• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karmakarışık haldeyim

duygusall_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
26
0
86
40
İzmir
ŞUNUN ŞURASINDA 3 AY SONRA EVLENIYORUM TARIH BELLI YER BELLI AMA DUYGULARIM KARMAKARISIK CUNKU BUNU BANA HİSSETTIREN NİŞANLIM BERABERKEN HERSEY IYI GUZEL AMA HAFTADA 1 DEFA BELKI GORUSUYORUZ HIC OZLEMIYO UMURSAMIYO HEYECANSIZ O ISTERSE TELEFONLA KONUSUYORUZ O ISTERSE GORUSUYORUZ FIKIRLERIMI HIC SORMUYO HIC DINLEMIYO SEVIYOMU EWET SEWIYO BUNU BILIYORUM AMA HEP İŞ- EV BEN HIC OLMUYORUM O ARADAKI ÇİZGİDE ... ACIKCASI MUTSUZUM ve İLERDE EVLENINCE HEP GÖRUSUCEZ VE BU SORUNLAR ORTADAN KALKICAK DIYE AVUTUYORUM KENDIMI NAPICAM NASIL ESKISI GIBI BANA ILGILI DAVRANICAK BILMIYORUM YOKSA EVLENMEMELIMIYIM ??

evlendikten sonra ilk başlarda herşey yeniden heyecan kazanıcak. çünki yeniden birbirinizi tanımaya başlıcaksınız. belki cok fazla tartışıcaksınız, bazı anlar gelicek evlendiğine pişman olucaksın ama kısa bir süre sonra bu kötü duyguları unutucaksın. birbirinizi sevdiğiniz için çok şeyi yutucaksınız. zamanla birbirinizin huyuna suyuna alışıp birbirinize benzemeye başlıcaksınız. bunları en ufak bir karmaşıklık yaşamayan insanlar bile yaşıyor. kafanı hiç bulandırma ama konuş duygularını açık açık ifade et, anlamamış gibi gözüksede bir süre sonra kafasının bir köşesinde yer edicek ve kendiliğinden düzelip rayına oturucak ama dır dır edip uzatarak değil. sen kendini düzgün ifade etsende karşındakine dır gibi gelir. o yüzden kısa öz ve üzüldüğünü göstererek ifade etki, kendini dinletebilesin.

Bu erkekleri anlamak çok güç canım. Benimde ciddi bir ilişkim var, hergün arar beni fakat yüzyüze görüşmeye gelince adamda hiç heves yok. Şimdi msnden ona yazdım, bi baktım senin konunu gördüm.

Kendisi başka şehirde yaşıyor, haftasonu görüşme planlarını ben yapıyorum, bi kere ondan görüşelim mi? lafını duymadım, bundan yaklaşık 2 ay önce görüştük, sonrasında ses yok. İlgisi alakası hep telefonda, yada msn de..Hergün defalarca arar, ama hiç ağzından seni özledim, görmek istiyorumu duymadım. Çok canım sıkıldı valla, yarın için görüşme ayarlayacaktım, ayarlayacaktım diyorum, çünkü cuma oldu ve halen ondan bir laf duymadım, görüşmeyle ilgili, patladım artık, vazgeçtiğimi söyledim, haksızmıyım:14:

Tamam işleri yoğun ama insan görüşelim bi demezmi? bi pazarını bana ayırmaz mı..

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen rozalında bende oyle dıyorum bı pazar gunu ya haftada 7 gun degıl suan bı pazarı bana ayrıcak ozamanda dıyokı benımde bı pazarım var gelemem sen gelırsen gorusuruz hep ben gıdıyorum ewıne 1 bucuk saat yol suruyo ama benımde bı pazarım var ben nıye uykumdan zamanımdan yorgunlugumdan fedakarlık edıyorumda o etmıyo anlamıyorum

senın dedıklerınde dogru aslında tlnszn bende o dedıklerını ümit edıyorum ve bu yola gırıyorum fallarda bıle cok guzel seyler cıkıyo :) umarım bıgun eskısı gıbı benımle ılgılenır bıraz sımartılmak ıstıyorum yaaa cok mu ?

ŞUNUN ŞURASINDA 3 AY SONRA EVLENIYORUM TARIH BELLI YER BELLI AMA DUYGULARIM KARMAKARISIK CUNKU BUNU BANA HİSSETTIREN NİŞANLIM BERABERKEN HERSEY IYI GUZEL AMA HAFTADA 1 DEFA BELKI GORUSUYORUZ HIC OZLEMIYO UMURSAMIYO HEYECANSIZ O ISTERSE TELEFONLA KONUSUYORUZ O ISTERSE GORUSUYORUZ FIKIRLERIMI HIC SORMUYO HIC DINLEMIYO SEVIYOMU EWET SEWIYO BUNU BILIYORUM AMA HEP İŞ- EV BEN HIC OLMUYORUM O ARADAKI ÇİZGİDE ... ACIKCASI MUTSUZUM ve İLERDE EVLENINCE HEP GÖRUSUCEZ VE BU SORUNLAR ORTADAN KALKICAK DIYE AVUTUYORUM KENDIMI NAPICAM NASIL ESKISI GIBI BANA ILGILI DAVRANICAK BILMIYORUM YOKSA EVLENMEMELIMIYIM ??

canım işleri vardır yoğundur mutlaka sebepleri vardır :44: benimkiylede o istediği zaman görüşürüz o istediği zaman arar :26: çünkü ben hiç aramam sormam kontör bile almıyorum aylardır aramayım diye buluşalımda demem hep o yapar.. dün 1 2 dk akşama doğru konuştuk şimdye kdr ne aradı ne bişey...takmıyorum diyemem ama işlerinin oldunu da biliyorum..aynen hep iş ve ev benimkide :50: insan ilgi alaka bekliyo :78: bi pazarı var işte bazen o günde iş çıkarıyolar yazık gitmek zorunda kalıyo can atıyo çabuk bitsede görüşsem diye :nazar: ama onada ben sinir oluyorum haftaiçi ilgi göstersin pazar günüde ben istekli oluyum onla görüşmeye :19: gerçi işleri var yazzık neyse işte öyle :17: sen takılma böle şeylere ne güzel 3 ay sonra düğünün olacakmış keyfini çıkar sizin için çalışıyodur işte napsın :8:sende başka uğraş bul arkadaşlarınla vakit geçir nasıl olsa evlenince çok beraber olamıcaksın ark.la :26:

canım işleri vardır yoğundur mutlaka sebepleri vardır :44: benimkiylede o istediği zaman görüşürüz o istediği zaman arar :26: çünkü ben hiç aramam sormam kontör bile almıyorum aylardır aramayım diye buluşalımda demem hep o yapar.. dün 1 2 dk akşama doğru konuştuk şimdye kdr ne aradı ne bişey...takmıyorum diyemem ama işlerinin oldunu da biliyorum..aynen hep iş ve ev benimkide :50: insan ilgi alaka bekliyo :78: bi pazarı var işte bazen o günde iş çıkarıyolar yazık gitmek zorunda kalıyo can atıyo çabuk bitsede görüşsem diye :nazar: ama onada ben sinir oluyorum haftaiçi ilgi göstersin pazar günüde ben istekli oluyum onla görüşmeye :19: gerçi işleri var yazzık neyse işte öyle :17: sen takılma böle şeylere ne güzel 3 ay sonra düğünün olacakmış keyfini çıkar sizin için çalışıyodur işte napsın :8:sende başka uğraş bul arkadaşlarınla vakit geçir nasıl olsa evlenince çok beraber olamıcaksın ark.la :26:

bazı seylerı bıldıgım halde kabullenmek ıstemıyorum belkıde ewet cok işlerı oluyo ama benımde işim var ve ben o göruselım dese mutlaka bısey uydurur yanında olurdum bayanlar herzaman daha duygusal yaklasıyo hayır bı yandan dugun telasındayım bı yandanda acaba bız evlencezmıde ben bunlara bakıyorum alıyorum dıyorum

Birazda işleri bahane ediyorlar canım, valla anlamıyorum, keyifleri olduğundamı görüşecekler bunlar bizimle. Benimki öyle üşengeçki, pazarları 24 saat uyuyan, yatağından çıkmayan biri..

Senin durumuna gelinse, sen nışanlısın birde, Çoğu nışanlı çifterde şu var, tapunu eline almış gibi bir rahatlama ve gevşeklik oluyor canım. Eskiye göre aramama, görüşmeme, nasıl olsa nışanlıyız, kızı tavladım havalarındalar. Sizdede öyle bi durum var gibi bence..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X