karnım iyice sarktı

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
hiç iyi hissetmiyorum kendimi...ikinci doğumumu yaptım 15 gün önce.ilk doğumum ikizdi.karnım yumuşamıştı zaten.şimdi daha sarkmış görünüyor.moralim çooooook bozuk..kendimi eksik hissediyorum.bir kanadım kırılmış düzelmeyecek gibi.eşimin önünde hep gizli saklı giyinecem sanırım..ameliyat olmaya da korkuyorum.sizlerin olduysa ne hissediyorsunuz ve sporla toplyabilen var mı kızlar..eşim yanağımdan öpse mutsuz oluyorum karnımı düşündükçe..

öncelikle bebgin hayırlı ugurlu olsun ailenize kac kilo almıstın gebeilkte bende aynı dertten müzdaribim ikinciye doğurdum ve karnım iyice sarktı sanmıyorumki sporla gitsin ben emzirme dönemi bitince gerdirme islemi yaptırmayı düsünüyorum bakalım o zamanada kadarda böle gezecem baska care yok sanırım insan kendine olan güvenini yitiriyor doğum sonrası bu bir gercek

öncelikle bebgin hayırlı ugurlu olsun ailenize kac kilo almıstın gebeilkte bende aynı dertten müzdaribim ikinciye doğurdum ve karnım iyice sarktı sanmıyorumki sporla gitsin ben emzirme dönemi bitince gerdirme islemi yaptırmayı düsünüyorum bakalım o zamanada kadarda böle gezecem baska care yok sanırım insan kendine olan güvenini yitiriyor doğum sonrası bu bir gercek

amin teşekkür ederim.ilk doğumumda 20 kilo aldım 18.5 unu verdim,ikinci doğumumda 10 kilo aldım.15 günde 8 kilosunu verdim şimdi 2 kilo daha var.kiloyu problem etmiyorum da sarkma nedir yaaa ne kötü birşey...ameliyat olmaya çok korkuyorum ama bi olsam çok mutlu olacam biliyorum.sen kararlı mısın gerdirmekte.gerdirenler çok memnun hepsini okudum aaah ah

simdilik kararlıyım canım bunun için özel bir klinikle görüstüm ama bana emzirdiğim için suan olmaz dedi ama sunu sölüyim karnımı kestirip gerdirme olayı değil canım dediğim benim hafta hafta seanslarla karnımdan yağ cektirmeyi düsünüyorum yani görüstügüm diyetisyen ve estetik uzmanı öle dedi ama senin doğum kilon cok az kalmıs bence toplar senin vucut sabırlı ol 5 aya dümdüz olursun bence ama öle değil gebeliğimde 28 kilo aldım ve doğumda 6 kilosu gitti suan 19 kilo kaldı bana simdi ben rejım bile yapsam sarkmaya mahkum benim vucut.

sen yağ aldıracaksın anladım.ama sarkma olmaz mıymış öyle.benimki yağ aldırmayla olmaz sanırım.çünkü dikişimin üzerine düşen bir sarkıklık var.iğrenç görünüyor.gıcık oluyorum.her vc ye gidişimde aynadan bakıyorum ne kadar kötü...eşime gösteremem bile..kimseye gösteremem çok üzgünüm.

canım benimde sarkık duruyo ... 40'ımı atlatayım spor yapıcam inşallah göbüşü eriticem
bide toplaması için korse kullanıcam...

bu arada çizergeni değiştirmişsin... banada linkini atabilirmisin

doğum yapalı çok olmamış öncelikle rabbim evlatlarınızı size bağışlasın.
brnim kızım bir yaşında şuan kilom 48 ama göbeğimin sıklaşması gerek bende kafamı takıyorum sıklaştırıcı kremler kullanmak istiyorum ama sezeryanla oldum dikiş yerlerime zararı olur diye korkuyorum.internetten diyetisyene sordum mutlaka sıvı tüketimini arttırıp özel egzersizler yapılması gerekiyomuş.çaresini bulursanız banada söyleyın yahhuu

Bu konuyu okur okumaz cevaplama ıstegı duydum...benım de 2,5 aylık bır kızım var,sezeryanla dogum yaptım ve ıkıncı dogumum.ILk zamanlar ben de cok kotu hıssetmıstım cunku gobegım ınanılmaz derecede sarkmıstı,gulerken zıplıyordu resmen,barız kotu bı gorunumdu ama su an bı haylı toparlamıs durumda...o sekılde kalmıyor ınanın,zamanla toparlanacaktır dıyorum,şimdiden karar vermeyın bence, zamanla duzelme olmazsa operasyon dusunun derım.

ilginç olan bu ikinci doğumum ve ilkinde ilk zman nasıldı hatırlamıyorum acaba bundan iyi miydi aynı mıydı diyorum kendime bulamıyorum cevabı..yandan bakınca resmen dikişin üstüne kadar inmiş.inşallah biraz bari toparlanır

selam kızlarr benim 2 yaşında bir oğlum var şimdi yine hamileyim
bende şimdiden bunu düşünüyorum
ilk doğumdan sonra mekik kavitasyon vs gibi işlemler felan bayağı toparlamıştım
ama şimdi ikinci doğumdan sonra sanki çok kötü bir sarkma olacakmış gibi hissediyorum
ben kesinlikle ameliyat germe felan istemiyorum çok korkuyorum aslında
eşimle konuuyorum bu konuyu psikolojimin bozulduğunu anlıyor oda
bana şöyle diyor eşim
bilmiyorum acaba kendisi içinmi yoksa gerçekten benim rahatlamam içinmi söylüyor
bu doğumunu da yap istiyorsan komple bir işlem yaptır karnını gerdir,istersen göğüslerini yaptır vs diyor
bunu ne için istiyorsun diyorum benim için her halinle aynısın ama senin moralin düzelsin diye istiyorum diyor
offff ben operasyon felan istemiyorumkii

Kızlar konu taa 2011de ama çok merak ettim ne yaptınız geçti mi o sarkma

Yirmi gün önce doğum yaptım ilk bebeğim sadece altı kilo aldım benim şikayetim sadece göbeğimde olan çatlak izleri onları nasıl yok edicem ya

Yirmi gün önce doğum yaptım ilk bebeğim sadece altı kilo aldım benim şikayetim sadece göbeğimde olan çatlak izleri onları nasıl yok edicem ya
ben doğum catlaklarıma yöntem ararken lr ile tanıştım. lr ürünleri iyi geliyor. .... ulaşabilirsin...

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım aynı şeyleri yaşamışiz benim de zayıf olmama rağmen iki doğumla karnım sarkti her türlü krem jel masaj aleti plates her şeyi denedim ama karın kaslarını sikilastirsam da üstteki o sarkmis deri katmanina spor bir şey yapmıyor 5 ay önce mini karın germe oldum şu an göbeğim yok sarkma da ama tam tahta gibi dümdüz olmadı tam karın germe olsam tahta gibi dumduz olurdu yine de iyi gerçi açısına gelince iki gün ağrıdı hareket ederken sonrası bişey yok ama tam olsa 4-5 gün ağrı ve 20 gün epey gerginlik oluyormuş karar verecek olan sensin

benimde sarkmisti ama zamanla duzeldi.

Ben baya zayiftim. Dogum yapinca hic fazla kilom kalmamisti ama karnim sarkmisti ama zamanla topladi kendini. Spor yaparsanda duzelir uzme kendini. Karin derisi cok fazla gerilip sonra bebek dogunca ici bosaliyor ondan oyle sarkma oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…