Karmaşık duygular

esest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
923
1.105
63
Daha önce konu açmıştım. Abime dogum gunu mesajı atsam mı atmasam mı diye.sonuç olarak attim. Saat 12 diyince her seneki gibi ilk mesaji ben atmistirim diye düşünüyorum. Cevap mi? Cevap gelmedi . karmaşık duygular icindeyim. Gurur mu bu ne bu bir kardeş gormuyorsa beni bi yabanci olarak da kısaca teşekkür ederim yazamaz mıydı? Beynime düşünme yeter diyorum ama hukmedemiyorum. Sinir oluyorum üzülüyorum, icim acıyor en çok da.

Eski konunuzu bilmiyorum aranız mı açık belki verir cvp yoğundur işi falan vardır hı

Sebep neydi ?
Bazen bu tarz durumlar olabiliyor maalesef
Öncesinde sıkıntılar mı yaşadınızı abiniz ile....

Daha önce konu açmıştım. Abime dogum gunu mesajı atsam mı atmasam mı diye.sonuç olarak attim. Saat 12 diyince her seneki gibi ilk mesaji ben atmistirim diye düşünüyorum. Cevap mi? Cevap gelmedi . karmaşık duygular icindeyim. Gurur mu bu ne bu bir kardeş gormuyorsa beni bi yabanci olarak da kısaca teşekkür ederim yazamaz mıydı? Beynime düşünme yeter diyorum ama hukmedemiyorum. Sinir oluyorum üzülüyorum, icim acıyor en çok da.

Bence sen dogru olani yapmisdin insallah abin bigun hatasini anlayacak

Sebep neydi ?
Bazen bu tarz durumlar olabiliyor maalesef
Öncesinde sıkıntılar mı yaşadınızı abiniz ile....
Sevdigim evlenmek istediğim kişiyi tanımasını istedim. Reddetti. Sebebi memur degil diye. Ve ayrılmadan konusmayacagini belirtmişti

Okudum eski konularını atmakla iyi yapmışssın asıl cvp vermezse ona ayıp ailen çok katı bu damat konusunda sanırım

Sevdigim evlenmek istediğim kişiyi tanımasını istedim. Reddetti. Sebebi memur degil diye. Ve ayrılmadan konusmayacagini belirtmişti

Saçmalamış ozaman
Hayatınızı abinize göre idame ettiremezsiniz ki
Sizin için iyisini isteyebilir bir abi olarak ama ,belki memur olur adam olmaz garantisi mi varmış !
Sevgiliniz ne işle meşgul ?

Saçmalamış ozaman
Hayatınızı abinize göre idame ettiremezsiniz ki
Sizin için iyisini isteyebilir bir abi olarak ama ,belki memur olur adam olmaz garantisi mi varmış !
Sevgiliniz ne işle meşgul ?
Berber. Ben ogretmenim memleketimden memur birini bulmam gerekliymis. Paraysa fazlasini kazaniyor kulturse bazen ben kendimi cahil hissediyorum anlayissa anlayisli tek sebep elalem ne der ? Kotu biriymiscesine yargiliyorlar tanimadan.memur olsnda ne onemi var adam gibi adamini bulaymisim memurunda

Insallah ne aglayabiliyorum ne sinirlenebiliyorum gogsumun ortasina sanki kocaman taş koydular.
Abinize lafı sözu gecen kimse yok mu bi konusup arayi bulmaya calissa

Insanin sevdigi deger verdigi insanla kus kalmasi insanin canini acıtır

Insallah tez zamanda hersey yoluna girer sabir et her insanin bi imtihani var senin imtihaninda buymus

Berber. Ben ogretmenim memleketimden memur birini bulmam gerekliymis. Paraysa fazlasini kazaniyor kulturse bazen ben kendimi cahil hissediyorum anlayissa anlayisli tek sebep elalem ne der ? Kotu biriymiscesine yargiliyorlar tanimadan.memur olsnda ne onemi var adam gibi adamini bulaymisim memurunda
adam gibi adam olduğunu nasıl anlayacaklarmış peki?
memur olup size acı çektirse,ilgilenmese,şiddet uygulasa memurluğu bunları örtecek mi?o çok öneml verdikleri elalem sizi kurtaracak mı?
bence üzülmeyin.siz yapmanız gerekeni yapmışsınız.
elbet abinizde anlayacaktır

Berber. Ben ogretmenim memleketimden memur birini bulmam gerekliymis. Paraysa fazlasini kazaniyor kulturse bazen ben kendimi cahil hissediyorum anlayissa anlayisli tek sebep elalem ne der ? Kotu biriymiscesine yargiliyorlar tanimadan.

Elalem ne der mantığı ile yaşayamaz kimse
O elalem kapısını kapatacak sizi birdaha görmeyecekler bile,
oğlumu verdiğim kreşte adam berber kız öğretmen ve yavruları var
Evet bende ilk bakışta garipseyerek nasıl olmuş herhalde çok sevmişler dedim
Aşka hiçbirşey engel olmamalı saygı ve sevgiden emin olduktan sonra gerisi boş
küserse küssün bu konuda ve hayatınız ile ilgili konularda eminseniz onlarda yola gelip kabulleneceklerdir
Sadece sabırlı olup diretmelisiniz başka engellleriniz yok ise....

Ben atma demiştim... Senin abin beni sinir ediyor. Sizin abi kardeş ilişkiniz para muhabbetinden önemsizmiş.

Abinize lafı sözu gecen kimse yok mu bi konusup arayi bulmaya calissa

Insanin sevdigi deger verdigi insanla kus kalmasi insanin canini acıtır

Insallah tez zamanda hersey yoluna girer sabir et her insanin bi imtihani var senin imtihaninda buymus
Yok malesef aksine o erkektr dedigi olacak kanısı var annem babam bile öyle dusunurken kimse ikna edemez ki. Umarim iyi olur. Keske bir abi olarak bunlari yapmasaydi diyorum.

Elalem ne der mantığı ile yaşayamaz kimse
O elalem kapısını kapatacak sizi birdaha görmeyecekler bile,
oğlumu verdiğim kreşte adam berber kız öğretmen ve yavruları var
Evet bende ilk bakışta garipseyerek nasıl olmuş herhalde çok sevmişler dedim
Aşka hiçbirşey engel olmamalı saygı ve sevgiden emin olduktan sonra gerisi boş
küserse küssün bu konuda ve hayatınız ile ilgili konularda eminseniz onlarda yola gelip kabulleneceklerdir
Sadece sabırlı olup diretmelisiniz başka engellleriniz yok ise....
Tek engelimiz aile 2 senedr konusuyoruz tek bir tartismamiz olmadi ne o bana sesini yukseltti ne ben ona. Ilk basta evet garipseniyor nasil ya felan olunuyor ama kalp bu . biriyle meslegi parasi icin evlenilir mi bilemiyorum ama ben evlenemem . diretmeliyim ama paramparca ediyorlar iste

Ben atma demiştim... Senin abin beni sinir ediyor. Sizin abi kardeş ilişkiniz para muhabbetinden önemsizmiş.
Soz geciremedim kalbime . belki dedim gurur yapar belki duymak ister sesimj belki yazmak isterde yazamaz ilk adimi atayim. Attim ama o adimi gerisi kocaman sessizlik.

adam gibi adam olduğunu nasıl anlayacaklarmış peki?
memur olup size acı çektirse,ilgilenmese,şiddet uygulasa memurluğu bunları örtecek mi?o çok öneml verdikleri elalem sizi kurtaracak mı?
bence üzülmeyin.siz yapmanız gerekeni yapmışsınız.
elbet abinizde anlayacaktır
Her soylediginizi soyleyince hep bi bahaneleri var bul canim bul bul da dedikleri gibi kolay mi onlara gore kolay iste. Uzuntu mu sinir mi bilmiyorum kiriklik burukluk

Tek engelimiz aile 2 senedr konusuyoruz tek bir tartismamiz olmadi ne o bana sesini yukseltti ne ben ona. Ilk basta evet garipseniyor nasil ya felan olunuyor ama kalp bu . biriyle meslegi parasi icin evlenilir mi bilemiyorum ama ben evlenemem . diretmeliyim ama paramparca ediyorlar iste

ederlerse etsinler
Adam hırlı değil hırsız değil
Ekmeğini taştan çıkarıyor alınteri döküyor
Genel anlamda ahlak yönünden de tasvip etmişsiniz daha ne
Kimseye bu konuda yüz vermeyin derim
Aksi olsa avare olsa gezen dolanan çalışmayan olsa aile haklı olabilirdi
Ama ADAM adam gibi çalışıyor ya daha ne

ederlerse etsinler
Adam hırlı değil hırsız değil
Ekmeğini taştan çıkarıyor alınteri döküyor
Genel anlamda ahlak yönünden de tasvip etmişsiniz daha ne
Kimseye bu konuda yüz vermeyin derim
Aksi olsa avare olsa gezen dolanan çalışmayan olsa aile haklı olabilirdi
Ama ADAM adam gibi çalışıyor ya daha ne
Keske kendini mukemml goren ailmde bunu anlayabilse. Hakli olabilecekleri hic bir konu yok kim dyip sormadilar bile meslegini sorup kesip attilar her insan bir mi bes parmagin besi bir mi

Back
X