Merhabalar.Benim derdim çok karışık.Dört senedir bir ilişkim var.Okulum bitince evlenmeyi düşünüyoruz inşallah.Ayrı şehirlerdeyız.Buraya kadar sorun yok.Ailesi doğulu ve şafi.Dokuz kardeş.Ben hanifiyım.Bunu bu sene cok düşündüm.Onu seviyorum.O da beni seviyor.Ama korkuyorum gelecekten.Kültür farkindan çok korkuyorum.Sırf bu yüzden aileme daha soyleyemedim.Birde başka boyut var.Benimle ilgilenen birisi var işi gücü tıpi yerinde efendi biri.Sevgilim olduğunu biliyor.Saklamadim.Bayadir arkadasim aynı zaman da.Sevgilimden görmediğim ilgiyi o gösteriyor tabi arkadaş olarak bende mesafemi koruyorum.Direk birşey demedi sadece ima ediyor galiba.Fikirimce tabi.Kafam karisiyor.Yanlış birşey yapmaktan korkuyorum.Hiç birşey yapmadim ama kendimi suçlu hissediyorum.Gördüğüm ilgiye bakıyorum sevgilime bakıyorum sürekli karsilastirma yapıyorum.Ne olur yardımcı olun.Ben bu duygudan histen nasıl kurtulurum??Kafam çorba oldu resmen

Gerçekten sevdiğim insanı deli gibi sevdiğim insanı seviyomuyum.Niye bu haldeyim
Olmaz diye bir şey yok , insan aynı anda iki kişiden hoşlanabilir , iki kişiyi sevebilir de , aşık olmaz ama sevebilir.. kültür farkı evlilikte sıkıntı olur.. bence sen evlenmek için acele etme.. birkaç yıl falan bekle..