Kızlar eski konumdam mevzuyu az çok bilirsiniz.. 8 yıllık ilişkim bittiğinde derdimi sizinle paylaşıp, kendime yol çizdim. Benim eski sevgili güya yurtdışına taşınacaktı. Kızlar ben sekiz yıldır enayi gibi kullanılmışım

bana gelince param yok, ödemelerim var zor durumdayım derdi hep. Bende onu sıkıntıya sokmamak için elimden gelen maddi manevi desteği verirdim. Sırf cebinde parası az diye, bütün gün boyunca yanında aç gezdiğimi bilirim ben, üstelikte bir defa değil. Bana param yok borçlarım var diyen adam benden ayrıldığının ertesi günü kendine 3000 tl lik cep telefonu almış. Benimle hiç gitmediği, şehrin en lüks kafelerinde geziyor. Dün gece yine şehrin en pahalı gece kulubüne gitmiş ve nete videolar atmış, altındaki yorumlar ise bundan sonra böyle hayat benim için başlıyor vs vs. Düğün meselesi açılınca parası yok, herşeyin en güzelini olsun isterdi. Uyduruktan düğün yapacak olsa 10 tane düğün dernek yaparmış. O kadar çok canım yanıyor ki nasıl bu kadar aptal olabildim. Allahıma şükür ediyorum, onun gerçek yüzünü gösterdiği için. Ama bu yaptıkları gururumu yerle bir etti

hırsımda ne yapacağımı bilemiyorum. Şeytan diyor ki git bul bir sevgili boy boy fotolar ekle nete!! Ne olur bana bir yol gösterin

benim yaşım henüz 24 benden büyüklerim lütfen bana bir akıl verin