- Konu Sahibi duygusall_35
-
ŞUNUN ŞURASINDA 3 AY SONRA EVLENIYORUM TARIH BELLI YER BELLI AMA DUYGULARIM KARMAKARISIK CUNKU BUNU BANA HİSSETTIREN NİŞANLIM BERABERKEN HERSEY IYI GUZEL AMA HAFTADA 1 DEFA BELKI GORUSUYORUZ HIC OZLEMIYO UMURSAMIYO HEYECANSIZ O ISTERSE TELEFONLA KONUSUYORUZ O ISTERSE GORUSUYORUZ FIKIRLERIMI HIC SORMUYO HIC DINLEMIYO SEVIYOMU EWET SEWIYO BUNU BILIYORUM AMA HEP İŞ- EV BEN HIC OLMUYORUM O ARADAKI ÇİZGİDE ... ACIKCASI MUTSUZUM ve İLERDE EVLENINCE HEP GÖRUSUCEZ VE BU SORUNLAR ORTADAN KALKICAK DIYE AVUTUYORUM KENDIMI NAPICAM NASIL ESKISI GIBI BANA ILGILI DAVRANICAK BILMIYORUM YOKSA EVLENMEMELIMIYIM ??
canım işleri vardır yoğundur mutlaka sebepleri vardır :44: benimkiylede o istediği zaman görüşürüz o istediği zaman arar :26: çünkü ben hiç aramam sormam kontör bile almıyorum aylardır aramayım diye buluşalımda demem hep o yapar.. dün 1 2 dk akşama doğru konuştuk şimdye kdr ne aradı ne bişey...takmıyorum diyemem ama işlerinin oldunu da biliyorum..aynen hep iş ve ev benimkideinsan ilgi alaka bekliyo :78: bi pazarı var işte bazen o günde iş çıkarıyolar yazık gitmek zorunda kalıyo can atıyo çabuk bitsede görüşsem diye ama onada ben sinir oluyorum haftaiçi ilgi göstersin pazar günüde ben istekli oluyum onla görüşmeye gerçi işleri var yazzık neyse işte öyle sen takılma böle şeylere ne güzel 3 ay sonra düğünün olacakmış keyfini çıkar sizin için çalışıyodur işte napsın sende başka uğraş bul arkadaşlarınla vakit geçir nasıl olsa evlenince çok beraber olamıcaksın ark.la :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?