• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karmakarışık bir aldatmaca !!

ilkbaharsonbahar

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
4
0
6
Eskişehir
5 yıllık evliğim.2yaşında bebeğimiz var.bebeğimiz doğduktan sonra problemler başladı.ben oldukça agrasif bir insan haline geldim.bir kaç tartışmamızda eşimi evden kovduğum oldu.ve bazı maddi sebeplerden ben arada bir 15 gün 1ay ailemde kaldığım oldu.eşimin isteğiyle.fakat o da bu sırada kendi ailesinde kalıyordu annemlerde kalmak istemiyordu vs vs..bebeğimiz 1 yaşına geldiğinde ben eşimden şüphelenmeye başladım sürekli telefon görüşmeleri telefonları hep meşgul.arama kayıtlarına bakalım diyorum tamam diyor erteliyor.şifrelerinide değiştirmiş.ben bir şekilde şifreleri kırdım ve konuştuğu numarayı buldum 8 aydır nerdeyse hergün konuşulmuş en fazla 40 dk.ismini falan öğrendim.oturdum mantıklıca konuştum.beni aldatmadığını sadece o kişiyle telefonla konuştuğunu söyledi.ama o kişi evli olduğu için onun adını kimseye söylememi istedi.sanki biz evli değiliz.evden uzaklaştırdım.cok yalvardı bitik bir hale geldi.affettim eve geldi.bazı şartlarım vardı.sürekli annelerine gitmesini istemiyordum bizim daha cok vakit geçirmemizi istiyordum.buna haftasında uymadığı için bir hareketimle gitti.sonra ben bebeğimizin söylediği şeylerden cok etkilendim ve arkadaş olarak bile olsa eve geri gelmesini söyledim.çünkü bebeğimiz 'benim babam gitti' diyordu herkese.1 ay sonra geldi soğuguz birbirimize.sanki hala konuşmaları devam ediyor gibi geliyor.yakın arkadaşımla bu konuyu paylaştım.bayanın ismini verdiğimle şoka uğradığım bir oldu.bizim evimize gelen giden aile ahbaplarımız fakat soyisim farklı olduğu için benim aklıma bile gelmedi.demekki o yüzden ismini kimseye söylemememi istedi.şuan bi iyiyiz bir kötü.süprizler hazırlıyor ama aklı başka bir yerde gibi.ve bu kadına ben napayayım bilemedim.Allaha bıraktım bekliyorum..çocuğumun babasız büyümesinden cok korkuyorum...hala daha hiç yakıştıramadığım bir şeyi yaptı eşim..ve aynı işyerinde çalışıyorlar kızın sülalesini biliyorum.kendimde affedemiyorum ama cocuğum için katlanayayım diyorum tekrarlanırmı? ve sessizmi kalmalıyım..
benzer durum yaşayanlar cevap yazarsa sevinirim cunku bekara koca boşamak kolay oluyor.mantıklı çözümler bekliyorum

Ablacım bu karmaşık değil alenen bi aldatma mevzusu. Herşeyden önemlisi sensin bunun farkına var, bırak o da ne hâli varsa görsün. Cocuguna babalık yapacak elbet etkilenme sen şimdilik mantıklı düşün öyle karar ver kendini gururunu hiçe sayma. Başka bişey değil ki bu ya aldatma..

Ben olsam katlanmam. Sana adam mı yok dünyada da böyle ahlaksızın birinin kahrını çekeceksin.
O kadına da bir şey yapamazsın aslında rezillik çıkar ama içimde kalacak diyorsan yap valla sen rahatla da boşver
Ne yüzsüzmüş ya evime girecek çıkacak bir de kocamla oynaşcak
Oh anam oh!!!
Hay öyle kocanın da boyu devrilsin
Çok sinirlendim

Son düzenleme:
Bekara karı boşamak kolay da... Aldatıldığını bilerek yaşamak evli biri için çok mu kolay? Vallahi arkadaşım, bu iş evli bekar işi değil, bu iş senin tüm olanları sineye ne kadar çekebileceğin ile ilgili. Yani eve girip çıkan ahbaplardan biri diyorsun aldatıldığın kadın için. Hatta aldatıldığını da görmek istemiyorsun, kocamın konuştuğu kadın diyorsun. Hiç bir evli adam her gün aralıksız başka bir evli kadını arayıp dertleşmez. Sadece dertleşmek için olsaydı, o zaman madem ahbapmışsınız, giderdi evlerine kocası da varken dert yanardı, birlikte çay içerlerdi teselli ederlerdi kocanı. Ama senin kocan teselliyi ahbaplıkta değil, kadında aramış. Her neyse.. Dediğim gibi, sen otur düşün taşın. Kocanın seni aldatmalarını ömür boyu sineye çekebileceksen, kadınlık gururun atağa geçmeyecekse boşuna boşanma.

Çocuğu da böyle şeyler için lütfen bahane etmeyin. Allah o yavrucağa sağlık sıhhat versin, elbette ki mutlu bir aile istemek onun en doğal hakkı. Ama ben bu ayrılıp ayrılmama kararlarının sanki baş sorumlusu çocuklarmış gibi gösterilmesine çok karşıyım. Yarın bir gün mutsuz olursan yavrum için ayrılmadım diyeceksin, o çocuk da kendisini sorumlu hissedecek. Kendin için ayrılacaksan ayrıl, barışacaksan barış. :ssz:

Son düzenleme:
5 yıllık evliğim.2yaşında bebeğimiz var.bebeğimiz doğduktan sonra problemler başladı.ben oldukça agrasif bir insan haline geldim.bir kaç tartışmamızda eşimi evden kovduğum oldu.ve bazı maddi sebeplerden ben arada bir 15 gün 1ay ailemde kaldığım oldu.eşimin isteğiyle.fakat o da bu sırada kendi ailesinde kalıyordu annemlerde kalmak istemiyordu vs vs..bebeğimiz 1 yaşına geldiğinde ben eşimden şüphelenmeye başladım sürekli telefon görüşmeleri telefonları hep meşgul.arama kayıtlarına bakalım diyorum tamam diyor erteliyor.şifrelerinide değiştirmiş.ben bir şekilde şifreleri kırdım ve konuştuğu numarayı buldum 8 aydır nerdeyse hergün konuşulmuş en fazla 40 dk.ismini falan öğrendim.oturdum mantıklıca konuştum.beni aldatmadığını sadece o kişiyle telefonla konuştuğunu söyledi.ama o kişi evli olduğu için onun adını kimseye söylememi istedi.sanki biz evli değiliz.evden uzaklaştırdım.cok yalvardı bitik bir hale geldi.affettim eve geldi.bazı şartlarım vardı.sürekli annelerine gitmesini istemiyordum bizim daha cok vakit geçirmemizi istiyordum.buna haftasında uymadığı için bir hareketimle gitti.sonra ben bebeğimizin söylediği şeylerden cok etkilendim ve arkadaş olarak bile olsa eve geri gelmesini söyledim.çünkü bebeğimiz 'benim babam gitti' diyordu herkese.1 ay sonra geldi soğuguz birbirimize.sanki hala konuşmaları devam ediyor gibi geliyor.yakın arkadaşımla bu konuyu paylaştım.bayanın ismini verdiğimle şoka uğradığım bir oldu.bizim evimize gelen giden aile ahbaplarımız fakat soyisim farklı olduğu için benim aklıma bile gelmedi.demekki o yüzden ismini kimseye söylemememi istedi.şuan bi iyiyiz bir kötü.süprizler hazırlıyor ama aklı başka bir yerde gibi.ve bu kadına ben napayayım bilemedim.Allaha bıraktım bekliyorum..çocuğumun babasız büyümesinden cok korkuyorum...hala daha hiç yakıştıramadığım bir şeyi yaptı eşim..ve aynı işyerinde çalışıyorlar kızın sülalesini biliyorum.kendimde affedemiyorum ama cocuğum için katlanayayım diyorum tekrarlanırmı? ve sessizmi kalmalıyım..
benzer durum yaşayanlar cevap yazarsa sevinirim cunku bekara koca boşamak kolay oluyor.mantıklı çözümler bekliyorum
mantıklı olan şu; sen ona bir kaç kez şans tanımışsın elinden geleni de yapıyorsun yuvan yıkılmasın çocuğun babasız büyümesin diye ama ben şunu anlamıyorum babasız büyümesi mi zor ailesinin mutsuz olduğunu bilip büyümesi mi çoçuklar belli bi zaman sonra annesinin halinden anlıyorlar brşeyleri. eşen seni aldatmış hemde tanıdığın biriyle aynı iş yerindede çalışıyorlar senin için rahat mı bence değil. o yüzden git ve o kadınla konuş gözünü korkut en basiti bi kadın adının çıkmasını istemeyecektir oturduğun yerden kurtaramazsın evliliğini. cesur ol yok hiç bişey değişmedi mi o zaman anlat herkese herşeyi ve cocuğunla huzurlu bi şekilde yaşa. Bunu söylemesi kolay bize göre ama aynı şeyleri yaşadı kuzenim o yüzden anlayabiliyorum seni.

Kizin kocasina kaynanasina ailesine soyle durumu kirksinlar bacaklarimi or... Nun
Esine gelincede artik daha duzelmez esin bozulmus bu olmaz oburu olur bebegininde cok akli kesmeden onunda kicina tekmeyi salla derim
Onunde yasayacagim up uzun bir omur var erkekmi yok hepsi olur herseyde gecer unutursun

Annemi böylesine üzen, evimize giren çıkan evli bi'kadına yan gözle bakan karaktersiz bi'babam olacağına boşanmış bi'ailenin çocuğu olmak isterdim.

Çocuğu bahane etme lütfen. Tamam boşanmak zor ama o evde siz mutlu olmadığınızda da o çocuk hissedecek her şeyi.

Benim de daha önce çalıştığım yerde evli bir erkekle evli bir kadın, ha babam de babam baş başa kalıyorlar, sabah karşılaşınca bi şappala şuppala yapıyorlar… Adam biraz çekiniyordu ama kadın ulu orta adama sırnaşıyordu. Bebiş, tosuncuğum bilmem ne… Adamın hasta da bir çocuğu var, eşi de hafta sekiz gün dokuz hastanede… O kadar üzülüyordum ki kadıncağıza. Hatta burada konu açtım. Açtım ama bu olayları gayet normal gören hatunların saldırısına uğradım. İnsanlara artık normal geliyor böyle şeyler. Bekar olsalar tamam da, evli birinin böyle yapması çok çirkin bence. Siz her gün başka bir kadınla konuşan eşinizin sizi aldatmadığı kanaatindesiniz hala. Çocuğunuzu babasız büyütmeme derdindesiniz ama sizin herif ve evli oynaşışının, çocuklarımızın yüzüne nasıl bakarız, gibi bir kaygıları yok. Siz “babasız çocuk büyütmek istemiyorum” modunda olduğunuz sürece, adam kadını yakında eve de getirir, size hizmetini de yaptırır.

bir öyle bir öyle böyle durumların arasında büyüyen çocuktan da hayır gelmez ama öyle diyosunuz da
daha küçücükten çocuğun psikolojisi etkilenmeye başlamış
anlamaz sanmayın
mutsuz bir ortamda büyümesinden iyidir boşanmıs ailenin çocuğu olmak
sanırım aldatmadığını düşünüyorsunuz ama üzgünüm eşinizin aklı başka yerde değil kadında aşık olmus bile olabilir

Son düzenleme:
yerinde olsam o kadını tüm sülalesine rezil eder, adamı boşar, kadına da adama da tazminat davası açardım. net.
en nefret ettiğim şey, aldatan adamların eşlerinden önce öbür kadınları önemsemesi. yok ailesine duyurma yok onunla iletişim kurma yok onu rahatsız etme. şaka gibi ya. yuvalarını kurtaracaklarına kadınları kurtarıyorlar. her şey mübah!!

Selam kızlar beni tanıyanlar konularımdan biliyor bu siteyide arkadasima ben tavsiye ettim...yani yukarida yakin arkadasi diye bahsettigi kisi benim...Canim arkadasimin ve oglunun bu surecte ne cektigini ben biliyyorum ve bende elimden gelsidigi kadariyla onu yanlıs yönlendirmemeye calisiyorum...
Benimle dertlesirken kadinin ismini soylediginde onun ismini deşifre eden bendim o kadınla aynı ortamda calisiyorduk gerci ben onunla 2 hafta kadar calistım sonra isten ayrildim yani ne kadar karaktersiz bir insan oldugunu çozemedim...Arkadasim evlenmeden önceki soy ismini bilmedigi icin o kadın oldugunuda tahmin etmedi tabi...
Şimdi ben arkadasima boşan diyemem nedenmi? Ben aldatılma yüzünden bosanan biriyim bilen bilir, ama burda gözlemledigim bikac bisey var Birincisi eşi gercekten pişman gözükUyor ve ilk hatası bence ne olursa olsun affetmeli ha devamı gelir yada gelmez ama bunu oğlu icin yapmak zorunda...kadına gelince de bende onun yaptığı haltın burada kalmaması taraftarıyım ama eşiyle düzelmeye başlayan ilişkisi ters tepecek...bişeyler yapmasa arkadaşımın icinde kalacak biliyorum...nasıl yapsakta nasıl olsa bende onun kadar düsünüyorum ama isin içinden çıkamıyorum....
Şu gerizekalı erkeklerin bizi düşürdügu durumlara bakarmısınız yaa...

aılece tanınan bırıyle ewlıyken ıhanet eden bı adamla aynı ewde yasamak sızı yıpratmaz mı bu durumun hiç bi zaman unutulmucagını bılıosun..ayrılmayı dusunmedıgıne gore Allah yardımcın olsun..

(mantıklı olan şu; sen ona bir kaç kez şans tanımışsın elinden geleni de yapıyorsun yuvan yıkılmasın çocuğun babasız büyümesin diye ama ben şunu anlamıyorum babasız büyümesi mi zor ailesinin mutsuz olduğunu bilip büyümesi mi çoçuklar belli bi zaman sonra annesinin halinden anlıyorlar brşeyleri. eşen seni aldatmış hemde tanıdığın biriyle aynı iş yerindede çalışıyorlar senin için rahat mı bence değil. o yüzden git ve o kadınla konuş gözünü korkut en basiti bi kadın adının çıkmasını istemeyecektir oturduğun yerden kurtaramazsın evliliğini. cesur ol yok hiç bişey değişmedi mi o zaman anlat herkese herşeyi ve cocuğunla huzurlu bi şekilde yaşa. Bunu söylemesi kolay bize göre ama aynı şeyleri yaşadı kuzenim o yüzden anlayabiliyorum seni.)

sonra kuzeninizin durumu ne oldu acaba? boşandılarmı

canım bende 5 yıllıke vliyim 2 yaşında kızım var kızım olduktan sonra herşey değişti afedersin cinsellik hayatımız bile yok denecek kadar düştü eşimi 20 gün yalnız bıraktım hemen aldattı ama benimkide karışık hat almış netten tanıştığı kızlarla yazışıp yüzyüze görüşmüş itiraf edende kendi ama nedense içime sinmeyen birşeyler var galiba nekadarda zorlasak zorlayalım olmayınca olmuyor bende kızımı babasız büyütmek istemiyorum ama çaresizim korkuyorum bu hayattan artık kızımın babası bunu yaptıysa el napmazki demi özelden yaz dertleşelim senle dert ortağım benim :(

Back
X