karnım niye aşağıda:(

Tane5501

Bal böceklerim❤️
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
354
31
323
kızlar ben altı buçuk aylık olmama rağmen hala karnım göbek deliğimin altında sizce niye böyle bu bir sorun mu birde herkes aşağıda dedikçe tedirgin oldum

bebegin dogum kanalına girmiş olabilirmi ? Birde doktorun ultrasonlar baksın bazn bebişler aşşagıda oldugu zaman daha rahat ederlermiş belki öyle birşeydir seninkide

bebegin dogum kanalına girmiş olabilirmi ? Birde doktorun ultrasonlar baksın bazn bebişler aşşagıda oldugu zaman daha rahat ederlermiş belki öyle birşeydir seninkide

Olabilirmi ki öyle birsey canım korktum ya her an doğacakmis gibi zaten

Olabilirmi ki öyle birsey canım korktum ya her an doğacakmis gibi zaten

Yok canım korkma dogum kanalına girmiş derken yani o anlamda demedim .Yanlış yazmışım benim bebegimde aşşagıda ve heran çıkacakmış gibi geliyor bana ama doktorumuz bazı bebeklerin kanala girecekmiş gibi pozisyon alarak daha rahat ettigini söyledi.Korkma sende allahın izniyle gününü tamamlar inş.

Yok canım korkma dogum kanalına girmiş derken yani o anlamda demedim .Yanlış yazmışım benim bebegimde aşşagıda ve heran çıkacakmış gibi geliyor bana ama doktorumuz bazı bebeklerin kanala girecekmiş gibi pozisyon alarak daha rahat ettigini söyledi.Korkma sende allahın izniyle gününü tamamlar inş.

Ay iyi bari canım umarım bizimde oyledir teşekkür ederim:)

Back
X