merhaba herkese:) birşey sormak istiyorum kafam karıştı da cumadn beri yardımcı olursanız sevinirim
biz sevgilimle ayrılmıstık bayramda (ramazan) mesaj atmıstı bana bende teşekkür etmstim
bayram biteli birbucuk ay olcak ortak bi arkadaşımız var kız bu. öle laf lafı açtı kendisi söyledi ama ben sormadım o iyi değil dedi psikolojisi bozulmuş seni çok özlemiş çok sevmiş vs arkadasıma söylemiş bunları facete görsen neler nler paylaşıyo dedi. bişi demedim yine.. sonra arkadaşımın feysinden profiline baktım şok oldum( gercektende öylee dediği gibi.. kızgındım ama bende çok seviyorum gurur inat yüzünden bu duruma geldik biz (
şimdi sormak istiyorum eger beni bu kadar seviyosa neden dönmedi
2nciside ben mesaj atsam gururu inadı bırakıp gözünden düşermiyim şımarır mı diye korkuyorum
yada o da benim için aynı şeyleri mi düşünüyo
teşekkür ederim şimdiden :)
yani haklısınız ama kalbim mantık dinlemiyo be zor duruyorum belki hiç bilmeseydim unuttu beni die bende bırakcaktım ama böyle olunca altüst oldum
madem öyle dediginiz gibi nie yazmıyor aramıyoranlayamadım
hımm anladım arkadaşım ama hep yoklugumla ilgili yada ayrılıkla ilgili sözler videolar fln paylaşmış.. tabi buna bakarak hüküm vermek yanlış olur
peki ne yapayım tamam aramıcam ama onun aramasını nasıl sağlayabilirm yada böyle birsey mümkün olur mu?
çok komik olcak amaAyrılmanızdaki sebep neydi canım?
ne diyebilirim ki mesela?ortak arkadaştan yola çıkabilirsin...
merhaba herkese:) birşey sormak istiyorum kafam karıştı da cumadn beri yardımcı olursanız sevinirim biz sevgilimle ayrılmıstık bayramda (ramazan) mesaj atmıstı bana bende teşekkür etmstim bayram biteli birbucuk ay olcak ortak bi arkadaşımız var kız bu. öle laf lafı açtı kendisi söyledi ama ben sormadım o iyi değil dedi psikolojisi bozulmuş seni çok özlemiş çok sevmiş vs arkadasıma söylemiş bunları facete görsen neler nler paylaşıyo dedi. bişi demedim yine.. sonra arkadaşımın feysinden profiline baktım şok oldum( gercektende öylee dediği gibi.. kızgındım ama bende çok seviyorum gurur inat yüzünden bu duruma geldik biz (şimdi sormak istiyorum eger beni bu kadar seviyosa neden dönmedi
kalbim mantık dinlemiyo be zor duruyorum belki hiç bilmeseydim unuttu beni die bende bırakcaktım ama böyle olunca altüst oldum
madem öyle dediginiz gibi nie yazmıyor aramıyoranlayamadım
çok komik olcak amaayrı şehirdeyiz bilirsiniz lüzumsuz kıskançlıklar
yani bi kadın yada bi aldatma yalan vs olmadı bundan ibaret... ben biraz paranoyakca davrandım bunalttm sanırım o kabul etmedi önce bitmesini istemedi ben ısrar ettim ama o anki öfkeyle yani pişmanmıyım evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?