Karmaşık hikaye

Kirikkalplerduragi2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
4
0
86
Merhabalar bu ilk konum sizlere birşey danışmak istiyorum gerçekten cikmazdayim. 2 sene once 3 yıllık ilişkim bitti nisanliydik madde bagimlisiydi iliskimizin ilk zamanlarinda çalıştığımız yerdeki insanlarin vasitasiyla öğrendim ben bunu. Daha sonra itiraf etmek zorunda kaldı ben bu durumlari ilk defa goruyordum ve cok korktum ayrildim ondan. 1 ay sonra karşıma yeniden cikti tedavi olup tamamen biraktigini ama benden vazgecemedigini soyledi surekli vaatlerde bulundu beni cok sevdigini bensiz yapamayacagini soyledi ve bir sekilde inandirdi beni. Herseyin cok hizli olmasini istiyordu bende sanki büyü yapilmis gibi herseyine tamam diyordum. 1 senelik bir iliskinin ardindan nisanlanmak istedi aileside destekleyince birden anne babamin karsisinda buldum kendimi. Ailem basta bilmiyordu ama ablam benim iyiliğimi dusundugunden anlatmis onlara. Tedavi olduğunu bildikleri ve beni üzmemek icin yinede bildikleri halde yutmuslar herseyi. Nisanlandiktan sonra olayların ardi arkasi kesilmedi tekrardan kullanmaya basladi defalarca uyardim yapma diye onunla beraber doktor doktor gezdim her seferinde sozler verdi yeminler etti ama ne sozunu tuttu ne yeminini. Bir gun annesi insafa gelmis ve gelip anneme herseyi anlatmis o gunden sonra benden bir secim yapmami istediler ve tabiki ailemi sectim. Neyse gelelim bugune. Bu kisi suan nisanli ve yakin zamanda nikahi olacak fakat yanindaki kizida benim gibi kandirdimi gecmisini bana yasattiklarini anlattimi bilmiyorum aslinda sanmiyorumda. Bana yasattigi aci gunleri tekrardan bir baskasina yasatsin istemiyorum acikcasi mutlu olmasinida istemiyorum hakettigini düşünmüyorum. Beni ve ailemi cok yipratmis bir insan bu. Sizce kiza gercekleri anlatmali miyim ve anlat derseniz bunu nasil yapmaliyim? Benim suanki hayatima zarar vermesini istemiyorum benim anlattigimi ogrenirse eminim verir. Simdiden teşekkürler herkese...

Sana çevrendekiler çok güzel bir iyilik yapmış. Annesi de buna destek olmuş. Ucuz kurtulmuşsun. Kızı da uyarabilirsin ama sen kimliğini ifşa etmeden olmalı. sana yaşattıklarından da bahsetmemelisin bence.Sadece madde bağımlılığı geçmişi var haberin olsun olmalı. Yoksa başına bela alırsın.

Evet kesinlikle büyük bir beladan kurtuldum. Annesinin düşündüğü tek şey gereksiz para kaybiydi o zamanlar benim icin yaptigini dusunuyordum fakat annem aralarinda gecen diyaloğu bana anlatinca amacini anlamis oldum. Kimligimi ifsa etmeden nasil yapacagimi bilmiyorum ve acikcasi buna gerek varmi doğru mu diye düşünmeden edemiyorum. Cok teşekkürler yorumda bulunduğunuz için.

Sana birileri bunu söylemese belki de evlendikten sonra öğrenecektin öyle düşün. Bana bu biraz insanlık vazifesi gibi geliyor. Devam ederse zaten kızın bileceği iş. Ama göz göre göre kimse yakmasın bence başını. Belki çakma bir mail adresi, ya da tek kullanımlık bir hattan giden mesaj gibi. Sadece bağımlıydı, tedavi gördü ama kar etmedi yeniden başladı. Bu kadar yani.

Haklısınız fakat aklina ilk gelecek kişi olmaktan cok korkuyorum

Kız sosyal medya kullanıyorsa fake bi hesaptan yazın . Eski nişanlınız olduğundan bahsetmeden. Tatlı dilli bi sekilde. Normalde karşısına çıkıp söyleyin derdim ama adam madde bagimlsi ne yapacağı belli olmaz kendinizi açık etmeden söylemek en iyisi

Doğru olan söylemem yani sizde aynı şeyi mi düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…