Sebze Yemekleri Karnabahar Mücveri (resimli)

Barcman

PR UZMANI
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
10.363
30
408
son derece lezzetli bir yemektir çocuklarınız karnabahar yemiyorsa bu yemeği tercih edin çok seveceklerdir istenirse üstüne hafif sarımsaklı yoğurt hazırlanabilir

1 küçük karnabahar
2 yumurta
4 kaşık un
1 demet taze soğan
taze yada kuru nane
tuz
karabiber

karnabaharı hafif tuzlu suda haşlayıp çatalla ezin
taze soğanları ince ince doğrayındiğer malzemeleride ilave edip iyice karıştırın yağı tavada kızdırın kaşıkla aldığınız mücveri yağa koyun ve arkalı önlü kızartın peçete yayılmış servis tabağına koyun afiyet olsun

s5000823kz8.jpg

Barçman ellerine emeğine sağlık enfes görünüyor....

mutlaka denerim, bayılırım karnabahara....

bi alo demene bakardi be yavrum :mymeka:,kosup gelirdim tabagi silip supurmeye....askolsun bensiz yedin:1closedeyes:

saka bi yana harika gorunuyo,cokacimcoookyarinki menumde karnibahar vardi zaten biraz ayirip bu tarifide deniycem...sagolasin dadlum...Şeniz

bu aksam yaptim,sagolasin cok guzel olduda biraz tuzunu eksik atmisim heralde bidahakine ayarlarim artik....cokacimcoook

bide biraz fazla yapmisim heralde ,aman ziyan olmasin diye yedim hepsini,icim disim mucver oldu,adini bile duyunca midem bulaniyo,,,,
bi sure yapmam heralde midem gecene kadar.............:roflol:

tekrardan sagol canima.s.

barçman abla eline sağlık ben de çok seviyorum ama kızartmak zoruma gidiyorr yağlı yağğlı böle insanın saçları kokuyor hemen banyo yapmak gerekiyorr sen bana kızartıp biracıkk versennn

yine yine eline sağlıkk
en sevdiğim sebzelerden biridir
denemeyen varsa yapsınn çok lezzetlii oluyoo

ellerinez sağlıkk. mücveri çok severim patates ve kabaklısınıda yaparım sık sık. ama bunu ilk kez duydum kesinlikle deniyeceğim.

karnibahatra ailecek bayiliriz
tuana ciy tüketiyo zaten karnibaharida brokoliyide
ben soslu kizartmasini yaüpiyodum ama bu hic aklima gelmemisdi
mücverin kabaklisini ve patateslisini yapiyorum seviyoruzda
mutlaka ilk firsatta enicem
ellerine sagklikcokacimcoook

mücverin her türlüsünü severim .. karnibaharda severim.. hic bu sekilde denememistim ..hemen deniycem

Karnabaharı çiğ bile tüketirim,tavada yumurtalı kızartırdım ama mücverini hiç denememiştim,teşekkürler.

bu mücveri iilk denediğimde çok çekinerek yapmıştım ama şimdi fanatiği olduk ailecek ..tarifini herkes aldı ..gelen misafir tadının hiç karnıbhara benzemediğini söylüyor..bencede öyle...teşekkürler ellerinize sağlık...

bu mücveri iilk denediğimde çok çekinerek yapmıştım ama şimdi fanatiği olduk ailecek ..tarifini herkes aldı ..gelen misafir tadının hiç karnıbhara benzemediğini söylüyor..bencede öyle...teşekkürler ellerinize sağlık...

rica ederimAfiyet olsun

karnibahar saglikli ama kizartmasini tavada cevirerek yapsak olmaz mi. kizartinca cok yag emiyor.

Back
X