Karnım iyice yok oldu

Deysimmsen

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2023
296
197
23
45
10+4günlük gebeyim 2 hafta önce karnım şiş haldeydi şuan anda göbeğim iyice yok oldu niye böyle oldu anlamadim daha çok büyümesi gerekirken.hic karnım yok gibi cevaplarmisiniz

10+4günlük gebeyim 2 hafta önce karnım şiş haldeydi şuan anda göbeğim iyice yok oldu niye böyle oldu anlamadim daha çok büyümesi gerekirken.hic karnım yok gibi cevaplarmisiniz
Hamile karnı 4-5 aydan sonra anlaşılmaya başlar zaten. Filmlerdeki gibi zank diye çıkmaz ki :D şu an daha olmaması normal. Yemeği abartanlar kiloyu çok erken alıyor sadece

10 haftalıkken karın büyümez. 🫠

Şişkinlik gazdan kaynaklanıyor ve daha göbeğinizin çıkması erken bn 2 tane çocuğum var ilkinde 9 aylık hamile olmama rağmen herkes sen ne zaman dogum yaptın derdi çok az karnım vardı oda gebelik değilde hafif kilo almış gibiydim ama 2. De sonrada doggru hherkes ikiz mi diye soruyordu 😂 şuan 3. De beklemedeym göreceğiz 😂😂

Canım iki hafta önceki karnın ödem ve gazdı😂 zaten şu an karın çıkmaz ki. Şöyle 4.aydan itibaren büyümeye başlıyor ve 6.ayda belli oluyor. En azından bende öyle olmuştu.

Gazınız varmış, geçmiş. Ben o haftalarda kilo bile vermiştim. Sonra çoook çıkacak o göbek, hareketiniz bile kısıtlanacak merak etmeyin :)

Yediğinle içtiğinle alakalı bir durum. Gebeliğimin ilk aylarında bana da öyle geldiği çok olurdu.

Back
X