karnim tas gibi sert yuruyemez hale geldim:(

Benim de gunde en az 15 kere kasilmalarim oluyo. Nstye baglandim sancim cikmadi. Endol denen bi fitil verdi doktor. Progesteron un ignesini verdi her hafta 1 kere kullanmam icin. Kasilmalarim olunca yuruyemiyorum bile. Bebek transversal yani yan yatiyormus. Bu da rahimi cok geriyormus. Ondan olabilecegini söylediler. Magnezyum iciyorum hergun o biraz rahatlatti

Bi ara bende karnında çok sertlik hissettim ne nefes aldırıyor ne yürüyor. Yemek porsiyonlarımı azalttım malum mevsim yaza döndüğü içinde daha meyve ağırlıklı beslenmeye başladım. Bebek büyüdükçe tabi sertlik oluyo yine yavaş yavaş seviyorum karnımı okşuyorum bebekte rahatlıyo bende.

Bi ara bende karnında çok sertlik hissettim ne nefes aldırıyor ne yürüyor. Yemek porsiyonlarımı azalttım malum mevsim yaza döndüğü içinde daha meyve ağırlıklı beslenmeye başladım. Bebek büyüdükçe tabi sertlik oluyo yine yavaş yavaş seviyorum karnımı okşuyorum bebekte rahatlıyo bende.
karnım devamlı acıkıyor canım ya ben kilolu değilim ama sürekli yiyen bi insanım zaten şimdi hamilelikten dolayı karnım hep aç sesler çıkıyor meyve falan kesmiyor e haliyle kabız da oluyorum devamlı ne yapacağımı bende bilmiyorum.

Back
X