Karmaşık duygular

Keske kendini mukemml goren ailmde bunu anlayabilse. Hakli olabilecekleri hic bir konu yok kim dyip sormadilar bile meslegini sorup kesip attilar her insan bir mi bes parmagin besi bir mi

VALLA diretmezseniz aşkınıza sahip çıkmazsanız üstünüze baskı çok yaparlar
Bu yüzden kimseye göre haraket etmeyin

VALLA diretmezseniz aşkınıza sahip çıkmazsanız üstünüze baskı çok yaparlar
Bu yüzden kimseye göre haraket etmeyin
Benim hayatim diretecegim ama sonunda razi mi olurlar ben kapiyi cekip gitmek zorunda mi kalirim bu ihtimali dusunmk istemiyorum

Yok malesef aksine o erkektr dedigi olacak kanısı var annem babam bile öyle dusunurken kimse ikna edemez ki. Umarim iyi olur. Keske bir abi olarak bunlari yapmasaydi diyorum.
Yanlis hatirlamiyorsam ailen sevdigin kisiyi mesleginden dolayi istemiyormus

Bi tavsiyede bulunmak isterim belki isine yarar bi arkadasim vardi arkadasinda memurdu erkek arkadssini babasi atanmamis oldugu icin kesinlikle kabul etmiyirdu hani bekle atansin falanda demedi kesinlikle kabul etmiyordu

Arkadasimda ayrildigini soyledi babasina ceyizimide atin dagitin baskalarina verin onunlada evlenmeyecegim ama bi baskasiylada evlenmeyrcdgim dedi (ama ayrilmamistilar ) bi sure boyle kaldi bi sure sonra babasi kabul etti

Bi baska tanidiginida aileside erkek arkadasi atanmamis diye istemiyodu ams sirf kizin maadindan dolayi kizi vermek istemiyorlardi yani kisi bahane aslinda evlenmesini istemiyorlardi sendede durum boyle bisey olabilir mi

Yanlis hatirlamiyorsam ailen sevdigin kisiyi mesleginden dolayi istemiyormus

Bi tavsiyede bulunmak isterim belki isine yarar bi arkadasim vardi arkadasinda memurdu erkek arkadssini babasi atanmamis oldugu icin kesinlikle kabul etmiyirdu hani bekle atansin falanda demedi kesinlikle kabul etmiyordu

Arkadasimda ayrildigini soyledi babasina ceyizimide atin dagitin baskalarina verin onunlada evlenmeyecegim ama bi baskasiylada evlenmeyrcdgim dedi (ama ayrilmamistilar ) bi sure boyle kaldi bi sure sonra babasi kabul etti

Bi baska tanidiginida aileside erkek arkadasi atanmamis diye istemiyodu ams sirf kizin maadindan dolayi kizi vermek istemiyorlardi yani kisi bahane aslinda evlenmesini istemiyorlardi sendede durum boyle bisey olabilir mi
Evlenmemi istiyorlar hep dile getiriyorlardi su istiyor bu istiyor diye. Onlar istiyor ki memur olsun hava atalim elaleme damadimiz memur. Onun kizi memurla evlenmis oburu vazgecmis doktor ogretmen bulmus. Bende dedim baskasiyla evlenmem iyi evlenme hep birlikte yasar gideriz dedi annem babam. Abilerm zatn istedigiyle yuvasini kurdu.

Evlenmemi istiyorlar hep dile getiriyorlardi su istiyor bu istiyor diye. Onlar istiyor ki memur olsun hava atalim elaleme damadimiz memur. Onun kizi memurla evlenmis oburu vazgecmis doktor ogretmen bulmus. Bende dedim baskasiyla evlenmem iyi evlenme hep birlikte yasar gideriz dedi annem babam. Abilerm zatn istedigiyle yuvasini kurdu.
Maalesef bu zihniyet heryerde var herkes ovunup duracagi damadi gelini olsunistiyor insanlar karakterini falan umursamiyorlar artik insallah ailende hatasini anlar

Erkek arkadssinin meslegi nedir acaba askeri sınavlara falan girecek deseniz yumusamazlar mi dugunden sonra vazgectik dersiniz

Maalesef bu zihniyet heryerde var herkes ovunup duracagi damadi gelini olsunistiyor insanlar karakterini falan umursamiyorlar artik insallah ailende hatasini anlar

Erkek arkadssinin meslegi nedir acaba askeri sınavlara falan girecek deseniz yumusamazlar mi dugunden sonra vazgectik dersiniz
Asker polis de istemiyorlar ki .berber. Bu kadar abartan var midir acaba . hic mi tanimak arastirmak istemezler

Soz geciremedim kalbime . belki dedim gurur yapar belki duymak ister sesimj belki yazmak isterde yazamaz ilk adimi atayim. Attim ama o adimi gerisi kocaman sessizlik.
Bizde iki abimle kavgalıyız ve düzelmiyor onların yardıma ihtiyacı olunca beni ararlar ama onun dışında asla aramazlar ,düzelmiyor düzelmez de .ama eşimle mutluyum bana yetiyor.

Siz neden kavgalisiniz
en büyük abimle eşi yüzünden konuşmuyoruz, diğeri ile eşim yüzünden, istemediler nedense anlamsız bir şekilde .Sebepler aynı gibi ama ben direndim evlendim.Hiçbir yardımları olmadı düğünde arkamda annemden başka kimse durmadı.

en büyük abimle eşi yüzünden konuşmuyoruz, diğeri ile eşim yüzünden, istemediler nedense anlamsız bir şekilde .Sebepler aynı gibi ama ben direndim evlendim.Hiçbir yardımları olmadı düğünde arkamda annemden başka kimse durmadı.
Ah keske benimde annem dursa yeter sadece o olsa bile yeter malesef ki o da yok o yonden sansliymissiniz

su memur takintisi da tek türkiyede var baska biyerde duymadim.
yurtdisinda calissin yeter diyorlar.
insanlari böyle damgalamak ne kadar dogru onu sorgulasin bi ailen - hangi devirde yasiyoruz.
ne is yaparsa yapsin, insan olsun

su memur takintisi da tek türkiyede var baska biyerde duymadim.
yurtdisinda calissin yeter diyorlar.
insanlari böyle damgalamak ne kadar dogru onu sorgulasin bi ailen - hangi devirde yasiyoruz.
ne is yaparsa yapsin, insan olsun
Ailem 90 da degil 80 li devirlerde

Back
X