karnım çok küçük!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi meleğimsin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

meleğimsin

Ziyaretçi
arkadaşlar 4 aylık hamileyim ama karnım çok küçük çok tedirginim acaba bebeğim gelişmiyor mu ya bakıyorum 3 aylık hamilelerin bile benden büyük ancak yemek yiyince çok az çıkıyor normal mi acaba yoksa bende mi bir sorun var.dr.a 9 gün sonra gidicem ama çok endişeleniyorum.ya ben mi abartıyorum bilmiyorum.mirmirmirmir

canım bende 9 ayıma girdim ama karnım hala küçük 6 aylık gibi duruyor hiç üzülme iç karnım genişmiş kızımın herşeyı normal çok şükür kafanı takıp bebeğe ve kendine stres yapma dilerim tüm anne adayları bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız bebeğine ve sana sağlıklı rahat bir doğum dilerim:ecrin_bebek:

canim 15. haftada belli degilse bence normal.. bendede belli olmuyordu.. hatta hayiflaniyordum bu hamislik elbiselerimi bosuna aldim giyemicem diye.. 18-19. haftada kendini göstermeye basladi..
hele simdi ben burdayim diyor gören herkese..
hem herkesin bünyesi farklidir.. belki ic karnin genistir.. bebegin icerde rahattir .. rahat ol gösterir daha o kendisini
a.s.

sağolun arkadaşlar ama işte insan takılıyor bide ilk hamilelik olunca çok tedirgin oluyor insan.annemde heralde iç karnın geniş senin diyor ama ben yinede tedirgin oluyorum.

canim bence bosuna üzülüyorsun herkes bir degil ki..senin karnin neden baska hamilelerinki gibi olsun....bedenden bedene farklilik gosterir hamilelik...tabi yapina gore de...4.aydan sonra bak nasil cikacak karnin,o zaman bosuna evham yapmisim diyeceksin...

tatlım sakın telaş etme bende senin gibiydim çok üzülüyodum içim içimi yiyodu ama 6 aylıktan sonraaaaa artık herşey belirgin artık minibüslerde yer bile veriyolardı bana

benım küzenımınde karnı 4 buçuk aylıkken çok küçüktü hiç hamile demessin görsen öyleydi şimdi 6 buçuk aylık oldu gayet belli baya çıkmış karnı. iç karın büyük oluyomuş takma kafana allah saglıkla hayırlısıyla bebişini kucagına almayı nasip etsin canım

ya arkadaslar iyi hoş demişsiniz ama benim karnımda büyük baya ya 4. ayıma girdim 13. haftamdayım ama bi arkadas 6 aylık karnı benimkinden küçük birde benim karnım hamile karnı gibi değilde kilo almışım gibi öyle havada değil yusyuvarlak yani alt bölgeme doğru yayvan böyle bi sorun yoktur dimi?

slm canım bence sorun etme zaten son aylarda ayakkabısını giymek için başkalarının yardımını isteyen hamileler var oda ne kadar zor düşünsene bende onlardan olacağım galiba çok kilo alıyorum çünküsenağlama sen kaç kiloyla hamile kaldın şuan kaç kilosun bende 4.5 aylık hamileyim 51 kiloyla hamile kaldım şuan 60 kiloyum

ay ben daha 4 aylık hamileyim ve egilince karnım acıyo eşim giydiriyo ayakkabımı ay son aylarda artık terlikle çıkarım dışarı:)

merhaba meleğimsin,
hiç endişelenme ben 3-4 aylıkken sabah karnım kayboluo yemek yiyince karnım cıkıyodu.
Şimdi 7 aylık oldum bayağa kendini gösteren bir göbek oluştu bana da iç karnın fazla geniş değil bayağa büyük karnın var diyorlar.
Herkezde farklı olur merak etme hiç takılcak bişey yok sen sadece bebeğin boyunu ve kilosunu takip et.

kız ne güzel işte saglıklı olsunda k arnın çıkmayı versin napcan benim şimdiden çıktı n eden çok yemek yemekten bebekten deil çok yemek yemekten ve gazdanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…