S skskdn Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2023 28 0 6 25 31 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi skskdn #1 merhabaa bi iliski yasamıstım yazmıştım defalarca görmüssünüzdür simdi olay kapandı gibi regl falan oldum belirtim yok ama karnım sisiyor ve ben hayatta karnımdan kilo almam hep bacaklarımdan ve kalcamdan alırım sebebi ne olabilir
merhabaa bi iliski yasamıstım yazmıştım defalarca görmüssünüzdür simdi olay kapandı gibi regl falan oldum belirtim yok ama karnım sisiyor ve ben hayatta karnımdan kilo almam hep bacaklarımdan ve kalcamdan alırım sebebi ne olabilir
O Orangegreysky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2022 25.018 En iyi cevaplar 3 80.712 528 31 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi skskdn #2 Eski sorularınızı bilmiyorum, ödemdir?
S skskdn Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2023 28 0 6 25 31 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi skskdn #3 Orangegreysky .!.: Eski sorularınızı bilmiyorum, ödemdir? Genişletmek için tıkla... hala bi risk olabilir mi belirtimde yok gerci ama korkuyorum ya hap falan icmistim 1.5 ay önce falan
Orangegreysky .!.: Eski sorularınızı bilmiyorum, ödemdir? Genişletmek için tıkla... hala bi risk olabilir mi belirtimde yok gerci ama korkuyorum ya hap falan icmistim 1.5 ay önce falan