• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karnim tok beynim obez

Biktim.kizlar bu istahtan ben yaa...bu nasil mide nasil.kabul.ediyor onca seyi ya..mesela.aksam.yemegini cok.kacirsam.bile saat aksam.10.dan sonra delleniyorum tv karsisinda hele hunharca yiyorum ya ama.karnim.tok olsa bile o mide onu aliyor..tv karsisinda cekirdek yer yeter mesela bazilarina ama.ben oncesinde yada sonrasin da mutlaka makarna sarma yogurlu salata limonlu salata kısir tarzi bizey yapip.muylaka yemeliyim eger yemessem.buyuk bir.mutsuzluk ya bi gic var beni mutfaha goturuyor. Gecen aksam saat gece 1 e geliyodu vokmguzrl bi film vardi kisir dustu aklika allahim kivraniyom.mutfaga gitmeyim diye nihayetinde 2btabak dolusu kisiri yedim gecenin korunde..psikologada danistim ilac verdi mide.bulantisi yapicak dedi ilk zamanlar yapti ama simdi yine devam..allahtan diyet yapmanin bilincindeyim de ole rasiz edici bir kilom yok 3 kilo fazlam var ...son zamanda bu beyin aclihi yuzunden 3 kilocugu resmen veremiyorum..suan diyetteyim su saate kadar guzel gecti cok sukur ama.ben ne hissediyorum bu aksam.hayat durdu sanki ole mutsuzluk gerginlik saf saf orgu ordum spor yaptim ama tarif edilmez bir.mutsuzlukla..iste bu mutsuzluk yuzunden 3.gunde diyeti birakiyorum hep..insalaah bu hafta basarisiz olmamm..kizlar bu konu hakkinda ne biliyorsaniz bana yazin lutfen psikoloh da care bulamadi irade sifir gunduz on numara hersey aksam 9 dan sora resmej beni biri alip mutfaga goturuyor..baska seylerle ugrasiyorum yapmim bise yemim diye yok kesinlikle yok cok caresiz hissediyorum.kenddimi obez olucam bu gidisle..buarada boy 167 kilo 66 bugunlerde:KK43:
Şanslısın ki çok kilon yok vermen gereken kilo çok olsaydı motivasyon olurdun benimde akşam 7-8e kadar birşey yemesem aklıma gelmez sonra resmen aşeriyorum biliyorum ki doymam ne kadar yersem yiyeyim tamamen alışkanlık bence değiştirmeliyiz hepsi bu.

Csnim o dedigin ne instagradam falan mi bende katilmak isterim her neyse ve ne ise yariyor hic duymadim bole bise

Instagramda uygulayan sayfalar var. Internetten forumlardan araştırın. Ben su anda squat challengetayim, google playdan bir uygulama yukledim, ordan talimatlara uyuyorum. Gunun belirli saatlerinde hatirlatma yapiyor filan.
Bunlar aliskanlik iste. Değiştirmek isterseniz degistirirsiniz bir sekilde. Onemli olan kafaya koymak.

Biktim.kizlar bu istahtan ben yaa...bu nasil mide nasil.kabul.ediyor onca seyi ya..mesela.aksam.yemegini cok.kacirsam.bile saat aksam.10.dan sonra delleniyorum tv karsisinda hele hunharca yiyorum ya ama.karnim.tok olsa bile o mide onu aliyor..tv karsisinda cekirdek yer yeter mesela bazilarina ama.ben oncesinde yada sonrasin da mutlaka makarna sarma yogurlu salata limonlu salata kısir tarzi bizey yapip.muylaka yemeliyim eger yemessem.buyuk bir.mutsuzluk ya bi gic var beni mutfaha goturuyor. Gecen aksam saat gece 1 e geliyodu vokmguzrl bi film vardi kisir dustu aklika allahim kivraniyom.mutfaga gitmeyim diye nihayetinde 2btabak dolusu kisiri yedim gecenin korunde..psikologada danistim ilac verdi mide.bulantisi yapicak dedi ilk zamanlar yapti ama simdi yine devam..allahtan diyet yapmanin bilincindeyim de ole rasiz edici bir kilom yok 3 kilo fazlam var ...son zamanda bu beyin aclihi yuzunden 3 kilocugu resmen veremiyorum..suan diyetteyim su saate kadar guzel gecti cok sukur ama.ben ne hissediyorum bu aksam.hayat durdu sanki ole mutsuzluk gerginlik saf saf orgu ordum spor yaptim ama tarif edilmez bir.mutsuzlukla..iste bu mutsuzluk yuzunden 3.gunde diyeti birakiyorum hep..insalaah bu hafta basarisiz olmamm..kizlar bu konu hakkinda ne biliyorsaniz bana yazin lutfen psikoloh da care bulamadi irade sifir gunduz on numara hersey aksam 9 dan sora resmej beni biri alip mutfaga goturuyor..baska seylerle ugrasiyorum yapmim bise yemim diye yok kesinlikle yok cok caresiz hissediyorum.kenddimi obez olucam bu gidisle..buarada boy 167 kilo 66 bugunlerde:KK43:

Bende bendeki sorun ne diyordum beyin acligiymiş :)

Kız ben de kendim hakkımda aynı düşüncelerdeyim de bi türlü yemekten elim olmadı ki senin gibi böyle uzun uzun yazayım
Bu akşam hamur işi yada tatlı yemesem yarın muhakkak kendimi ağzımda tatlı ile kurabiye ile buluyorum
Bide hayvan gibi kusma derecesine gelene kadar yiyorum
Yağ oranı %19 çıktı çok fazla değil diye götürmeye devam ediyorum bende
Hırs yapıp iradeye sahip çıkamıyorum

Ben rejim yapamayacak iradesizlikle bir insanım. Damak tadıma düşkünüm. Yemeyi severim ama senin gibi gecenin köründe kesinlikle kalkıp kısır yapmam. Benim avantajım vücut belli bir saatten sonra sistemi kapatıyor. Yatıp uyumak varken yemek yemem..
Lise çağımdan bu yana aşırı olmasa da kilo problemim hep olmuştur. Ama gel gör ki herkes doğum sonrası kilo veremiyorum derken ben eridim.
Sebebi maşallah hareketli oğlum ve bize bir rahat yedirmediği akşam yemekleri sayesinde eridim gittim. Saat 9 buçuktan sonra da onun uyku serüveni başladığı için tv/dizi keyfim de olmadığından dolayı atıştırma da yok.. Dün akşam çok izlemek istediğim diziyi yine izleyemedim mesela :KK12:

Yani diyeceğim o ki bunlar hep boşluktan. Çok boş vaktim olmasından.. Spora git geç gel desem gelince yersin diye düşünüyorum. Erken yatmaya zorla kendini. Aç hissedip uyuyamazsan diye yanına su koy uyandıkça onu iç yat. Yataktan kalkma..
İnsan alışkanlıklara 1 ay içinde alışıyor.

bu iştah nasıl bir şeydir bendede var seninki kısır cok tehlikeli değil benim iştahım tüm tatlılara yemeden duramıyorum sağlıklı atıştırmalıklar aldım kuru incir kayısı cevizli sucuk felan neyse bu aralar ara verdim biraz ama bendede var 3 4 kilo vveremiyorum ve ben hergün düznli yürüyen spor yapan biriyim yok gitmiyo

Bende bi gün yiyerek ölücem kesin ve ben lafta değil bildiğin obezim :D yiyende ölmüş yemeyen de kalkıp bol.nar ekşili falan kısır yapıp yiyesim gekdi sabahın dokuzunda :kk77:

Gece yeme alışkanlığı kadar feci bi şey yok. Ben de midemi doldurmadan hayatta uyuyamam. Rahmetli babam gecenin üçünde annemle uyanır çiğ börek kızartır yerlerdi ben de alışkanlık oldu maalesef. Öyle meyveyle yoğurtla da geçiştiremiyorum bildiğin tuzlu karbonhidrat istiyo bünyem. Gençken yer yer kilo almazdım ama şimdi alıyorum. Allahtan hareketliyim çok su içiyorum da fazla kilom yok. Ben çözümü gece için bol yoğurdun içine haşlanmış azıcık kara buğday yeşil mercimek karıştırıp yemekte buldum gene ekmekten iyidir. Bi de midem dinlensin diye sabah kahvaltıyı azıcık meyve ve avokado haşlanmış yumurta yiyerek Hatta gece yemeğe fazla abandıysam sadece su içerek geçiştirmekte buldum. Sabah açlığına tahammül edebiliyorum ama gece asla

Gece 2de bu yazıyı okudum gözümde kısırlar döndü durdu ama nasıllll...
Aslında hiçte sevmem
Şimdi yaptım yedim hemde sabah sabah kendime inanamıyorum resmen...:-)
Annem görse bana küser ben yapınca yemiosun diye.

Bende de aynı sıkıntı var. Hem vitamin depolarım boş kansızlık var vs. Hem insülin direnci var. Gece mutlaka bişeyler yerdim tok olsam bile bişeyler yiyordum. Sonuç 82 kilo oldum :( araştırdım, bi arkadaşın tavsiyesiyle bi ürüne başladım 13 gün oldu 5 kiloyu verdim bile, eskisi gibi acıkmıyorum, spor yapmaya başladım, çok mutluyum nefesimi rahat alabiliyorum artık, sağlığınızı kaybetmeden önce bi çaresine mutlaka baktırın , insülin direnci olabilir

Bi 5 kg alsam hiç fena olmaz..
Ama alamıyorum neden bilmiyorum..
İştahım fazla yoktur, tatlılarla aram pek yoktur ( sütlaç vs hariç) mesela 1 kesme baklava yesem 1 sene aklıma gelmez :)
Onun dışında ben de ton balıklı makarnaya bayılıyorum ..
Bence iradenizi güçlü tutun, kendinize söz verin yemeyeceğim diye..
Bir süreden sonra mide küçülüyor ve fazlasını yiyemiyorsun zaten..

Ayyyy
Aynı ben
Midemin bı tarafı hep aç nekadar yesem doymuyorum
Erken de uyumam mümkün değil gece uykudan yine uyanirsin

Bunun tek çözümü 1 ay sabredip akşam 6 dan sonra birşey yememek

Beyin mide ve bağırsak disipline girmeli

Millet yaşamak için yerken ben yemek için yasayanlardanim :)

Ay demir eksikligi falan yedirirmi ...ama.soyle biseu benim.midem kazinmaz hani tok oldugum.halde kaziniyo desem tamam sorun vardir ama ben tok oldugum halde zevkten yemek istiyorum zevk aldogim icin
Sanırım demir eksikliği yediriyor, yani ben öyleyim en azından, hatta demir ilacı kullanmaya başladım daha da arttı iştahım

Back
X