Karmakarışık (yeni gelişmeler)

eyvah kızlar o zaman bir hata yaptım. Dün face profilimde ona gönderme olan bir yazı paylaştım. Sadece ikimizin akrabaları ve onun arkadaşları görebiliyor gerçi ama söylediklerinize göre bu olay da yanlış oldu. Hesabımdaki yazının fotosunu ekledim buraya ama umarım doğru yüklemişimdir.
10410643_840982039286322_5859926561904512383_n.jpg
işte bu çok saçma olmuş.
sen 24 yaşındasın ya 14 değil.
şu yazıyı sil.
sosyal medyadan mesaj vermeyi bırak.
hesaplarını kapatma ama hiç de girme bence.

Sildim her yerden engelli fakat biz aynı sokakta oturuyoruz. İlişkimizi de herkes biliyordu bu sebeple görenler, duyanlar bana fotolarını atıyor, gelip anlatıyorlar. Her ne kadar kaçsam, dinlemesemde ister istemez haber alıyorum. En sonunda şehri terk edeceğim ya da kafayı yiyeceğim
taşın bence de evet..

Hesap dondurmana gerek yok. Onu görmezden gel en güzel ceza o bence.
Çünkü belli ki aklınca sana nispet yapmaya çalışıyor.

niye gururun yerle bir olsunki seni yanında aç gezdiren meteliksiz biriymiş allah bilir şimdide borçla hallediyodur herşey sırf nispet olsun diye ...yazdığın yazı iyi olmuş bence inşaallah mesajını almıştır.bundan sonra hiçbirşey yapma öyle mutluyum resimleri paylaşırsan ona nispet yaptığını bak be yapıyorum unutamamış kıskançlıktan hemen kendi resimlerini paylaşmış diye düşünebilir....

Gönül borcu kimsede kalmaz canım, yapacağın tek şey Allah'a havale etmek. Başkasının ahını sırtında taşıyan insan hayatı boyunca mutlu olamaz, 1 gün gülse 1 hafta ağlar. O kadar çok gördüm ki bunun örneğini. Gezmekle tozmakla mutlu olunmaz, şimdi istediği kadar eğlensin, elbet başına işler geldikçe, kafasını yastığa koydukça, neden böyle oldu diye düşündükçe hep aklına geleceksin. Yaptığımız hiç bir şey yanımıza kar kalmaz, iyilik de kötülük de hep gelir bulur bizi...

Bence de yok saymak en güzeli. Yani nerelerde ne yaptığını izliyorum mesajı vermek saçma. Sen de arkadaşlarınla çıkarsın, eğlenirsin, eğlenceni paylaşırsın. Açık açık paylaşımlar yapmak bana saçma geldi. Adam hala bana konuşuyor diyecek.

Bence de yok saymak en güzeli. Yani nerelerde ne yaptığını izliyorum mesajı vermek saçma. Sen de arkadaşlarınla çıkarsın, eğlenirsin, eğlenceni paylaşırsın. Açık açık paylaşımlar yapmak bana saçma geldi. Adam hala bana konuşuyor diyecek.

Ayy demeyin :KK57: buraya yazdığımdan beri hiç bişi yazmıyorum cool davranıyorum :KK30:

Sildim her yerden engelli fakat biz aynı sokakta oturuyoruz. İlişkimizi de herkes biliyordu bu sebeple görenler, duyanlar bana fotolarını atıyor, gelip anlatıyorlar. Her ne kadar kaçsam, dinlemesemde ister istemez haber alıyorum. En sonunda şehri terk edeceğim ya da kafayı yiyeceğim
Valla bu insanlar ağır işsiz. Sınır oluyorum öyle tiplere

Ne insanlar var yahuu ...:KK57: seni sömürmesine daha izin vermezsinn bizce bunca şeyden sonra ! :KK66:

Kızlar eski konumdam mevzuyu az çok bilirsiniz.. 8 yıllık ilişkim bittiğinde derdimi sizinle paylaşıp, kendime yol çizdim. Benim eski sevgili güya yurtdışına taşınacaktı. Kızlar ben sekiz yıldır enayi gibi kullanılmışım :KK43: bana gelince param yok, ödemelerim var zor durumdayım derdi hep. Bende onu sıkıntıya sokmamak için elimden gelen maddi manevi desteği verirdim. Sırf cebinde parası az diye, bütün gün boyunca yanında aç gezdiğimi bilirim ben, üstelikte bir defa değil. Bana param yok borçlarım var diyen adam benden ayrıldığının ertesi günü kendine 3000 tl lik cep telefonu almış. Benimle hiç gitmediği, şehrin en lüks kafelerinde geziyor. Dün gece yine şehrin en pahalı gece kulubüne gitmiş ve nete videolar atmış, altındaki yorumlar ise bundan sonra böyle hayat benim için başlıyor vs vs. Düğün meselesi açılınca parası yok, herşeyin en güzelini olsun isterdi. Uyduruktan düğün yapacak olsa 10 tane düğün dernek yaparmış. O kadar çok canım yanıyor ki nasıl bu kadar aptal olabildim. Allahıma şükür ediyorum, onun gerçek yüzünü gösterdiği için. Ama bu yaptıkları gururumu yerle bir etti :KK43: hırsımda ne yapacağımı bilemiyorum. Şeytan diyor ki git bul bir sevgili boy boy fotolar ekle nete!! Ne olur bana bir yol gösterin :KK43: benim yaşım henüz 24 benden büyüklerim lütfen bana bir akıl verin :KK43:
Bak canım, adam cimri, bunu da kendisi biliyor. Bu yaptıkları sadece sana göstermelik; param da var, harcamasını da bilirim, keyfimi de sürerim; beni kaçıran haline ağlasın mesajı vermeye çalışıyor.
Taksın koluna birini, yine aynı senin tanıdığın adam olucak o.
O yüzden napıyorsun; böyle birinden kurtulduğuna şükrediyorsun; ne üzülüp, ne de sinirlenip onun oyununa gelmiyorsun.
Sırf mesaj kaygısından saçma işlere girişme. Hayat senin, bir aptala ders vericem diye, kendi hayatını olumsuz etkileyebilecek kararlar alma.

Back
X