- Konu Sahibi minikkuzum
-
amin teşekkür ederim.ilk doğumumda 20 kilo aldım 18.5 unu verdim,ikinci doğumumda 10 kilo aldım.15 günde 8 kilosunu verdim şimdi 2 kilo daha var.kiloyu problem etmiyorum da sarkma nedir yaaa ne kötü birşey...ameliyat olmaya çok korkuyorum ama bi olsam çok mutlu olacam biliyorum.sen kararlı mısın gerdirmekte.gerdirenler çok memnun hepsini okudum aaah ah
hiç iyi hissetmiyorum kendimi...ikinci doğumumu yaptım 15 gün önce.ilk doğumum ikizdi.karnım yumuşamıştı zaten.şimdi daha sarkmış görünüyor.moralim çooooook bozuk..kendimi eksik hissediyorum.bir kanadım kırılmış düzelmeyecek gibi.eşimin önünde hep gizli saklı giyinecem sanırım..ameliyat olmaya da korkuyorum.sizlerin olduysa ne hissediyorsunuz ve sporla toplyabilen var mı kızlar..eşim yanağımdan öpse mutsuz oluyorum karnımı düşündükçe..
Bu konuyu okur okumaz cevaplama ıstegı duydum...benım de 2,5 aylık bır kızım var,sezeryanla dogum yaptım ve ıkıncı dogumum.ILk zamanlar ben de cok kotu hıssetmıstım cunku gobegım ınanılmaz derecede sarkmıstı,gulerken zıplıyordu resmen,barız kotu bı gorunumdu ama su an bı haylı toparlamıs durumda...o sekılde kalmıyor ınanın,zamanla toparlanacaktır dıyorum,şimdiden karar vermeyın bence, zamanla duzelme olmazsa operasyon dusunun derım.
ben doğum catlaklarıma yöntem ararken lr ile tanıştım. lr ürünleri iyi geliyor. .... ulaşabilirsin...Yirmi gün önce doğum yaptım ilk bebeğim sadece altı kilo aldım benim şikayetim sadece göbeğimde olan çatlak izleri onları nasıl yok edicem ya
Canım aynı şeyleri yaşamışiz benim de zayıf olmama rağmen iki doğumla karnım sarkti her türlü krem jel masaj aleti plates her şeyi denedim ama karın kaslarını sikilastirsam da üstteki o sarkmis deri katmanina spor bir şey yapmıyor 5 ay önce mini karın germe oldum şu an göbeğim yok sarkma da ama tam tahta gibi dümdüz olmadı tam karın germe olsam tahta gibi dumduz olurdu yine de iyi gerçi açısına gelince iki gün ağrıdı hareket ederken sonrası bişey yok ama tam olsa 4-5 gün ağrı ve 20 gün epey gerginlik oluyormuş karar verecek olan sensinhiç iyi hissetmiyorum kendimi...ikinci doğumumu yaptım 15 gün önce.ilk doğumum ikizdi.karnım yumuşamıştı zaten.şimdi daha sarkmış görünüyor.moralim çooooook bozuk..kendimi eksik hissediyorum.bir kanadım kırılmış düzelmeyecek gibi.eşimin önünde hep gizli saklı giyinecem sanırım..ameliyat olmaya da korkuyorum.sizlerin olduysa ne hissediyorsunuz ve sporla toplyabilen var mı kızlar..eşim yanağımdan öpse mutsuz oluyorum karnımı düşündükçe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?