapamam durumun icin ana yanliz birakmakda istemem seni. İban su anda bende kafamda bin tane soru isaretiyle doluyum 4 gunum var ve hafif kesik kesik kanamam var adetmi olucam yoksa yerlesmemi anlamadim cunku bende yasamamistim hic boyle bisey. Umarim hakkimizda hayirlisi olur. Eger yanlizligini biraz olsun paylasabildiysem ne mutlu bana. Gebelik bolumunde bi topigimiz var Her ay cift cizgi gormeyi umut edenler diye istersen orayada bi ugra guzel arkadasliklarimiz var. Cok seviniriz .

matmazel83 çok teşekkür ederim yanlız bırakmadıgın için inş bakalım akşama belli olur adet kanaması mı implatasyon kanaması mi olduğu ama burda yaşam inan çok zor ülkemiz gibisi yok inş seninde hayırlı haberlerını bekliyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin.

İnsallah isteyen herkese yasatsin rabbim bu guzel haberi. Baska bir sehirde olmak bile zorken baska bir ulkede olmak kimbilir ne kadar zordur. Allah kolaylik versin sana. Kendim icin icim cok aciyor bu ayda adet olursan cok uzulucem.

Son düzenleme:
allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor bi durum yaşadığım için biliyorum allah inşallah gönlünüze göre veriri bi dua var isterseniz okuyun ben o duayı çok içten okudum ay hamile kaldım şimdi güzeller güzeli 9 buçuk aylık bi kızım var beklemenin çok zor olduğunu biliyorum ama şunu unutmayın meleğiniz hiç ummadığınız bi anda sizinle olucak inşallah hayırlısını isteyin kendinizde diyosunuz hastaneler iyi değil bu tarz ortamlarda çokta sağlıklı doğan bi bebeğin hastalanması olası bi durum dimi o yüzden sabredin inşallah sağlıklı sahatli bi bebeğiniz olur

bebişinize maşallah diyorum suan en sevimli zamanları bıcır bıcır oluyolar cunku evet bızım saglık acısından zor bebegın kontrollerı olsun ilaç bulabılme acısından zor martta inş. dnüyoruz artık ama 3 ay sonra kazakıstana gıdıcez bızım bebegımız olursada göçebe olucak zaten bılmıyorum cok ıstıyoruz ama bebegı ordan oraya tasımada var hastahanesı asısı kontrolü de sorun bunaltıcı bı durum

İnsallah isteyen herkese yasatsin rabbim bu guzel haberi. Baska bir sehirde olmak bile zorken baska bir ulkede olmak kimbilir ne kadar zordur. Allah kolaylik versin sana. Kendim icin icim cok aciyor bu ayda adet olursan cok uzulucem.

inş sende adet olmassın benim kanamamda implatasyon kanamasıdır ya :2: suan daha az olunca oyledir diyorum sonunda hüsrana ugrayabılecegımıde bılıyorum ama işte umut

teşekkür ederim evet şuan çok yaramaz kızım ama olsun canı sağ olsun bi gülümsemesi yetiyo bana ben kadın olmanın güzelliğini anne olunca anladım göçebe hayatınız var diye bebekten asla vazgeçmeyin evet zor bi durum ama her anne bebeği için bi sürü şeye katlanıyo varsın göçebe olsun bişi olmaz şanslı bile dünyayı gezecek ne güzel işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…