• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karnim tok beynim obez

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
Biktim.kizlar bu istahtan ben yaa...bu nasil mide nasil.kabul.ediyor onca seyi ya..mesela.aksam.yemegini cok.kacirsam.bile saat aksam.10.dan sonra delleniyorum tv karsisinda hele hunharca yiyorum ya ama.karnim.tok olsa bile o mide onu aliyor..tv karsisinda cekirdek yer yeter mesela bazilarina ama.ben oncesinde yada sonrasin da mutlaka makarna sarma yogurlu salata limonlu salata kısir tarzi bizey yapip.muylaka yemeliyim eger yemessem.buyuk bir.mutsuzluk ya bi gic var beni mutfaha goturuyor. Gecen aksam saat gece 1 e geliyodu vokmguzrl bi film vardi kisir dustu aklika allahim kivraniyom.mutfaga gitmeyim diye nihayetinde 2btabak dolusu kisiri yedim gecenin korunde..psikologada danistim ilac verdi mide.bulantisi yapicak dedi ilk zamanlar yapti ama simdi yine devam..allahtan diyet yapmanin bilincindeyim de ole rasiz edici bir kilom yok 3 kilo fazlam var ...son zamanda bu beyin aclihi yuzunden 3 kilocugu resmen veremiyorum..suan diyetteyim su saate kadar guzel gecti cok sukur ama.ben ne hissediyorum bu aksam.hayat durdu sanki ole mutsuzluk gerginlik saf saf orgu ordum spor yaptim ama tarif edilmez bir.mutsuzlukla..iste bu mutsuzluk yuzunden 3.gunde diyeti birakiyorum hep..insalaah bu hafta basarisiz olmamm..kizlar bu konu hakkinda ne biliyorsaniz bana yazin lutfen psikoloh da care bulamadi irade sifir gunduz on numara hersey aksam 9 dan sora resmej beni biri alip mutfaga goturuyor..baska seylerle ugrasiyorum yapmim bise yemim diye yok kesinlikle yok cok caresiz hissediyorum.kenddimi obez olucam bu gidisle..buarada boy 167 kilo 66 bugunlerde:KK43:

Ne kadar yersen miden o kadar yiyecek alır.normalde porsiyonlara ayırın yemekleri.o bittikten sonra sofradan kalkin.ilk baş aç hissetseniz de sonradan midenin doldugunu görürsünüz.sofrada kaldikca doldugunu hissetmiyor insan.ben çok çeşit yerim.yemeğin üstüne meyve çikolata pasta vs.ama her birinden az az tika basa doyurmayacak şekilde.ya da abur cubur yoksa sadece yemekse biraz daha fazla yerim.ay kısaca herşeye belli bir yer ayırıyorum midemde:KK45:

Ben de yemek yedikçe mutlu olanlardanım. Hatta beni yemek yerken izleyen arkadaşlarım sana bakarken karnımız acıkıyor derler.
Bu konuda akıl veremicem çünkü sayenizde feci şekilde kısır istedi canım gece gece :( :( :(

Ben de çok severim yemek yemeyi de kendimi bildiğim bileli sevdiğim için iştahım beni şaşırtmaz. Siz buaralar ardarda iştah konuları açtığınız için iştahınızın birden arttığını varsayıyorum. Suyu da çok içiyormuşsunuz. Şekerinizi ölçtürün mutlaka.

Ay bu bildiğiniz ben. 2 big mac menü,üstüne 2 porsiyon katmer gömen hayvanın tekiyim cidden :halay:

demir eksikliği var bende. deliler gibi yerim. Psikolog değil en basitinden bi aile hekimizine gidin değerlere baksın sonra sizi yönlendirsin.

bu arada ben bu aralar azalttım. yemek bişeyine kaydoldum günlük 3 öğün yemek ve ara öğünler geliyor onun dışında yemiyorum. siz dışardan alamasanız bile önceki günden belirleyin mesela. başta çok zor oluyor ama alışırsınız.

Ya ben bu yemek yememe işini yasliligimi düşünerek çözdüm.
Ailem klasik anadolu ailesi. Pilavın yaninda bile ekmek yenirdi. Ama simdi hadi yaslar 20lerde, kanimiz hizli akıyor, kilo yapmıyoruz da bu yemek yeme aliskanligi tam bir 'aliskanlik'. Ileride yaslaninca da boyle devam edecek ve o zaman gelsin kilolar, gelsin kalp hastaliklari, gelsin seker, tansiyon.
Yaklasik 1 sene kadar once bu duruma bir dur dedim. Esim de benim kafadan olunca sağlıklı beslenme duzeni olusturmaya cabaliyoruz. Spor yapıyoruz. Instagramdan fit ve spor yapan insanlari takip ederek motive oluyorum.
Diyecegim o ki, ilerisini dusunmek bende ise yaradi. Belki sizde de yarar. Annelerimiz gibi olmamak icin simdiden bir duzen oluşturmalıyız.
Bir de biraz disinizi sıkıp birkac hafta dayansaniz, sonra caniniz da istemeyecek.
Internette challengelar var, onlara katilin. Forumlarda sizin gibi olanlar var, onlardan destek alin. Sekersiz 21 gun diye bir challenge var mesela, ben de ona katilacagim.
Saglik cok cok onemli. :KK1:

Mideni bulandır. Makarnayı minik kurtcuk gibi canlandir gözünde mesela. Yada normal yemegin içinden kıl çıktığını boğazına takıldığını bi türlü çıkaramadigini düşün. Kendimde bu taktikler ise yariyor

Bende yiyemiyorum ya beynim yemek istiyo midem kabul etmiyo bu daha da kötü akşam yemeği yiyememek nedir ya meyve yiyip yatiyorum aylardır.
Yiyince de karnıma ağrılar giriyor ishal oluyorum bende bi bozuklukmu var acaba

Ya ben bu yemek yememe işini yasliligimi düşünerek çözdüm.
Ailem klasik anadolu ailesi. Pilavın yaninda bile ekmek yenirdi. Ama simdi hadi yaslar 20lerde, kanimiz hizli akıyor, kilo yapmıyoruz da bu yemek yeme aliskanligi tam bir 'aliskanlik'. Ileride yaslaninca da boyle devam edecek ve o zaman gelsin kilolar, gelsin kalp hastaliklari, gelsin seker, tansiyon.
Yaklasik 1 sene kadar once bu duruma bir dur dedim. Esim de benim kafadan olunca sağlıklı beslenme duzeni olusturmaya cabaliyoruz. Spor yapıyoruz. Instagramdan fit ve spor yapan insanlari takip ederek motive oluyorum.
Diyecegim o ki, ilerisini dusunmek bende ise yaradi. Belki sizde de yarar. Annelerimiz gibi olmamak icin simdiden bir duzen oluşturmalıyız.
Bir de biraz disinizi sıkıp birkac hafta dayansaniz, sonra caniniz da istemeyecek.
Internette challengelar var, onlara katilin. Forumlarda sizin gibi olanlar var, onlardan destek alin. Sekersiz 21 gun diye bir challenge var mesela, ben de ona katilacagim.
Saglik cok cok onemli. :KK1:
Csnim o dedigin ne instagradam falan mi bende katilmak isterim her neyse ve ne ise yariyor hic duymadim bole bise

Bende yiyemiyorum ya beynim yemek istiyo midem kabul etmiyo bu daha da kötü akşam yemeği yiyememek nedir ya meyve yiyip yatiyorum aylardır.
Yiyince de karnıma ağrılar giriyor ishal oluyorum bende bi bozuklukmu var acaba
Bu da normal dehil gibi sanki kac kilosojnuz cok merak ettim ya boyunuz birde

Ay bu bildiğiniz ben. 2 big mac menü,üstüne 2 porsiyon katmer gömen hayvanın tekiyim cidden :halay:

demir eksikliği var bende. deliler gibi yerim. Psikolog değil en basitinden bi aile hekimizine gidin değerlere baksın sonra sizi yönlendirsin.

bu arada ben bu aralar azalttım. yemek bişeyine kaydoldum günlük 3 öğün yemek ve ara öğünler geliyor onun dışında yemiyorum. siz dışardan alamasanız bile önceki günden belirleyin mesela. başta çok zor oluyor ama alışırsınız.
Ay demir eksikligi falan yedirirmi ...ama.soyle biseu benim.midem kazinmaz hani tok oldugum.halde kaziniyo desem tamam sorun vardir ama ben tok oldugum halde zevkten yemek istiyorum zevk aldogim icin

Ben de çok severim yemek yemeyi de kendimi bildiğim bileli sevdiğim için iştahım beni şaşırtmaz. Siz buaralar ardarda iştah konuları açtığınız için iştahınızın birden arttığını varsayıyorum. Suyu da çok içiyormuşsunuz. Şekerinizi ölçtürün mutlaka.
Evet evet hep bogazla ilgili su bile cok iciyorum hep icim biseler istiyo

Back
X