Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 21 haftalık hamileyim günlül düzenli lierac krem ve serum kullanıyorum ama karnım henüz aman aman çıkmamasna rağmen çok kaşınıyor çok mu çatlayacağım demek oluyor bu
Kızlar 21 haftalık hamileyim günlül düzenli lierac krem ve serum kullanıyorum ama karnım henüz aman aman çıkmamasna rağmen çok kaşınıyor çok mu çatlayacağım demek oluyor bu
Benimde kasinmisti cok degil ama suan sukur hic catlagim yok. Bu olay birazds genetige bakiyor. Sakin kasimayin. Ben yag suruyorum iyi geliyor gibi. Benim gogsumde var ince beyaz cizgiler. Hafifledi ve illerlemedi. Ben yag oneririm. Temiz icerikli ama