Karnıbahar kürü kullanan varmı

ahse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
41
0
86
İstanbul
ben yeni duydum idrar yolları enfeksiyonunu iyileştiriyomuş yapan varmı
bendede vardı bu ara yine başladı bide enfeksiyon hamilelige engelmi
.............

şikayetiniz neydi ve nasıl uyguladınız cevap verirseniz çok sevinirim...

ilk evlendiğim zamanlar hep idrar yolu enfeksiyonu oldum.çok ağrilarim oluyordu.çok ilaç kullandim ama geçmedi.netyten bulabilirsin ibrahim saraçoğlunun karnibahar kürü.tabi aradan çok uzun zaman geçtiği için pek hatirlayamiyorum ama nette var..geçmiş olsun.

Konu jinekoloji bölümüden Gebelik Öncesi ve Sonrası Alternatif Tıp bölümüne taşındı

ilk evlendiğim zamanlar hep idrar yolu enfeksiyonu oldum.çok ağrilarim oluyordu.çok ilaç kullandim ama geçmedi.netyten bulabilirsin ibrahim saraçoğlunun karnibahar kürü.tabi aradan çok uzun zaman geçtiği için pek hatirlayamiyorum ama nette var..geçmiş olsun.

bende yapmaya başladım 2. hafta ama hiç değişiklik olmadı :((( 21 günü tamamlıcam ama bi etkisi olacağını sanmıyorum malesef :(((

Ben bugün başladım, akşam karın ağrısı ile acayip beyaz peynir gibi bir akıntı geldi yürürken. Eşimle ilişkiye girdiğimde de o beyaz pütür pütür şey resmen dışarı çıktı. Söküyor galiba

Merhaba,
şuan nasılsınız acaba merak ettim saraçoğlu kürünü bende uyguladım ve bende geçti 2 hafta kullanıp bırakmasaydınız keşke onu tam tarif ettiği gibi uygulamak gerekiyor

Back
X