karmakarışık duygularım :(

akhlys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
41
1
36
Ankara
merhaba herkese:) birşey sormak istiyorum kafam karıştı da cumadn beri yardımcı olursanız sevinirim
biz sevgilimle ayrılmıstık bayramda (ramazan) mesaj atmıstı bana bende teşekkür etmstim
bayram biteli birbucuk ay olcak ortak bi arkadaşımız var kız bu. öle laf lafı açtı kendisi söyledi ama ben sormadım o iyi değil dedi psikolojisi bozulmuş seni çok özlemiş çok sevmiş vs arkadasıma söylemiş bunları facete görsen neler nler paylaşıyo dedi. bişi demedim yine.. sonra arkadaşımın feysinden profiline baktım şok oldum ( gercektende öylee dediği gibi.. kızgındım ama bende çok seviyorum gurur inat yüzünden bu duruma geldik biz(
şimdi sormak istiyorum eger beni bu kadar seviyosa neden dönmedi
2nciside ben mesaj atsam gururu inadı bırakıp gözünden düşermiyim şımarır mı diye korkuyorum
yada o da benim için aynı şeyleri mi düşünüyo

teşekkür ederim şimdiden :)

madem ölüyo bitiyo senin için bir alo demek o kadar mı zor? niye aramıyor? çok isteyen erkek arar. nokta.

Son düzenleme:

bırak bence adımı o atsın sen atma ...

yani haklısınız ama kalbim mantık dinlemiyo be zor duruyorum belki hiç bilmeseydim unuttu beni die bende bırakcaktım ama böyle olunca altüst oldum
madem öyle dediginiz gibi nie yazmıyor aramıyor anlayamadım

yani haklısınız ama kalbim mantık dinlemiyo be zor duruyorum belki hiç bilmeseydim unuttu beni die bende bırakcaktım ama böyle olunca altüst oldum

madem aramıyor sormuyor sen niye arayacaksın ki bence bunu kendine sor bak ben evliyim mutluyum evet ama facede mesela yazdıklarıma bakarsan cok hüzünlü çok dertli zannedersin bence sadece facede yazdıklarından paylaştıklarından yola cıkma derim...

hımm anladım arkadaşım ama hep yoklugumla ilgili yada ayrılıkla ilgili sözler videolar fln paylaşmış.. tabi buna bakarak hüküm vermek yanlış olur
peki ne yapayım tamam aramıcam ama onun aramasını nasıl sağlayabilirm yada böyle birsey mümkün olur mu?

ortak arkadaştan yola çıkabilirsin...

Ayrılmanızdaki sebep neydi canım?
çok komik olcak ama ayrı şehirdeyiz bilirsiniz lüzumsuz kıskançlıklar
yani bi kadın yada bi aldatma yalan vs olmadı bundan ibaret... ben biraz paranoyakca davrandım bunalttm sanırım o kabul etmedi önce bitmesini istemedi ben ısrar ettim ama o anki öfkeyle yani pişmanmıyım evet

Ortak arkadaşa laf arasında çok saçma sapan şeyler yüzünden bitti ilişkimiz tarzında bir konuşma yapabilirsin. Laf dönüp dolaşıp ona giderse belki atağa geçebilir :)

Yani bilemeyiz. Çok seven adam arardı demek her koşulda geçerli değil malesef. Ben de zamanında çok seviyodum ama hep "ya unuttuysa, ya hayatında biri varsa, ya o hiç pişman olmadıysa"lar yüzünden hiç atağa geçememiştim. Ki erkekler bunu daha çok düşünüyor, çünkü onlar daha çok mantıkla hareket ediyorlar.

kalbim mantık dinlemiyo be zor duruyorum belki hiç bilmeseydim unuttu beni die bende bırakcaktım ama böyle olunca altüst oldum

Kafanız karışmasın, bir erkeğin aşık olması hala sizi düşünüyor olması tekrar başlamak için geçer akçe değil maalesef... Sevmek ayrı, sevgisine sahip çıkıp ayrılığı sonlandırmak, o kadar yürekli olmak ayrı... Özlemek ayrı, özleme dayanamayıp onsuz yaşamayacağını anlamak ayrı... Hala sizi seviyor diyelim, adım atmayıp gurur yaparak duygularını sahiplenmeyen, açmayan adam bunu alışkanlık haline getirir... Bu kopukluk bitse yarın başka bir mesele olur yine araya soğukluk girer çünkü siz olmadan da yaşayabileceğini görmüş, size de de göstermiş... Her ayrılık sevgi bittiği için mi yaşanıyor? Hayır, çok sevdiği halde pes edenler, gurur yapanlar, devam etme gereği duymayanlar oluyor, doğal olarak ilişki bitiyor...

Arkadaşınızdan onun profiline bakmanız ve şok olmanız da yersiz... Paylaşımlar laf olsun diye yapılabiliyor, çok üzgün biri neşeli, çok mutlu biri hüzülü paylaşımları art arda sıralayabiliyor... Hadi diyelim o gerçekten tatsız, sebebi başka bir karın/kalp ağrısı olmasın? Buna ihtimal vermeyeceksiniz çünkü hala sevildiğinize inanmak iyi hissettirmiş size, diyelim bu hüznün sebebi sizsiniz, bayram mesajı atacak kadar ses verebilen adam ilişkinin devamı arzusundaysa bunu da dile getirebilir... Ters tepki vereceğinizi düşünüyor olamaz bayram mesajını bile yanıtsız bırakmamışsınız... Öyle bile olsa ortada somut bir neden yokken ayrılığı kabullenmiş, ilişkinizin bitişini sindirmiş ve hayatına devam etmiş, sebepsiz yere yokluğunuzu kanıksayan insan tekrar bir araya gelseniz ve bu kez istemeden bir hata yapsanız alttan alır mı sanıyorsunuz?

Yokluğunuza dayanamadığını arkadaşı değil bizzat o söylerse, o paylaşımları listesindekilere değil kendisi size iletirse işin hal çaresine bakarsınız..."Kalbim mantık dinlemiyor zor duruyorum, hiç bilmeseydim unuttu diyecektim bırakacaktım" demişsiniz, şu halde unutmadığına dair bir delil yok ki... Belki arkadaşı ağzınızı yokladı? Belki hala aranızda bir şeyler var mı öğrenmek istiyor? Belkiler çoğalır, siz ondan bir adım gelene kadar bayram mesajı hariç hiçbir şey olmamış gibi davranın, olmamış da zaten...

Sen böyle davranan bir tipsen zaten bu iş yürümez ki. Öfke anında ne dediğini bilmeyen, paranoyaklık yapan biri ilişki yürütemez.
Bir de ayrı şehirlerdeymişsiniz, o da zor olacağını düşünüp bir daha stres yaşamak istemediğinden uzak duruyordur bence.
Hiç görüşmemek en iyisi.

Tryamour, hepimiz bazı durumlarda anlık öfkelerimize yenilmiyor muyuz.. bu da onun gibiydi
ha ama "Bir de ayrı şehirlerdeymişsiniz, o da zor olacağını düşünüp bir daha stres yaşamak istemediğinden uzak duruyordur bence."
bunda size katılıyorum böyle düşünüyo olabilir.
Umutlu_OL_ , evet işin tuhaf tarafıda o bayram mesajıyla yoklamak istedi öle aklına mı geldim ne biranda o da attı. bu beni istediği anlamına gelmiyor tabiki.. haklısınız bende paylaşımlarını görünce birden duygularım depresti sanırım ama bi yanlış yapmıcam özleyen seven insan arar bi şekilde. yokluğuma alıştıysa hele öyle mutlu demek..
çok teşekkür ederim herpinize yapıcı düşünceleriniz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…