Karmaşaya sürüklenen bir ilişki

Passaro

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
333
126
103
Merhabalar, size uzun süredir içimi sıkan konu hakkında danışacağım. Benim bir senelik ilişkim var. Oldukça inişli çıkışlı bir ilişki yaşadık özellikle o bana çok aşık ve sadıktı. Fakat benim maddi konulardan yana endişem vardı ileriye dönük. Bir gün kavga ettikten sonra farklı konular üstüne (zaten habire tartışan bir çiftiz), ben en yakın arkadaşıma içimi döktüm öfkeyle ve maddi konulara da değindim maalesef ve onu çok kırdım... bir ay boyunca çok çabaladım geri kazanmak için o da bir barıştı bir ayrıldı benden. En son şans verelim kararı aldık ama bir türlü eskisi gibi olamadı ve birkaç kişiyle konuşmuş flörtöz şekilde... ben bunları yakaladım çok kızdım ama içinden öyle geldiğini söyledi. Sonra o çok üstüme düşmeye başladı beni ikna etti bir şekilde geri başladık ama dışarıdan bir göz olarak yorumlarınız önemli. Sanki devam etmek hata oldu gibi. Beni hala çok sevdiğini ama hisleri mantığı her şeyi birbirine girdiği için dengesinin bozulduğunu söylüyor. Şimdi sildi o kızları ve sıfırdan başlama kararı aldık ama güvenim yok artık. Gerçi onun da bana inancı kalmamış da...

Back
X