Karnım çok kaşınıyor :(

kemanella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
550
439
103
32
Kızlar 21 haftalık hamileyim günlül düzenli lierac krem ve serum kullanıyorum ama karnım henüz aman aman çıkmamasna rağmen çok kaşınıyor çok mu çatlayacağım demek oluyor bu

Canım karaciğer sorunu çıkmış olabilir ihmal etme gebelikte karın çıkmadan kaşıntı riskli olabilir doktoruna tahlil istet

Katı kakao öneririm, aktarlardan sabun gibi alıp elinizde eritip kullanıyorsunuz.
İlk hamileliğimde 30, 2.sinde 28 kilo aldım.
Tek çatlağım yok.

Çatlak biraz cilt tipiyle ilgili. Ben de öyle aşırı kilo almadım ama feci çatladım, krem de kullanıyordum aşırı düzenli olmasa da. Küçüklükten kalma da çatlaklarım vardı zaten, sorun etmiyorum ben çatlaklarımı da seviyorum

Yine de siz bi doktorunuzla görüşün, kaşıntı çatlak belirtisi olmayabilir. Gebelik kolestazı da kaşıntı yapıyor. Doktorun görmesinde fayda var

Lierac ve mustela krem kullandım. Mustela kullandığım dönem hiç kaşıntım olmadı. ne zaman ki lierac kullanmaya başladım kaşıntıdan uyuyamaz oldum ve karnım soyulmaya başladı. Neyse ki hiç çatlağım olmadı. Kaşımamaya özen gösterin, kaşındıkça bebe yağıyla masaj yapın karnınıza. Duşta kese yapmak da rahatlatıyodu beni.

Gebelik kolestazında karından ziyade avuç içi, ayak tabanı, bacaklar gibi yerler kaşınıyormuş.Doktorum öyle söylemişti.

Kardesimdede kaşıntı oldu karacigere baglida olabiliyormuş .iğne vs yaptı tekrarlaması.bi gösterin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…