karnım pıt pıt:)

pinkaya87

varlığın öyle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
1.423
5
116
Mardin
kızlar bugün fark ettim karrnımda pıt pıt bir hareket var sşizce bebişin kalp atışı mı ?opuyorumnanaktan

karnım neden pıt pıt atıyor:(

canım benimde karnım atıyordu dr. sordum bebeğin kalp atışımıdır diye oradan bir damar geçiyormuş ve zayıf kadınlar bunu hissediyormus bana yapılan acıklama buydu bebeğin büyüdügünde onun hareketi olmadıgını zatenn anlayacaksın :) sabırlı ol allah yavrunu hissetmeyi de nasip edecek insallah

evet bende de daha erken donemde o tarz pit pit bi seyler olmustu ama bebek hareketi olmadigindan emindim,simdi yeni yeni hissediyorum gercek hareketlerini bebisimin.:dance:

aslında ilk zamanlarda değil de sonradan hissettim ben de bebek sabit olarak aynı yere vuruyormuş gibi bi sesti hala da oluyo.

bana da aynısı oluyodu sanki karnım kalp gibi pıt pıt sürekli atıyodu acaba bebek mi diyodum ama değil çünkü bebek öyle atmıyo 3 yada 4 hafta sonra bebek hareketlensin anlarsın o atış bence başka bişey.şimdi bende durdu o atmalar.

bende 13 haftalığım damar atar gibi çook küçük bi kıpırtı hissediyorum
bu ikinci gebeliğim olduğu için tecrübeliyim diğerinde 4 aylıkken hissetmiştim
doktora sordum bu kadar erken hissedemezsin o daha 7 cm dedi rahimde bir damar seğirebilir dedi
ama ben eminim bu ne gaz nede damara benzemiyor

kandırmak değil bu bence tıbbın imkansız dediği şeyler oluyor
ben çok net hissediyorum
gaz böyle mi olur damar seğirmesi böylemi olur

aslında dediğin gibi sabredip görücez inşallah hayırlısıyla ama hissedincede heyecanlanıyorm

Back
X