karnım çok aşşağıda

ilkem79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
46
1
96
Ankara
merhaba ben 29 haftalık hamileyim.ama komşularım hep karnın çok aşşağıya inmiş senin doğum yaklaşmış heralde diyolar.daha çok erken hiç bi hazırlığımda yok.gerçi benim karnım hiç yukarıya çıkmamıştı:uhm:.en baştan beri hep aşşağıdaydı.benim gibi olanlar varmı.

vucut meselesi canım o..
benimde göbeğim hep aşağıdaydı..
komşunun,teyzenin dediğine bakma sen..
maşallah onlar moral vereceklerine sinir bozarlar.
doktoruna gittiğinde rahim ağzı boyuna baktır doktoruna bu yeterli olacak..

aman skın kanma banada hep aynı şeyi dediler. ay ne kadra aşağıda taşıyosun drum dalga geçti söyleyince nedemek o ben daha duymadım öyle bişi diye. vücut yapısı. bak 39 bitti. hala bebek aşağıya inmemeiş. ama karnım burnumda değil. aşağıdayerimseniben

Kızlar aynı sorun bende de var. Sorun demek doğru mu ilmiyorum ama..! Benimde başlangıçtan beri karnım hep aşağıda, her gören doğurdu doğuracak diyor. Oysa benim karnım hiç yukarda olmadı ki hep aşağıdaydıi aşağı inmedi yani zaten ordaydı... Rahim ağzımda açılma falan yok. Yarın kontrolüm var.. Bu arada kız bebeği olanların karnı aşağıda olurmuş diye duydum. Benimki kız, sizlerin bebişleri de kız mı?

benimde aşağıda büyüyo sanırım göbekdeliğinin 1-2 parmak altında bende rahatladım şimdi

benimde kız..sakın kimsenin dediğine kulak vermeyin kızlar düzenli kontrollerinizi yaptırıyorsanız her gittiğinizde rahim ağzı boyuna baktırın bu yeterli:a.s.:

boşa tasalanmıyım o zaman sizlerdede aynı durum varmış.benimki erkek.rahim boyu uzunluğuna alttan muayene ile bakıyolar galiba.

şu koca karıları komşuları kovasım geliyo pek bilirler...canım rahim ağzında problem olsaydı çoktan belli olurdu.28 e gelmişin bu saatten sonra bişiy olmaz.4. ayda problem olurdu.benimde aşağıda 37 haftalığım..

rahim ağzu uzunluğunu karından ultrasonla gmrebişlirler... Alt mahellyi açmaya gerek yok bence...

benim oğlum da göbeğimin alt kısmında
ve dr herhengi bir sorun var demedi bana...
gerçi size göre benim ki daha küçük

canım benimde 30. haftada indi aşağıya ama şimdi 36. haftayı bitimek üzreyim ama doğacağım filan demiyor

Vucut yapisiyla alakali canim o benimde karnim cok yukarida mesela gogsumun hemen altinda top gibi kizimda sancim gelince dr gittik ebe senin dogumun geldigine eminmisin karnin hic dusmemis dedi :)

Merhaba benımde kızım aşağhda hıç yukarı çıkmadı dr.um sen kasıkta taşıyosun dedi bu yüzden asaiya çok baskı yapiyo kuzum :)

Back
X