Karmakarisik her sey

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Romanlara konu olacak hayatim var ne yazik ki...tramvalarla dolu bi hayat..

annemin aldatildigini bilip yuttum isin garibi o da yuttu.henuz gecen sene sinir krizlerimle olay patlak verdi daha 1 aya kadarda acik acik konustum ben kotuyum ben boyle bi babayimm..demesiyle sonuclandi olay babamin.tabii evde bize hice sayip telde konusmalara hala devam..aglaya aglaya anlattim icimdekileri.her seye ragmen saygisizlk yapmadim.ne mi oluyo kizlar annem her tartismamizda bile ona destek oluyo artik karismicam dedim cekildim koseye evlenene kadar...

Hayatimda biri var.tum bu konularda elimden tutup kaldirdi ne zaman aklima takilsa bir seyler unutturdu.hadi dedik tatilde progrm yaptik uzaktn uzaga imkanimiz anca.okudugmuz sehire gidecektik.annem destek olmak yerine gidemezsin dedi..babamdan izin aliyorm dayancak bi gram gucum kalmadi..2 gundur koskos oturuyorum.ben hicbir mutlulugu haketmiyorum herlde diyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım cok net anlamadım biraz karısık yazmısın ama üzüme o nasıl söz herkes mutlulugu hakeder. imtihan bu öyle düşün bnde 25 yasındayım üzme kendini daha cok gencsın

ALLAH yardımcınız olsun inșaALLAH sevdiğiniz erkekle daha mutlu bir hayat yaşarsınız, unutursunuz geçmişte yaşadığınız kötü olayları...

ALLAH yardımcınız olsun inșaALLAH sevdiğiniz erkekle daha mutlu bir hayat yaşarsınız, unutursunuz geçmişte yaşadığınız kötü olayları...
Isin kotusu mutlu olamam diye korkar oldum onca sey birikri icimde aklimda bir seyi iyi biliyorum nasil anne ve baba olunmasi gerektigi

Hepimizin imtihanları var ama sizinkiler ağır. Mükâfatları elbette büyük olacak...
Hep buna siginiyoruz ben karsisinda aglarken bile babam acimasizca bunu soyluyo bana insanin inanci bile kirirliyo nasil bir duygu anlatamam.

Illa tatılde evlenme teklıfı olmuyor tabıkı kız sadece sevgılısıyle program yapıp tatıle gıtmek ıstemıs ve ızın alamamıs bu yuzden herseyın bozuldugunu soyluyor,acıkcada anlatmıs bunda anlamayacak ne var?Her konuda laf sokucu,ıgneleyıcı mesajlarınızı gormekten gına geldi dogrusu..myky arkdsm

Illa tatılde evlenme teklıfı olmuyor tabıkı kız sadece sevgılısıyle program yapıp tatıle gıtmek ıstemıs ve ızın alamamıs bu yuzden herseyın bozuldugunu soyluyor,acıkcada anlatmıs bunda anlamayacak ne var?Her konuda laf sokucu,ıgneleyıcı mesajlarınızı gormekten gına geldi dogrusu..myky arkdsm

Bu kadar guzel bir seyi bile yasayamadim o heyacani..bu duyguyu nasil anlatabilirim ki insanlara.tabiki her zaman olur ama ben biliyoken olur beklerken olur simdi..

Canım soylesen annene olmaz mı kabul etmez mı ?Yada ogun bır bahane bulup oyle gıtsen,arkadasımda kalcam falan desen?

Canım soylesen annene olmaz mı kabul etmez mı ?Yada ogun bır bahane bulup oyle gıtsen,arkadasımda kalcam falan desen?
Suan babamla konusmuyoruz yol orda dedi umrunda degil gibi..bir kac gune havalar acar umarim o zaman sorsamda terslicek beni eminim.. ama yinede sorarim az kaldi diyorum icimden sabretmekten catlicam hevesimde kalmadi zaten

E oyle dedıyse gıt sende canım ıste moralın duzelır,guzel zaman gecırırsın,gelınce de barısırsanız barısırsınz.Oylede boyle kotu zaten aranız degerlendır bnce

Öncelikle abiniz için çok üzüldüm..

Aileniz gerçekten dengeyi kaybetmiş..
Abinizin kaybı bile anne babanızı kendine getiremediyse yine üzülerek söylüyorum, sizde onları konuşmalarınızla hiç değiştiremezsiniz..

Ben olsam..
Zamanımı beklerim.
Üniversiteyi bitirip, iş bulana dek sabreder, iş bulduktan sonrada çekip gider, kendi hayatımı kurardım..

Sabretmeniz zordur tabii.. Burada diğer kadın arkadaşlarımız, anlayışsız kocaları ile yaşamaktan boğuluyoruz derlerken, siz bunu öz anne babanız ile yaşıyorsunuz.

Normal şartlarda;
Tatili unutun artık izin vermedilerse, yapacak bir şey yok, ailenizin evinde ailenizin kuralları geçerli olur, 25 yaşında olsanız bile derdim..
Ama bu şartlarda;
Çokta asi bir genç kız değilsiniz anladığım kadarı ile, yoksa hayır demelerine rağmen bi yolunu bulur giderdiniz çünkü:KK39: ben olsam bir yolunu bulurdum gibi geliyor..

Öncelikle abiniz için çok üzüldüm..

Aileniz gerçekten dengeyi kaybetmiş..
Abinizin kaybı bile anne babanızı kendine getiremediyse yine üzülerek söylüyorum, sizde onları konuşmalarınızla hiç değiştiremezsiniz..

Ben olsam..
Zamanımı beklerim.
Üniversiteyi bitirip, iş bulana dek sabreder, iş bulduktan sonrada çekip gider, kendi hayatımı kurardım..

Sabretmeniz zordur tabii.. Burada diğer kadın arkadaşlarımız, anlayışsız kocaları ile yaşamaktan boğuluyoruz derlerken, siz bunu öz anne babanız ile yaşıyorsunuz.

Normal şartlarda;
Tatili unutun artık izin vermedilerse, yapacak bir şey yok, ailenizin evinde ailenizin kuralları geçerli olur, 25 yaşında olsanız bile derdim..
Ama bu şartlarda;
Çokta asi bir genç kız değilsiniz anladığım kadarı ile, yoksa hayır demelerine rağmen bi yolunu bulur giderdiniz çünkü:KK39: ben olsam bir yolunu bulurdum gibi geliyor..
Isim var ogretmenim ama ozelde calisiyorum onda bike burnunu sokuyolar biraksalar sarrtlarm iyi olacak belki ama yok bagladilar kendilerine kendi hayatimi kurdugum zaman duzene oturtucam bir seyleri biliyorum ama bu yola baslarken bile hevesimin kirilmasi kotu yapti beni..bir kez daha izin alip yuz goz olmak istrmiyorum ama bakalm ne olacak bir kac gun icinde tesekkrler yorumlariniz icin

Back
X