Rüya Yorumları Karmakarısık ruyalarım

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
49
108
İstanbul
uzun zamandır ruya gormuyordum sanki dun gece hepsini toptan gormus gibiyim..
ilk once odamda yatıyordum geceydi cok fazla yagmur yagıyordu hatta damlalar oyle buyuktuki yere vurma sesinden cok urktum tam noluyor diye kalkıyım derken deprem olmaya basladı ve gozlerimi sımsıkı kapattım gercek gibiydi..sabah uyandım camdan dısarı baktıgımda bir suru cocuk sırtlarında cantaları vardı hava karanlıktı henuz yanlarında da anne babaları..ne alakadırki rıdvan dilmeni gordum cocugunun yanında birseyler soyluyordu ona..
sonrasında teyzem ve kuzenim balkondan beni gorup yanıma geldiler teyzem yan dairenin camına tıklattı bası sagolsun diyim dedi..
ve 10 gun once ayrıldıgım sevgilimi gordum aşkım bebegim falan diyordu bana ben cevap vermiyordum yaklasmaya calısır gibi bir hali vardı..

işte boyle birbirinden farklı hikayaler

Son düzenleme:
Bu tarz şeylere meraklı olduğumdan az cok bilgim var..Öncelikle hayır olsun tabiki.Deprem senin şuanki ruh halini anlatıyo bu durumun biraz daha sürecek.Yağmur iyidir ne kadar depremler atlatırsan atlat her durumda ayakta kalmayı başaracaksın.O çocuktanda yakın zamanda haber alacaksın.Bu durum seni biraz allak bullak yapabilir rüyadaki şaşkınlığından dolayı..Benden bukadar canım :)

saol tatlım aklımda olsun bunlar cıkarsa seni topigin ruya yorumcusu yaparız

Son düzenleme:
Bir günde bayağı rüya görmüşsünüz beni şaşırtan rüyanın boyutu değilde bunların hepsini aklınızda tutmuş olmanız. Genellikle insanların %90ı ilk uyandığı 5 dk rüyayı tamamıyla hatırlar sonra unutur ve hatırlamaya çalışır sizin beyninizin sağ tarafı çok çalışıyor olmalı. Tebrik ederim açıkçası.

Son düzenleme:

evet cok fazla gordum uzun zamandır gormuyorum bu kadarını..suan bile o sahneler birebir en ince ayrıntılarıyla aklımda aslında cok gercekciydi sanırım ondan unutamadım

evet cok fazla gordum uzun zamandır gormuyorum bu kadarını..suan bile o sahneler birebir en ince ayrıntılarıyla aklımda aslında cok gercekciydi sanırım ondan unutamadım

Anladım Umarım güzel bir şey olur bu rüyanın sonucunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…