karnıma kaynar su döküldü

evrem87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
21
0
36
İstanbul
mrb 5aylik hamileyim az once karnima kaynar su dokuldu acimasi bir tarftan kusku bir taraftabebisime bir sey olmusmudur acaba

canım endişelenme bebeğine hi birşeycik olmaz o kat kat altında suyun içinde duruyo sen kendine bak hemen sğuk buz falan uygula stüne sonra merhem sür cok agırsa hastaneye git ama paik yapma bebişe bişey olmaz geçmiş olsun

bebişe bi zararı olmaz ama sen yinede doktora görün derim hamilelik ilerledikçe karında genişleme olur eğer yanığınız şiddetliyse karın genişledikçe bölgesel iz kalabilir krem falan verir rahatlarsın tedbir almak amaçlı gidebilirsin arkadaşım geçmiş olsun

aman kafa durdu ya napcagimi bilmedim internete kostum hemen de neyse doktorumu aradim anlattim bir sey olmaz bebek cok iyi korunuyo dedi

cok gecmis olsun, umarim bi sorun yokturdur ama bencede doktora bi gorun sen fazla oyalanmadan.:26:

tabi doktoru aramakla cok iyi yapmissin, tekrar gecmis olsun

Son düzenleme:
oyle kabarma deri soyulma olmadi hemen cikardim badimi soguk suyla yikadim yanik yerim yukaridaymis aylik durumuma gore birde bebek cok icerde dedi acillik bir durum yok dedi krem kullandim neyse iyiyim simdilik diger hamislere ibretlik diyelim ve dikkatli olmakta yarar var

gecmis olsun ablamda hamileyken utu yapiyormustu gobegini yakmis minik kusum korkudan iki gun oynamamisti allahdan bisey olmadi sonra kimildadi dikkatli olalim (ins ) bayanlar

Back
X