Karnda ilik

benimde göğüslerim çok şiş canım karnımda eh işte çokda değil azıcık var bi şişlik merak etme canım gazdan falanda olabilir şişlik bitanem

selam kızlar bugün bebişim 4+3 oldu.karnım inanılmaz şiş.3-4 aylık gibi.sizdede var mı bu şikayet.bu arada bugün 14.günüm değerim 603.90:nazar:

canım hayırlı olsun hiç merak etme o şişlikler çok normal benimde ilk üç ay öyle büyük bir karnım vardıki tanıyanlar inanamıyordu bebeğin o kadar küçük karnımında o kadar büyük oluşuna beni yeni tanıyanlarada hep iki ay daha büyük söylüyordum.şimdi 4,5 aylık hamileyim ancak karnım normale döndü.inşallah sağlıklı mutlu bir hamilelik yaşarsın ve bebeğini kucağına alırsın.

çok güzel meleğin seninle ya şişlik hiç birşey değil allahım kucagında görmeyide nasip etsin darısı bizlere inşallah neolur hamileler biz tedavidekilere bol dua edin

selam kızlar bugün bebişim 4+3 oldu.karnım inanılmaz şiş.3-4 aylık gibi.sizdede var mı bu şikayet.bu arada bugün 14.günüm değerim 603.90:nazar:

Canım normal bi durum bu. tedaviden çıktın bunun da etkisi var galiba. ancak beraberinde aşırı ishal , kusma , ateş....gibi başka başka şikayetlerin olursa ( ki zannetmiyorum, çok çok düşük bir ihtimal) doktoruna başvur. ama şuan yapacağın çalsın davullar oynasın kızlar, keyfini çıkar tatlımhihoyyyt. inşallah bizlerinde bir gün karnımız içindeki bebişle beraber büyür. :Saruboceq:

normal canım bende ilk aylar öyle bi göbekle geziyordumkikaydirigubbakcemile3 millet hamileyim diyince 5 6 aylık sanıp karnımı elliyorlardı bebeşi seviyolardı halbuki bebeiş degil koca bi göbektikaydirigubbakcemile3sonra birden bire iniyo kaydirigubbakcemile3

Back
X