Kızlar 21 haftalık hamileyim günlül düzenli lierac krem ve serum kullanıyorum ama karnım henüz aman aman çıkmamasna rağmen çok kaşınıyor çok mu çatlayacağım demek oluyor bu
Çatlak biraz cilt tipiyle ilgili. Ben de öyle aşırı kilo almadım ama feci çatladım, krem de kullanıyordum aşırı düzenli olmasa da. Küçüklükten kalma da çatlaklarım vardı zaten, sorun etmiyorum ben çatlaklarımı da seviyorum
Yine de siz bi doktorunuzla görüşün, kaşıntı çatlak belirtisi olmayabilir. Gebelik kolestazı da kaşıntı yapıyor. Doktorun görmesinde fayda var
Lierac ve mustela krem kullandım. Mustela kullandığım dönem hiç kaşıntım olmadı. ne zaman ki lierac kullanmaya başladım kaşıntıdan uyuyamaz oldum ve karnım soyulmaya başladı. Neyse ki hiç çatlağım olmadı. Kaşımamaya özen gösterin, kaşındıkça bebe yağıyla masaj yapın karnınıza. Duşta kese yapmak da rahatlatıyodu beni.
Çatlak biraz cilt tipiyle ilgili. Ben de öyle aşırı kilo almadım ama feci çatladım, krem de kullanıyordum aşırı düzenli olmasa da. Küçüklükten kalma da çatlaklarım vardı zaten, sorun etmiyorum ben çatlaklarımı da seviyorum
Yine de siz bi doktorunuzla görüşün, kaşıntı çatlak belirtisi olmayabilir. Gebelik kolestazı da kaşıntı yapıyor. Doktorun görmesinde fayda var