- Konu Sahibi minikkuzum
- #1
merhaba kızlar.32 haftalık ikizlere hamileyim.birkac haftadır karnım cok sertlesiyor.bazen yürümekte bile zorlanıyorum.sürekli tas gibi sizde de oluyor mu.niye oluyor bi fikriniz var mı:1shok:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagolun canlarim evet hastaligim hala devam ediyo.Doktor geldi eve ilac yazdi onlari iciyorum bu aksamdan sonra daha iyiceyim sanirim ilaclar ise yaramaya basladi.Bebegimin neden bu kadar kasildigini bilmiyorum ama bagirsak krampi degil yani ikisi cok farkli karnim o kadar sertlesiyorkki kizim toparlaniyor bir yerde sanki derimi yirticak.Bebek benim hastaligimdan boyle yapabilirmis sanirim.Yarina daha iyi olurum sanirim bu kasilmalar hala devam ederse doktorumu aricam artik.
cok sıkıcı ve yorucu bisey bu sürekli sert.evden cıkamıyorum markette gezmek bile o kadar zor oldu ki.doktor da pek önemsemedi.ikiz olduğu için aslında biraz da telasım.sağolun kızlar.allah hepnpzpn yardımcısı olsun