- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
- #21
Erken uyuyamiyorum gece kusuyum bu da beni buladar zorluyk keske 11 de uyusamuyusan*
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken uyuyamiyorum gece kusuyum bu da beni buladar zorluyk keske 11 de uyusamuyusan*
Suan biraz sakinlestim guzel taktikMideni bulandır. Makarnayı minik kurtcuk gibi canlandir gözünde mesela. Yada normal yemegin içinden kıl çıktığını boğazına takıldığını bi türlü çıkaramadigini düşün. Kendimde bu taktikler ise yariyor
Kesinlikle sürekli denemelisin :)Suan biraz sakinlestim guzel taktik![]()
Şanslısın ki çok kilon yok vermen gereken kilo çok olsaydı motivasyon olurdun benimde akşam 7-8e kadar birşey yemesem aklıma gelmez sonra resmen aşeriyorum biliyorum ki doymam ne kadar yersem yiyeyim tamamen alışkanlık bence değiştirmeliyiz hepsi bu.Biktim.kizlar bu istahtan ben yaa...bu nasil mide nasil.kabul.ediyor onca seyi ya..mesela.aksam.yemegini cok.kacirsam.bile saat aksam.10.dan sonra delleniyorum tv karsisinda hele hunharca yiyorum ya ama.karnim.tok olsa bile o mide onu aliyor..tv karsisinda cekirdek yer yeter mesela bazilarina ama.ben oncesinde yada sonrasin da mutlaka makarna sarma yogurlu salata limonlu salata kısir tarzi bizey yapip.muylaka yemeliyim eger yemessem.buyuk bir.mutsuzluk ya bi gic var beni mutfaha goturuyor. Gecen aksam saat gece 1 e geliyodu vokmguzrl bi film vardi kisir dustu aklika allahim kivraniyom.mutfaga gitmeyim diye nihayetinde 2btabak dolusu kisiri yedim gecenin korunde..psikologada danistim ilac verdi mide.bulantisi yapicak dedi ilk zamanlar yapti ama simdi yine devam..allahtan diyet yapmanin bilincindeyim de ole rasiz edici bir kilom yok 3 kilo fazlam var ...son zamanda bu beyin aclihi yuzunden 3 kilocugu resmen veremiyorum..suan diyetteyim su saate kadar guzel gecti cok sukur ama.ben ne hissediyorum bu aksam.hayat durdu sanki ole mutsuzluk gerginlik saf saf orgu ordum spor yaptim ama tarif edilmez bir.mutsuzlukla..iste bu mutsuzluk yuzunden 3.gunde diyeti birakiyorum hep..insalaah bu hafta basarisiz olmamm..kizlar bu konu hakkinda ne biliyorsaniz bana yazin lutfen psikoloh da care bulamadi irade sifir gunduz on numara hersey aksam 9 dan sora resmej beni biri alip mutfaga goturuyor..baska seylerle ugrasiyorum yapmim bise yemim diye yok kesinlikle yok cok caresiz hissediyorum.kenddimi obez olucam bu gidisle..buarada boy 167 kilo 66 bugunlerde![]()
Csnim o dedigin ne instagradam falan mi bende katilmak isterim her neyse ve ne ise yariyor hic duymadim bole bise
Biktim.kizlar bu istahtan ben yaa...bu nasil mide nasil.kabul.ediyor onca seyi ya..mesela.aksam.yemegini cok.kacirsam.bile saat aksam.10.dan sonra delleniyorum tv karsisinda hele hunharca yiyorum ya ama.karnim.tok olsa bile o mide onu aliyor..tv karsisinda cekirdek yer yeter mesela bazilarina ama.ben oncesinde yada sonrasin da mutlaka makarna sarma yogurlu salata limonlu salata kısir tarzi bizey yapip.muylaka yemeliyim eger yemessem.buyuk bir.mutsuzluk ya bi gic var beni mutfaha goturuyor. Gecen aksam saat gece 1 e geliyodu vokmguzrl bi film vardi kisir dustu aklika allahim kivraniyom.mutfaga gitmeyim diye nihayetinde 2btabak dolusu kisiri yedim gecenin korunde..psikologada danistim ilac verdi mide.bulantisi yapicak dedi ilk zamanlar yapti ama simdi yine devam..allahtan diyet yapmanin bilincindeyim de ole rasiz edici bir kilom yok 3 kilo fazlam var ...son zamanda bu beyin aclihi yuzunden 3 kilocugu resmen veremiyorum..suan diyetteyim su saate kadar guzel gecti cok sukur ama.ben ne hissediyorum bu aksam.hayat durdu sanki ole mutsuzluk gerginlik saf saf orgu ordum spor yaptim ama tarif edilmez bir.mutsuzlukla..iste bu mutsuzluk yuzunden 3.gunde diyeti birakiyorum hep..insalaah bu hafta basarisiz olmamm..kizlar bu konu hakkinda ne biliyorsaniz bana yazin lutfen psikoloh da care bulamadi irade sifir gunduz on numara hersey aksam 9 dan sora resmej beni biri alip mutfaga goturuyor..baska seylerle ugrasiyorum yapmim bise yemim diye yok kesinlikle yok cok caresiz hissediyorum.kenddimi obez olucam bu gidisle..buarada boy 167 kilo 66 bugunlerde![]()
1.65 52 kiloyum canımBu da normal dehil gibi sanki kac kilosojnuz cok merak ettim ya boyunuz birde
Şaka yapiosuuuuunBende hiç yiyemeyenlerdenim yaa . Yemeği ihtiyaçtan yerim hiç canım istemez![]()
bu iştah nasıl bir şeydir bendede var seninki kısır cok tehlikeli değil benim iştahım tüm tatlılara yemeden duramıyorum sağlıklı atıştırmalıklar aldım kuru incir kayısı cevizli sucuk felan neyse bu aralar ara verdim biraz ama bendede var 3 4 kilo vveremiyorum ve ben hergün düznli yürüyen spor yapan biriyim yok gitmiyoBiktim.kizlar bu istahtan ben yaa...bu nasil mide nasil.kabul.ediyor onca seyi ya..mesela.aksam.yemegini cok.kacirsam.bile saat aksam.10.dan sonra delleniyorum tv karsisinda hele hunharca yiyorum ya ama.karnim.tok olsa bile o mide onu aliyor..tv karsisinda cekirdek yer yeter mesela bazilarina ama.ben oncesinde yada sonrasin da mutlaka makarna sarma yogurlu salata limonlu salata kısir tarzi bizey yapip.muylaka yemeliyim eger yemessem.buyuk bir.mutsuzluk ya bi gic var beni mutfaha goturuyor. Gecen aksam saat gece 1 e geliyodu vokmguzrl bi film vardi kisir dustu aklika allahim kivraniyom.mutfaga gitmeyim diye nihayetinde 2btabak dolusu kisiri yedim gecenin korunde..psikologada danistim ilac verdi mide.bulantisi yapicak dedi ilk zamanlar yapti ama simdi yine devam..allahtan diyet yapmanin bilincindeyim de ole rasiz edici bir kilom yok 3 kilo fazlam var ...son zamanda bu beyin aclihi yuzunden 3 kilocugu resmen veremiyorum..suan diyetteyim su saate kadar guzel gecti cok sukur ama.ben ne hissediyorum bu aksam.hayat durdu sanki ole mutsuzluk gerginlik saf saf orgu ordum spor yaptim ama tarif edilmez bir.mutsuzlukla..iste bu mutsuzluk yuzunden 3.gunde diyeti birakiyorum hep..insalaah bu hafta basarisiz olmamm..kizlar bu konu hakkinda ne biliyorsaniz bana yazin lutfen psikoloh da care bulamadi irade sifir gunduz on numara hersey aksam 9 dan sora resmej beni biri alip mutfaga goturuyor..baska seylerle ugrasiyorum yapmim bise yemim diye yok kesinlikle yok cok caresiz hissediyorum.kenddimi obez olucam bu gidisle..buarada boy 167 kilo 66 bugunlerde![]()
Keşke bende öyle olabilsem ama tık yokŞaka yapiosuuuuunben yemeğim bitmeden bidahakine ne yesem diye düşünüyorum
![]()
Sanırım demir eksikliği yediriyor, yani ben öyleyim en azından, hatta demir ilacı kullanmaya başladım daha da arttı iştahımAy demir eksikligi falan yedirirmi ...ama.soyle biseu benim.midem kazinmaz hani tok oldugum.halde kaziniyo desem tamam sorun vardir ama ben tok oldugum halde zevkten yemek istiyorum zevk aldogim icin